Tak to potesi :
-
Tom77
Tak to potesi :
Minuly tyzden som si kupil s bratom v Cechach Fronteru 2.2 i + LPG 5 dver. krasna cervena metaliza. 1995 r.v.
Som z malinkej dedinky, kde lišky davaju dobru noc, vsade okolo hory a hory a zasa hory.Tak asi si viete predstavit, tie ubolene krky obyvatelov, ked sa vsetci otacali za mojim peknym autom.Dnes som bol v krčme vzjdem von a cumim jak
Vonku stala pekna 3 dver. 1998 fakt pekna. Co sa ta moja okotila? A to si dnes bratranec kupil Fronteru tiez. Jaj slaka tam ale som rad, clovek moze vselico obkukat, aj poradit sa . Jaaaj ale som rad. Jak malo staci cloveku k radosti. :D :D :D
Tom 77
Som z malinkej dedinky, kde lišky davaju dobru noc, vsade okolo hory a hory a zasa hory.Tak asi si viete predstavit, tie ubolene krky obyvatelov, ked sa vsetci otacali za mojim peknym autom.Dnes som bol v krčme vzjdem von a cumim jak
Tom 77
- Slaava
- Moderátor
Go east!
Poslední dobou se tohle fórum hodně poslovenštilo - to je dobře, že základna je i tam, kde mají velehory. Na sraz by se to mohlo hodit :D
Takovou hustotu "zafronterování", jakou teď vykazuje vaše vesnička, ti můžu jenom závidět!
Takovou hustotu "zafronterování", jakou teď vykazuje vaše vesnička, ti můžu jenom závidět!
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
gratulujem;-)
Tomas,
a kde to je ak smiem vediet ?
Ja sa uz tiez neviem dockat az tu moju donesiem HOME
A potom si nikam vyrazim, dufam ze vo svorke
a kde to je ak smiem vediet ?
Ja sa uz tiez neviem dockat az tu moju donesiem HOME
A potom si nikam vyrazim, dufam ze vo svorke
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
-
Tom77
-
mario1p
Re: Tak to potesi :
Tom77: prosim Ta a tu r.v 95 mas na nasich Slovenskych znackach? Podarilo sa ti vybavit COC? Mne dnes chlapik v opli povedal ze az od roku 98.Tom77 píše:Minuly tyzden som si kupil s bratom v Cechach Fronteru 2.2 i + LPG 5 dver. krasna cervena metaliza. 1995 r.v.
-
Tom77
-
mario1p
No bol by som rad keby si mi to vysvetlil ako by sa to dalo na slovenske dat. mozes mi napisat aj na mail m1p1@azet.sk ab sme to tu nezaplnovali len samiTom77 píše: Ak mas zaujem mozem Ti to podrobnejsie vysvetlit.