2,5 tds potrebujem nový motor
-
fero
potrebujem druhý motor že sa tam hodí aj siného auta poradte prosým
-
fero
Ja už neviem kde by som to vedel zohnať ak niekto vie poradiť aj ten chevrolet kde ho hladať
- Slaava
- Moderátor
Vysočina
Slušnou základnu maj na Vysočině, tak to zkus na http://offroadvysocina.com/forum/index.php
-
Rosta
-
fero
tak už znovu kludne spávam dnws som bol na tom vrakovisku pri Prahe a je po probléme dakujem aj vám všetkým za rady a pochopenie a dúfam že budem môcť dojsť na neaký zraz.
Opíšem celý moj problém možno sa to niekomu niekedy hodí
teraz už presne viem ako to bolo hlavná príčina všetkého bola ta spojka ventilátora odišla prehrial som motor a praskla hlava hlavu mi síce vimenili ale bola s druhého auta a nedokázali sa nastaviť ventili preto sa to prehrievalo zohnal som všetky hlavy mám to rozobrané piesty sú v poriadku tak že nahodím hlavi a malo by to biť vporidku prerobím ten ventilátor a viskúšam čo to spraví tak toto je moja teoria dúfam že sa nemýlim alebo ano
Opíšem celý moj problém možno sa to niekomu niekedy hodí
teraz už presne viem ako to bolo hlavná príčina všetkého bola ta spojka ventilátora odišla prehrial som motor a praskla hlava hlavu mi síce vimenili ale bola s druhého auta a nedokázali sa nastaviť ventili preto sa to prehrievalo zohnal som všetky hlavy mám to rozobrané piesty sú v poriadku tak že nahodím hlavi a malo by to biť vporidku prerobím ten ventilátor a viskúšam čo to spraví tak toto je moja teoria dúfam že sa nemýlim alebo ano