Zima 2007
- Hofik
- Začínající diskutér
Zima 2007
Nejnovější předpověď počasí-- zítra už přízemní mrazíky.
vypadá to, že letos v zimě pořádně vyzkoušíme a provětráme auťáky. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
vypadá to, že letos v zimě pořádně vyzkoušíme a provětráme auťáky. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
- lolin
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Slaava
- Moderátor
Zimní spánek
To chce se před zimní spánkem porádně nažrat... a vychcat. Nasralo by, probudit se v půlce ledna jenom kvůli malý. :DRosta píše:... seru na to. Jdu se zahrabat to sena a vstanu az na jare. Zima je vopruz
- farmář
- Moderátor
- Slaava
- Moderátor
Hnůj
Proto si Rosťa zaleze do sena, tam se to vsákne... a rovnou máš na jaro něco na hnojení.farmář píše:Jenže probudit se v dubnu ve výkalech taky nic moc,stačí tahat z toho ty na slikách přez zimu
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
-
Rosta
- Slaava
- Moderátor
Pajero
Sou to děsný prudky, až to budou kuchat jako já, tak je ten patriotismus přejde. Mě osobně přepadá patrolismus. Osobně bych na to Panďéro byl docela zvědavej (vůbec se v nich nevyznám, míň se vyznám snad už jenom v LC). Jak to má dělanej podvozek? Říkal si, že to má mezinápravovej dif, takže je to 4WD? Vzadu je normální diferák, zadní náprava je na vinutejch pružinách? Přední bude asi nezávislý pružení na lichoběžníkách s torzkama jako u Froncka (?)Rosta píše:... chlapci, tady se to ale nejak rozjeloVsak si povime, az vam ty frontery zdechnou s jakou vervou pujdete kupovat dalsi
A jinak seno proto, ze pro koniky mame zasobu
Jeste by byly i piliny, ale to seno mi prijde lepsi. A jak spravne nekdo podotkl. Na jare se vykyda a je to
U nás v ulici stojí podobný zařízení, má na tom 33" MT gumy, naviják a je to ve svinským předklonu. Co ty, budeš to tunit?
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
Rosta
-
Rosta
Re: Pajero
...no patrol je na me moc nepohodlnej nakladak. Prece jen to mam jako v podstate jediny auto a dve tuhy napravy teda nejsou zrovna synonymem pohodli. A jeste j tomu ten motor, u kteryho praskaj hlavy ... tak nevim, ale to me moc nepresvedcuje.Slaava píše:Sou to děsný prudky, až to budou kuchat jako já, tak je ten patriotismus přejde. Mě osobně přepadá patrolismus. Osobně bych na to Panďéro byl docela zvědavej (vůbec se v nich nevyznám, míň se vyznám snad už jenom v LC). Jak to má dělanej podvozek? Říkal si, že to má mezinápravovej dif, takže je to 4WD? Vzadu je normální diferák, zadní náprava je na vinutejch pružinách? Přední bude asi nezávislý pružení na lichoběžníkách s torzkama jako u Froncka (?)Rosta píše:... chlapci, tady se to ale nejak rozjeloVsak si povime, az vam ty frontery zdechnou s jakou vervou pujdete kupovat dalsi
A jinak seno proto, ze pro koniky mame zasobu
Jeste by byly i piliny, ale to seno mi prijde lepsi. A jak spravne nekdo podotkl. Na jare se vykyda a je to
U nás v ulici stojí podobný zařízení, má na tom 33" MT gumy, naviják a je to ve svinským předklonu. Co ty, budeš to tunit?
Jinak Pajero je vlastne jak si rikal: vepredu torzky a vzadu tuha na vinutych. POdvozek SelectTrac, takze zadek s uzaverkou, mezinapravak s uzaverkou a predek