Tak to potesi :

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Tom77

Tak to potesi :

Příspěvek od Tom77 »

Minuly tyzden som si kupil s bratom v Cechach Fronteru 2.2 i + LPG 5 dver. krasna cervena metaliza. 1995 r.v.
Som z malinkej dedinky, kde lišky davaju dobru noc, vsade okolo hory a hory a zasa hory.Tak asi si viete predstavit, tie ubolene krky obyvatelov, ked sa vsetci otacali za mojim peknym autom.Dnes som bol v krčme vzjdem von a cumim jak :shock: Vonku stala pekna 3 dver. 1998 fakt pekna. Co sa ta moja okotila? A to si dnes bratranec kupil Fronteru tiez. Jaj slaka tam ale som rad, clovek moze vselico obkukat, aj poradit sa . Jaaaj ale som rad. Jak malo staci cloveku k radosti. :D :D :D
Tom 77
Slaava
Moderátor

Go east!

Příspěvek od Slaava »

Poslední dobou se tohle fórum hodně poslovenštilo - to je dobře, že základna je i tam, kde mají velehory. Na sraz by se to mohlo hodit :D

Takovou hustotu "zafronterování", jakou teď vykazuje vaše vesnička, ti můžu jenom závidět!
Tom77

Příspěvek od Tom77 »

Ja verim ze raz pride ten velky DEN, ked sa tu "zrazime" :lol:
*pt*
Pokročilý diskutér

gratulujem;-)

Příspěvek od *pt* »

Tomas,
a kde to je ak smiem vediet ?

Ja sa uz tiez neviem dockat az tu moju donesiem HOME :P
A potom si nikam vyrazim, dufam ze vo svorke :twisted:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Tom77

Příspěvek od Tom77 »

*pt* :tak ty to mas z Levic cca 80 km ku mne na sever.Ako mam v profile, byvam som z okresu Partizanske.Ked budes mat tatosa doma, nech sa paci dojdi na kus reci - na cafe.Mam taky pozemok mimo dediny mozes otestit auticko.Ty si priamo z LV?
mario1p

Re: Tak to potesi :

Příspěvek od mario1p »

Tom77 píše:Minuly tyzden som si kupil s bratom v Cechach Fronteru 2.2 i + LPG 5 dver. krasna cervena metaliza. 1995 r.v.
Tom77: prosim Ta a tu r.v 95 mas na nasich Slovenskych znackach? Podarilo sa ti vybavit COC? Mne dnes chlapik v opli povedal ze az od roku 98.
Tom77

Příspěvek od Tom77 »

1995 bez snace ,zatial to mam na Ceskych.Na rok to dam na Slovenske - a hlavne legalne. Aj s LPG, lebo tu s LPG nemas sancu. Ale da sa to osudit - a este k tomu je to ciste jak cerstvo napadany sneh. :lol: . Ak mas zaujem mozem Ti to podrobnejsie vysvetlit.
mario1p

Příspěvek od mario1p »

Tom77 píše: Ak mas zaujem mozem Ti to podrobnejsie vysvetlit.
No bol by som rad keby si mi to vysvetlil ako by sa to dalo na slovenske dat. mozes mi napisat aj na mail m1p1@azet.sk ab sme to tu nezaplnovali len sami
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“