2,5 tds potrebujem nový motor

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
fero

Příspěvek od fero »

potrebujem druhý motor že sa tam hodí aj siného auta poradte prosým
Slaava
Moderátor

Motor?

Příspěvek od Slaava »

Tak mi připadá, že sháníš motor :lol: Pokud si dobře pamatuji, tak jsem slyšel, že tenhle agragát se dával i do Cherokeeho, tak se zkus pozeptat tímhle směrem.
fero

Příspěvek od fero »

Ja už neviem kde by som to vedel zohnať ak niekto vie poradiť aj ten chevrolet kde ho hladať
Slaava
Moderátor

Vysočina

Příspěvek od Slaava »

Slušnou základnu maj na Vysočině, tak to zkus na http://offroadvysocina.com/forum/index.php
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Prosim uzivatele fero, aby nesral do kazdy sekce to, ze koupi motor. Kdo to ma cist dvacetkrat. Jestli nekdo ten motor ma, tak se klidne ozve na jeden inzerat.
Diky.

PS: Kdybych ten motor mel, tak se uz kvuli tem vsem stejnym threadum neozvu. Toto se proste nedela.
Fero

prepáčte

Příspěvek od Fero »

Velmi sa ospravedlnujem ak som niekoho nasral ale to som ozaj nechcel to už zo zúfalstva skúšam všetko tak prepáčte
Slaava
Moderátor

Něco

Příspěvek od Slaava »

V poho - kdyby se něco našlo, tak dáme vědět.
fero

Příspěvek od fero »

Dakujem
fero

Příspěvek od fero »

tak už znovu kludne spávam dnws som bol na tom vrakovisku pri Prahe a je po probléme dakujem aj vám všetkým za rady a pochopenie a dúfam že budem môcť dojsť na neaký zraz.

Opíšem celý moj problém možno sa to niekomu niekedy hodí
teraz už presne viem ako to bolo hlavná príčina všetkého bola ta spojka ventilátora odišla prehrial som motor a praskla hlava hlavu mi síce vimenili ale bola s druhého auta a nedokázali sa nastaviť ventili preto sa to prehrievalo zohnal som všetky hlavy mám to rozobrané piesty sú v poriadku tak že nahodím hlavi a malo by to biť vporidku prerobím ten ventilátor a viskúšam čo to spraví tak toto je moja teoria dúfam že sa nemýlim alebo ano
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“