Ježdění na slovensku

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Ježdění na slovensku

Příspěvek od Nimrod »

Nový článek o ježdění na slovensku. http://www.offroad-frontera.com/html/ak ... ensko.html
Slaava
Moderátor

Reklamace

Příspěvek od Slaava »

Nimrode, odkaz na tenhle článek v sekci "Nové věci" je invalidní.
cadilak

Příspěvek od cadilak »

No vidím že ti ještě frontera slouží :-)) až na to prasklé listové pero. Jinak vypadá pořáde ještě dobře.
Akorát ty dvě poloho zvednutí tím si nejsem jistej .....To bych ti řekl někdy jindy.....
Původní majitel:-)))
Slaava
Moderátor

Záda

Příspěvek od Slaava »

To je prdel! Doufám, že se mi někdy takhle ozve i můj původní majitel a řekne, že to nechal v Ústí na vrakáči za odvoz a odtud to odtáhli ty kurvy z Áček, naleštili a střelili za stopade vhodnýmu kreténovi (slovy mně).
Ty dvě polohy litovek jsou podivný - to zaklopení třmenu dopředu způsobuje podle mě prohnutí zadní poloviny nejdelšího listového péra a to, že při pružení se nemůže tohle péro prodlužovat v ůchytech a tak péruje v ostrém úhlu na malé délce před úchyty, kde taky časem rupne (jak se už u jednoho stalo při překlopení třmenu jen u jedné strany).
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

přesně jak píšeš s tím zavěšením, je tam jenom jena poloha akdyž se to převrátí tak se ohne listové pero přesně jak je to na mé bývalé fronteře a ještě se to muže stát špatným horním ukložením že je zarezlé..

cadilak majitel frontery ze zlína....:-))
Rosta

Re: Záda

Příspěvek od Rosta »

[quote="Slaava"]To je prdel! Doufám, že se mi někdy takhle ozve i můj původní majitel a řekne, že to nechal v Ústí na vrakáči za odvoz a odtud to odtáhli ty kurvy z Áček, naleštili a střelili za stopade vhodnýmu kreténovi (slovy mně).

...hehehe, tak je nas vic s troskama, ktery vic opravujeme, nez v nich najezdime :P
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:...hehehe, tak je nas vic s troskama, ktery vic opravujeme, nez v nich najezdime :P
...asi bych si tam měl taky dá to tvoje "...ale třeba to půjde všechno opravit." :wink:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:
Rosta píše:...hehehe, tak je nas vic s troskama, ktery vic opravujeme, nez v nich najezdime :P
...asi bych si tam měl taky dá to tvoje "...ale třeba to půjde všechno opravit." :wink:

...mno porad tomu jeste verim. Zadni napravu uz mam udelanou, tak uz jenom predek, motor, prevodovku, karoserii a interier a bude restaurovani dokonceno :twisted:
Slaava
Moderátor

Hotovo!

Příspěvek od Slaava »

Tak to to máš skoro hotový... asi jako já. Já ale postupuju odpředu. Asi proto mi nebrzdí ručka. :D
Rosta

Re: Hotovo!

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:...asi proto mi nebrzdí ručka. :D
...rucka mi taky nebrzdi. Oba bowdeny jsou zakously a rozhybavat to nema smysl. Tak uz mam nachystany novy z jinyho auta, akorat se musej cely prebastlit a nechce se mi lezet v tech srac*ach pod autem ....
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Rosta píše:
...rucka mi taky nebrzdi. Oba bowdeny jsou zakously a rozhybavat to nema smysl. Tak uz mam nachystany novy z jinyho auta, akorat se musej cely prebastlit a nechce se mi lezet v tech srac*ach pod autem ....
Proč dáváte starší ty budou stát taky za .....
nechte si udělat nové podle těch starých a bude to ok ani to není tak drahé stálo to pár peněz a jezdí do ted zeptejte se shandora:-)

Cadilak
i
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Anonymous píše:
Rosta píše:
Proč dáváte starší ty budou stát taky za .....
nechte si udělat nové podle těch starých a bude to ok ani to není tak drahé stálo to pár peněz a jezdí do ted zeptejte se shandora:-)

Cadilak
i
vsak pisu, ze mam nachystany novy, ale z jineho auta. Akorat se musi trochu upravit - neznam nikoho, kdo by mi udelal novy presne podle starych. Ale jestli mas kontakt na nekoho sikovneho, tak to sem postni. Urcite se to bude nekomu hodit
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“