zadni tlumic vyfuku
- DAN
- Začínající diskutér
zadni tlumic vyfuku
Tak me ceka vymena zadniho vyf.tlumice na 2,4i . Trochu to prorezlo a varit "papir" uz asi nepujde. Zatim nejlepsi cenu jsem nasel u MJauto a to BOSAL za 3370.- + DPH. S Bosalem nemam moc dobre zkusenosti z jinych aut ale v Oplu to bude tak za 5-6 tis. coz je moc a kvalitativne si nejsem jist jestli bych si polepsil, jelikoz mam od nich zadni rouru a rezne taky dost. Mate treba nekdo lepsi typ nebo nejakej starsi v garazi za rozumny obolus ? Dik
-
Rosta
Re: zadni tlumic vyfuku
...je to takovej ten obrovskej hrnec (tlumic) pred zadni napravou)?DAN píše:Tak me ceka vymena zadniho vyf.tlumice na 2,4i . Trochu to prorezlo a varit "papir" uz asi nepujde. Zatim nejlepsi cenu jsem nasel u MJauto a to BOSAL za 3370.- + DPH. S Bosalem nemam moc dobre zkusenosti z jinych aut ale v Oplu to bude tak za 5-6 tis. coz je moc a kvalitativne si nejsem jist jestli bych si polepsil, jelikoz mam od nich zadni rouru a rezne taky dost. Mate treba nekdo lepsi typ nebo nejakej starsi v garazi za rozumny obolus ? Dik
- Slaava
- Moderátor
2mm plech
Totók? Já mám tenhle tepelnej šťít v oněch místech přidělanej ke kastli. Uvedená cena ujde, když sem to zjišťoval já, tak po zjištěných cenách sem raději vařil, záplatoval a stříkal silikonovou stříbřenkou. Navíc vejfuk na dlouhou Fronteru má dílů jak mexická telenovela.DAN píše:Jo, jo - takova ta hruza obrovska obludna. Original ma dokonce na sobe jeste takovou tepelnou "strisku" asi z 2mm plechu.
- DAN
- Začínající diskutér
Ten tepelnej stit ma byt asi na karoserii, alespon to tak byva. Tak u me to asi bude uz nejakej bastl. Ono totiz uz od vibraci prasklo uchyceni toho krytu a pak to drncelo. Ten kryt mam hranatej asi takhle \_/ (samo ale obracene), je to vubec podobny tomu origu, jak to tam je uchyceny na spodek ? Vrtat
podlahu moc nechci
podlahu moc nechci
- Slaava
- Moderátor
Šroubky
Já to tam mám chycený čtyřma šroubama, který sou tuším skrz podlahu, sou tam navařený hlavama nahoru a sou součástí originálního tvaru kastle a tak se ten štít přitahuje maticema.
Hrozná věta
Hrozná věta
- DAN
- Začínající diskutér
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kryt
Ten kryt tam opravdu patří, ale většinou se tam nedává, jelikož je pak vejfuk těžkej jak svina a láme se. Jinak kdyby jsi chtěl tak vejfuk starší ve slušném stavu máme skladem. Cena by byla 1500,- Kč.
- DAN
- Začínající diskutér
Ted jsem jeste nasel u MJAuto, ze maji od SBST (to mi opravdu ale nic nerika) novy za 1428.- +DPH. Zkusil jsem jim napsat email, jestli je to tak a co to je za vyrobek, protoze BOSAL cenej na 3370,-+DPH, tak je to nejaky divny
4k se mi za ten kus plechu davat teda nechce, tak se pak ozvu jak to dopadlo a dik za nabidku.
4k se mi za ten kus plechu davat teda nechce, tak se pak ozvu jak to dopadlo a dik za nabidku.
- Kondor
- Site Admin
- Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
- Kontaktovat uživatele:
A já tady mám taky jeden, v dobrým stavu, který může být za litr tvůj plus nějaká ta doprava. Foto mailem pokud budeš chtít.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
-
Rosta
- Slaava
- Moderátor
Dvojtlumič
Nevím jak jiný motory, ale já tam mám tlumiče dva: jeden malej a jedno hovado!DAN píše:Jeden velkej asi za dva maly..... :D
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
- DAN
- Začínající diskutér
vyfuk
To Slaava : na 2,4i A dlouhy mas dva tlumice nebo neni spis
jeden katik a ten druhy obrovskej tlumic ?
Jinak cenove - koncova trubka a ten velkej tlumic se da koupit
za cca 3000.- komplet. Ale vymena s odvrtanim sroubu (v mem pripade) je pak "samo-domo".
Ahoj
jeden katik a ten druhy obrovskej tlumic ?
Jinak cenove - koncova trubka a ten velkej tlumic se da koupit
za cca 3000.- komplet. Ale vymena s odvrtanim sroubu (v mem pripade) je pak "samo-domo".
Ahoj