Bodylift Frontery A

Vše o karoserii vozidla
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Bodylift Frontery A

Příspěvek od Nimrod »

farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Krasavice.... 8) 8) 8) přiznám se že jsem o tom přemýšlel u Campa ale štvalo by mne náklad na korbu více zvedat!! no,ale pět čísel bych mohl,že!!
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Rosta

Příspěvek od Rosta »

....tak to by slo :shock:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

to jo,ale vždyť ty nejsi ochotnej ani vyměnit těsnění pod hlavou, natož to zvedat!! :lol: :lol: :lol: :roll:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Rosta

Příspěvek od Rosta »

farmář píše:to jo,ale vždyť ty nejsi ochotnej ani vyměnit těsnění pod hlavou, natož to zvedat!! :lol: :lol: :lol: :roll:

...by ses divil, co jsem vsechno ochotnej delat. Ale kdyz uz me to auto se*e, tak si muze trhnout treba kardanem. Nebudu delat otroka nejaky popelnici :evil:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

na fotce nevypadá tak hrozně!!ale co, spousta dílů pro jiné,a zachovalých!!! :wink: :wink: :wink:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

farmář píše:na fotce nevypadá tak hrozně!!ale co, spousta dílů pro jiné,a zachovalých!!! :wink: :wink: :wink:
.... no foto ale uz neukaze, ze ten motor byl stejne vydechlej, takze to ho*no jelo a abych delal generalku, to se mi nechtelo. predevsim kvuli cene vsech dilu. Abych si zrepasnul motor za 25k o to fakt nestojim :evil:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

jen 25 litrů???člověče Rosťo,já dal do Campáckého 65litrů a vydechla stará klika!!!! to máš zadara!!!! můj se prodává za 20 jetej, tvůj do 10ti...neškudli!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: podívej na Slaavu, ten už do toho cpe druhej rok horem dolem a sveze se leda remckem, kterej má návyky jako stříbrný sršáň!!než to tedy dorozprodáš....
Rosta

Příspěvek od Rosta »

farmář píše:jen 25 litrů???člověče Rosťo,já dal do Campáckého 65litrů a vydechla stará klika!!!! to máš zadara!!!! můj se prodává za 20 jetej, tvůj do 10ti...neškudli!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: podívej na Slaavu, ten už do toho cpe druhej rok horem dolem a sveze se leda remckem, kterej má návyky jako stříbrný sršáň!!než to tedy dorozprodáš....
.... ani me nehne. Rozhodnuti je nemenne. Radsi si koupim jinyho strepa :wink:
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

Krasavice :-) Ale zajímalo by mne co je tam za gumy... :-) Myslím tím rozměr...
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Rescuer píše:Krasavice :-) Ale zajímalo by mne co je tam za gumy... :-) Myslím tím rozměr...
bych tipoval 33ky, ale zajimavejsi je ta pani :lol:
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

Rosta píše:
Rescuer píše:Krasavice :-) Ale zajímalo by mne co je tam za gumy... :-) Myslím tím rozměr...
bych tipoval 33ky, ale zajimavejsi je ta pani :lol:
Ta paní je opravdu zajímavá :-):-) Mno ja dostal info, že největší gumy sou 31" co se dají narvat na froncka aby to nikde neškrkalo a při plným rejdu nervalo stěrky... Tak sonduju protože mě čeká koupě nových tak chci největší možný :D
Slaava
Moderátor

60 k

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:jen 25 litrů???člověče Rosťo,já dal do Campáckého 65litrů a vydechla stará klika!!!! to máš zadara!!!! můj se prodává za 20 jetej, tvůj do 10ti...neškudli!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: podívej na Slaavu, ten už do toho cpe druhej rok horem dolem a sveze se leda remckem, kterej má návyky jako stříbrný sršáň!!než to tedy dorozprodáš....
Za 25 tisíc bych motor taky chtěl zrepásnout. Dělal jsem toho sice víc ale celkem mě tahle sranda přišla cca na 60 tisíc.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

inu není nad vůz od Asociace Anonymních Alkoholiků,že Slaavo?? :evil:
Rosta

Re: 60 k

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:
Za 25 tisíc bych motor taky chtěl zrepásnout. Dělal jsem toho sice víc ale celkem mě tahle sranda přišla cca na 60 tisíc.
...no jo, ale ty nevis co s penezma :lol: :lol: :lol:

PS: Dorazil balicek?
Odpovědět

Zpět na „KAROSÉRIE“