zadni tlumic vyfuku

Vše o benzínových motorech (2.0, 2.2, 2.4, 3.2)
DAN
Začínající diskutér

zadni tlumic vyfuku

Příspěvek od DAN »

Tak me ceka vymena zadniho vyf.tlumice na 2,4i . Trochu to prorezlo a varit "papir" uz asi nepujde. Zatim nejlepsi cenu jsem nasel u MJauto a to BOSAL za 3370.- + DPH. S Bosalem nemam moc dobre zkusenosti z jinych aut ale v Oplu to bude tak za 5-6 tis. coz je moc a kvalitativne si nejsem jist jestli bych si polepsil, jelikoz mam od nich zadni rouru a rezne taky dost. Mate treba nekdo lepsi typ nebo nejakej starsi v garazi za rozumny obolus ? Dik
Rosta

Re: zadni tlumic vyfuku

Příspěvek od Rosta »

DAN píše:Tak me ceka vymena zadniho vyf.tlumice na 2,4i . Trochu to prorezlo a varit "papir" uz asi nepujde. Zatim nejlepsi cenu jsem nasel u MJauto a to BOSAL za 3370.- + DPH. S Bosalem nemam moc dobre zkusenosti z jinych aut ale v Oplu to bude tak za 5-6 tis. coz je moc a kvalitativne si nejsem jist jestli bych si polepsil, jelikoz mam od nich zadni rouru a rezne taky dost. Mate treba nekdo lepsi typ nebo nejakej starsi v garazi za rozumny obolus ? Dik
...je to takovej ten obrovskej hrnec (tlumic) pred zadni napravou)?
DAN
Začínající diskutér

Příspěvek od DAN »

Jo, jo - takova ta hruza obrovska obludna :) . Original ma dokonce na sobe jeste takovou tepelnou "strisku" asi z 2mm plechu.
Slaava
Moderátor

2mm plech

Příspěvek od Slaava »

DAN píše:Jo, jo - takova ta hruza obrovska obludna :) . Original ma dokonce na sobe jeste takovou tepelnou "strisku" asi z 2mm plechu.
Totók? Já mám tenhle tepelnej šťít v oněch místech přidělanej ke kastli. Uvedená cena ujde, když sem to zjišťoval já, tak po zjištěných cenách sem raději vařil, záplatoval a stříkal silikonovou stříbřenkou. Navíc vejfuk na dlouhou Fronteru má dílů jak mexická telenovela.
DAN
Začínající diskutér

Příspěvek od DAN »

Ten tepelnej stit ma byt asi na karoserii, alespon to tak byva. Tak u me to asi bude uz nejakej bastl. Ono totiz uz od vibraci prasklo uchyceni toho krytu a pak to drncelo. Ten kryt mam hranatej asi takhle \_/ (samo ale obracene), je to vubec podobny tomu origu, jak to tam je uchyceny na spodek ? Vrtat
podlahu moc nechci :wink:
Slaava
Moderátor

Šroubky

Příspěvek od Slaava »

Já to tam mám chycený čtyřma šroubama, který sou tuším skrz podlahu, sou tam navařený hlavama nahoru a sou součástí originálního tvaru kastle a tak se ten štít přitahuje maticema.

Hrozná věta :?
DAN
Začínající diskutér

Příspěvek od DAN »

Dik, uvidim az to shodim dolu, pockam si trochu na teplo. Ceka me i oprava chladice-trochu tece a leveho zvesu a navic jen pri vyssim tlaku, tak zatim staci kdyz nemam uplne dolitopu vyr. nadrzku a je to v poho :wink:
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Kryt

Příspěvek od Nimrod »

Ten kryt tam opravdu patří, ale většinou se tam nedává, jelikož je pak vejfuk těžkej jak svina a láme se. Jinak kdyby jsi chtěl tak vejfuk starší ve slušném stavu máme skladem. Cena by byla 1500,- Kč.
DAN
Začínající diskutér

Příspěvek od DAN »

Ted jsem jeste nasel u MJAuto, ze maji od SBST (to mi opravdu ale nic nerika) novy za 1428.- +DPH. Zkusil jsem jim napsat email, jestli je to tak a co to je za vyrobek, protoze BOSAL cenej na 3370,-+DPH, tak je to nejaky divny :wink:
4k se mi za ten kus plechu davat teda nechce, tak se pak ozvu jak to dopadlo a dik za nabidku.
Kondor
Site Admin
Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kondor »

A já tady mám taky jeden, v dobrým stavu, který může být za litr tvůj plus nějaká ta doprava. Foto mailem pokud budeš chtít.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
Rosta

Příspěvek od Rosta »

....dotaz trochu mimo: byl by nekdo schopen mi rict, proc je ten tlumic tak obrovskej? Na normalni dvaapullitrovy motor bohate staci polovicni tlumic, tak mi nejde do hlavy, pro tam ti asijsti koumaci dali takovou obludnost
DAN
Začínající diskutér

Příspěvek od DAN »

Jeden velkej asi za dva maly..... :D
Slaava
Moderátor

Dvojtlumič

Příspěvek od Slaava »

DAN píše:Jeden velkej asi za dva maly..... :D
Nevím jak jiný motory, ale já tam mám tlumiče dva: jeden malej a jedno hovado! :twisted:
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Chlapi, já Vám závidím ty ceny, co tu píšete. Měnil jsem oba díly orig GM ( střední a zadní ) na 2.4i benzín dlouhá kastle a i s prací mě to stálo 7000. Hrůza ale ten krásný měkký zvuk stojí za to a spotřeba šla taky dolu
DAN
Začínající diskutér

vyfuk

Příspěvek od DAN »

To Slaava : na 2,4i A dlouhy mas dva tlumice nebo neni spis
jeden katik a ten druhy obrovskej tlumic ?

Jinak cenove - koncova trubka a ten velkej tlumic se da koupit
za cca 3000.- komplet. Ale vymena s odvrtanim sroubu (v mem pripade) je pak "samo-domo".

Ahoj
Odpovědět

Zpět na „Benzinové motory“