Zima 2007

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Hofik
Začínající diskutér

Zima 2007

Příspěvek od Hofik »

Nejnovější předpověď počasí-- zítra už přízemní mrazíky.
vypadá to, že letos v zimě pořádně vyzkoušíme a provětráme auťáky. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
Rosta

Příspěvek od Rosta »

... seru na to. Jdu se zahrabat to sena a vstanu az na jare. Zima je vopruz :evil:
lolin
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolin »

Tak tohle je taky řešení, ale jen pro ty, co nemají v garáži Fronteru :lol: :lol:To já se už na zimu těším, bude to moje první s Fronterou, tak jsem na ni docela zvědavý, ještě před zimou dostane nové obutí a hurá do sněhu :wink:
Slaava
Moderátor

Zimní spánek

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:... seru na to. Jdu se zahrabat to sena a vstanu az na jare. Zima je vopruz :evil:
To chce se před zimní spánkem porádně nažrat... a vychcat. Nasralo by, probudit se v půlce ledna jenom kvůli malý. :D
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Jenže probudit se v dubnu ve výkalech taky nic moc,stačí tahat z toho ty na slikách přez zimu :lol:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

Hnůj

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:Jenže probudit se v dubnu ve výkalech taky nic moc,stačí tahat z toho ty na slikách přez zimu :lol:
Proto si Rosťa zaleze do sena, tam se to vsákne... a rovnou máš na jaro něco na hnojení. :idea: :D
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Joooo, já se Rosťovi nedivím :cry: , já mít Pajéro, tak se přes zimu taky někam schovám :D :D :D , čéče Ros´to, neuvažuješ o změně značky, což takhle Opel Frontera, ten by se ti nelíbil??? A mohl bys s ní jezdit i v zimě :D :D :D
Radim Solanský
Začínající diskutér

Příspěvek od Radim Solanský »

Rosťa do toho sena zaleze i s pajerem aby mu náhodou nenáchládlo a pak nekuckalo a s chcípalo!!!! :D :shock: :D
To by pak byl velkej funus u pajera? :D :D
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Páni svatá pravda.Rosťo nezúfaj na vianoce ti pošlem Fronteru.Odfotenú a pekne zarámovanú.Paťo-Divoch :D :lol: :D
Rosta

Příspěvek od Rosta »

... chlapci, tady se to ale nejak rozjelo :twisted: Vsak si povime, az vam ty frontery zdechnou s jakou vervou pujdete kupovat dalsi :lol: A jinak seno proto, ze pro koniky mame zasobu 8) Jeste by byly i piliny, ale to seno mi prijde lepsi. A jak spravne nekdo podotkl. Na jare se vykyda a je to :idea:
Slaava
Moderátor

Pajero

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:... chlapci, tady se to ale nejak rozjelo :twisted: Vsak si povime, az vam ty frontery zdechnou s jakou vervou pujdete kupovat dalsi :lol: A jinak seno proto, ze pro koniky mame zasobu 8) Jeste by byly i piliny, ale to seno mi prijde lepsi. A jak spravne nekdo podotkl. Na jare se vykyda a je to :idea:
Sou to děsný prudky, až to budou kuchat jako já, tak je ten patriotismus přejde. Mě osobně přepadá patrolismus. Osobně bych na to Panďéro byl docela zvědavej (vůbec se v nich nevyznám, míň se vyznám snad už jenom v LC). Jak to má dělanej podvozek? Říkal si, že to má mezinápravovej dif, takže je to 4WD? Vzadu je normální diferák, zadní náprava je na vinutejch pružinách? Přední bude asi nezávislý pružení na lichoběžníkách s torzkama jako u Froncka (?)

U nás v ulici stojí podobný zařízení, má na tom 33" MT gumy, naviják a je to ve svinským předklonu. Co ty, budeš to tunit?
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

budu kupovat druhy auti do firmy a taky po necem pokukuju.Nevim frontera dobra ale kdyz uz tak stejnou 2,5TDS a tu nejak zadnou za slusny peniz nemuzu sehnat.Tak se asi podivam taky po nejaky jiny znacce.
honzík
Pokročilý diskutér

Příspěvek od honzík »

[quote="Rosta"]... ........ A jinak seno proto, ze pro koniky mame zasobu 8) Jeste by byly i piliny, ale to seno mi prijde lepsi.

rosto, ty jsi taky koňák ???
Rosta

Příspěvek od Rosta »

honzík píše:
Rosta píše:... ........ A jinak seno proto, ze pro koniky mame zasobu 8) Jeste by byly i piliny, ale to seno mi prijde lepsi.

rosto, ty jsi taky koňák ???
...otec tomu propadl, takze koupil farmu a ma tam tech svejch 5 mustangu :lol: :lol: :lol: Takze obcas zajedu na ne mrknout 8)
Rosta

Re: Pajero

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:
Rosta píše:... chlapci, tady se to ale nejak rozjelo :twisted: Vsak si povime, az vam ty frontery zdechnou s jakou vervou pujdete kupovat dalsi :lol: A jinak seno proto, ze pro koniky mame zasobu 8) Jeste by byly i piliny, ale to seno mi prijde lepsi. A jak spravne nekdo podotkl. Na jare se vykyda a je to :idea:
Sou to děsný prudky, až to budou kuchat jako já, tak je ten patriotismus přejde. Mě osobně přepadá patrolismus. Osobně bych na to Panďéro byl docela zvědavej (vůbec se v nich nevyznám, míň se vyznám snad už jenom v LC). Jak to má dělanej podvozek? Říkal si, že to má mezinápravovej dif, takže je to 4WD? Vzadu je normální diferák, zadní náprava je na vinutejch pružinách? Přední bude asi nezávislý pružení na lichoběžníkách s torzkama jako u Froncka (?)

U nás v ulici stojí podobný zařízení, má na tom 33" MT gumy, naviják a je to ve svinským předklonu. Co ty, budeš to tunit?
...no patrol je na me moc nepohodlnej nakladak. Prece jen to mam jako v podstate jediny auto a dve tuhy napravy teda nejsou zrovna synonymem pohodli. A jeste j tomu ten motor, u kteryho praskaj hlavy ... tak nevim, ale to me moc nepresvedcuje.
Jinak Pajero je vlastne jak si rikal: vepredu torzky a vzadu tuha na vinutych. POdvozek SelectTrac, takze zadek s uzaverkou, mezinapravak s uzaverkou a predek :wink:
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“