Ježdění na slovensku
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ježdění na slovensku
Nový článek o ježdění na slovensku. http://www.offroad-frontera.com/html/ak ... ensko.html
-
cadilak
- Slaava
- Moderátor
Záda
To je prdel! Doufám, že se mi někdy takhle ozve i můj původní majitel a řekne, že to nechal v Ústí na vrakáči za odvoz a odtud to odtáhli ty kurvy z Áček, naleštili a střelili za stopade vhodnýmu kreténovi (slovy mně).
Ty dvě polohy litovek jsou podivný - to zaklopení třmenu dopředu způsobuje podle mě prohnutí zadní poloviny nejdelšího listového péra a to, že při pružení se nemůže tohle péro prodlužovat v ůchytech a tak péruje v ostrém úhlu na malé délce před úchyty, kde taky časem rupne (jak se už u jednoho stalo při překlopení třmenu jen u jedné strany).
Ty dvě polohy litovek jsou podivný - to zaklopení třmenu dopředu způsobuje podle mě prohnutí zadní poloviny nejdelšího listového péra a to, že při pružení se nemůže tohle péro prodlužovat v ůchytech a tak péruje v ostrém úhlu na malé délce před úchyty, kde taky časem rupne (jak se už u jednoho stalo při překlopení třmenu jen u jedné strany).
-
Návštěvník
-
Rosta
Re: Záda
[quote="Slaava"]To je prdel! Doufám, že se mi někdy takhle ozve i můj původní majitel a řekne, že to nechal v Ústí na vrakáči za odvoz a odtud to odtáhli ty kurvy z Áček, naleštili a střelili za stopade vhodnýmu kreténovi (slovy mně).
...hehehe, tak je nas vic s troskama, ktery vic opravujeme, nez v nich najezdime
...hehehe, tak je nas vic s troskama, ktery vic opravujeme, nez v nich najezdime
-
Rosta
Re: Záda
Slaava píše:...asi bych si tam měl taky dá to tvoje "...ale třeba to půjde všechno opravit."Rosta píše:...hehehe, tak je nas vic s troskama, ktery vic opravujeme, nez v nich najezdime
...mno porad tomu jeste verim. Zadni napravu uz mam udelanou, tak uz jenom predek, motor, prevodovku, karoserii a interier a bude restaurovani dokonceno
-
Rosta
Re: Hotovo!
...rucka mi taky nebrzdi. Oba bowdeny jsou zakously a rozhybavat to nema smysl. Tak uz mam nachystany novy z jinyho auta, akorat se musej cely prebastlit a nechce se mi lezet v tech srac*ach pod autem ....Slaava píše:...asi proto mi nebrzdí ručka. :D
-
Návštěvník
Proč dáváte starší ty budou stát taky za .....Rosta píše:...rucka mi taky nebrzdi. Oba bowdeny jsou zakously a rozhybavat to nema smysl. Tak uz mam nachystany novy z jinyho auta, akorat se musej cely prebastlit a nechce se mi lezet v tech srac*ach pod autem ....Slaava píše:...asi proto mi nebrzdí ručka. :D
nechte si udělat nové podle těch starých a bude to ok ani to není tak drahé stálo to pár peněz a jezdí do ted zeptejte se shandora:-)
Cadilak
i
-
Rosta
vsak pisu, ze mam nachystany novy, ale z jineho auta. Akorat se musi trochu upravit - neznam nikoho, kdo by mi udelal novy presne podle starych. Ale jestli mas kontakt na nekoho sikovneho, tak to sem postni. Urcite se to bude nekomu hoditAnonymous píše:Proč dáváte starší ty budou stát taky za .....Rosta píše:...rucka mi taky nebrzdi. Oba bowdeny jsou zakously a rozhybavat to nema smysl. Tak uz mam nachystany novy z jinyho auta, akorat se musej cely prebastlit a nechce se mi lezet v tech srac*ach pod autem ....Slaava píše:...asi proto mi nebrzdí ručka. :D
nechte si udělat nové podle těch starých a bude to ok ani to není tak drahé stálo to pár peněz a jezdí do ted zeptejte se shandora:-)
Cadilak
i