Bodylift Frontery A
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Bodylift Frontery A
Popis s fotografiemi: http://www.offroad-frontera.com/html/ra ... index.html
- farmář
- Moderátor
Krasavice....
přiznám se že jsem o tom přemýšlel u Campa ale štvalo by mne náklad na korbu více zvedat!! no,ale pět čísel bych mohl,že!!
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- farmář
- Moderátor
-
Rosta
- farmář
- Moderátor
-
Rosta
.... no foto ale uz neukaze, ze ten motor byl stejne vydechlej, takze to ho*no jelo a abych delal generalku, to se mi nechtelo. predevsim kvuli cene vsech dilu. Abych si zrepasnul motor za 25k o to fakt nestojimfarmář píše:na fotce nevypadá tak hrozně!!ale co, spousta dílů pro jiné,a zachovalých!!!![]()
![]()
- farmář
- Moderátor
jen 25 litrů???člověče Rosťo,já dal do Campáckého 65litrů a vydechla stará klika!!!! to máš zadara!!!! můj se prodává za 20 jetej, tvůj do 10ti...neškudli!!!
podívej na Slaavu, ten už do toho cpe druhej rok horem dolem a sveze se leda remckem, kterej má návyky jako stříbrný sršáň!!než to tedy dorozprodáš....
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
Rosta
.... ani me nehne. Rozhodnuti je nemenne. Radsi si koupim jinyho strepafarmář píše:jen 25 litrů???člověče Rosťo,já dal do Campáckého 65litrů a vydechla stará klika!!!! to máš zadara!!!! můj se prodává za 20 jetej, tvůj do 10ti...neškudli!!!![]()
![]()
podívej na Slaavu, ten už do toho cpe druhej rok horem dolem a sveze se leda remckem, kterej má návyky jako stříbrný sršáň!!než to tedy dorozprodáš....
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
Rosta
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Ta paní je opravdu zajímavá :-):-) Mno ja dostal info, že největší gumy sou 31" co se dají narvat na froncka aby to nikde neškrkalo a při plným rejdu nervalo stěrky... Tak sonduju protože mě čeká koupě nových tak chci největší možný :DRosta píše:bych tipoval 33ky, ale zajimavejsi je ta paniRescuer píše:Krasavice :-) Ale zajímalo by mne co je tam za gumy... :-) Myslím tím rozměr...
- Slaava
- Moderátor
60 k
Za 25 tisíc bych motor taky chtěl zrepásnout. Dělal jsem toho sice víc ale celkem mě tahle sranda přišla cca na 60 tisíc.farmář píše:jen 25 litrů???člověče Rosťo,já dal do Campáckého 65litrů a vydechla stará klika!!!! to máš zadara!!!! můj se prodává za 20 jetej, tvůj do 10ti...neškudli!!!![]()
![]()
- farmář
- Moderátor
-
Rosta
Re: 60 k
...no jo, ale ty nevis co s penezmaSlaava píše:Za 25 tisíc bych motor taky chtěl zrepásnout. Dělal jsem toho sice víc ale celkem mě tahle sranda přišla cca na 60 tisíc.farmář píše:jen 25 litrů???člověče Rosťo,já dal do Campáckého 65litrů a vydechla stará klika!!!! to máš zadara!!!! můj se prodává za 20 jetej, tvůj do 10ti...neškudli!!!![]()
![]()
PS: Dorazil balicek?