Diskuze

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Žanek

Diskuze

Příspěvek od Žanek »

Chlapci a děvčata mám problém se dostat normální cestou do diskuze vždycky se tam objeví phpBB : Critical Error

Could not connect to the database a musím se sem dostat třeba přes inzeráty pomoooooooc!!!!!!!!!!!! :oops:
Slaava
Moderátor

Re: Diskuze

Příspěvek od Slaava »

Jan Sekanina píše:Chlapci a děvčata mám problém se dostat normální cestou do diskuze vždycky se tam objeví phpBB : Critical Error

Could not connect to the database a musím se sem dostat třeba přes inzeráty pomoooooooc!!!!!!!!!!!! :oops:
Máš zavirovanej počítač, zahoď ho do škarpy a do 45 sekund po přečtení tohoto příspěvku opusť prostor, dojde k výbuchu. :shock:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

divné Honzo, používám Mozillu a normálně,bez problémů.Nejsi vášnivý hráč?těm pak nejde lecos, mají z toho ... bednu plechu. Nemám rád hry, ještě že mi book neumožňuje náročnou grafiku ve stylu her a jejich potřeb výkonejch graf.karet.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Žanek

Příspěvek od Žanek »

Právě že jede všechno bez problémů jen diskuze na tomto foru ne.Hry nehraju.Viry znova prověřím. :roll: :roll: :roll:
Slaava
Moderátor

IE i FireFox

Příspěvek od Slaava »

Jan Sekanina píše:Právě že jede všechno bez problémů jen diskuze na tomto foru ne.Hry nehraju.Viry znova prověřím. :roll: :roll: :roll:
Prubni jinej prohlížeč. Co používáš? Mám poslední IE i FireFox a frčí mi to OK.
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskuze

Příspěvek od Nimrod »

Jan Sekanina píše:Chlapci a děvčata mám problém se dostat normální cestou do diskuze vždycky se tam objeví phpBB : Critical Error

Problém by mohl být v ukládání přihlašovacího hesla. Zkus se odhlásit. Vymazat temporary a cookies a pak se zkus přihlásit. Mohlo by být po problému. A zkus sem přistopit z hlavní stránky http://www.offroad-frontera.com v levém sloupci záložka diskuze.
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

kdyz mi honzo posles presne co to napise tak ti to zkusim zjistit.Jak se to objevi tak to zkopiruj presne celou tu hlasku a posli to.
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

hlavne to nedej odeslat vsem - viru a spamu mam uz tak dost :?

me to neco podobného dela po odeslaní zpravy ale jinak pohodicka
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Z chybové hlášky celkem nic nezjistíš, je to hlášení na úrovni fóra a jeho motoru - teda pokud nejsi kovaný v programování právě takovéhoto fóra a nemáš možnost odtrasovat loginy a podobně.

Souhlasím s nimrodem, problém je s největší pravděpodobností způsoben visícími kukinami s kombinací volby automaticky přihlašovat (není podmínkou). Přočištění dočasných souborů IE by mělo pomoct.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

jo to by ses divil co se da zjistit podle chybovejch hlasek. V linuxu jedine podle toho :-)
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

no jo, ale řekl jsem si že kvůli tomu do linuxu asi nepůjdu-abych se ho musel celej našrotit a pak to nevyužil...sice dělám IT debila celé vesnici ale už na ně dlabu,...s každou ptákovinou mi sem lezou, teď si soused půjčil na zkoušku T-mobile GPRS připojení a že mu nejde a že asi Firewall.Houbeles, signál.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Žanek

Příspěvek od Žanek »

Už je to OK, vymazal sem to jak radil Nimrod přenastavil internet a dobrý. Díííííííííík Všem. :oops:
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

GRATULUJEM,práci česť.Pato-Divoch :D :D :D
campo12

Příspěvek od campo12 »

skromný dotaz pro campisty. kam nejdal jste si troufli vyrazit se svym kampousem? premyslim jestli neni moc silene (doma mi tvrdi vsichni, ze je) vyrazit na korsiku.
Slaava
Moderátor

V jiném stavu na Korsiku

Příspěvek od Slaava »

Záleží v jakým to máš stavu. Podle mě to kravina není. Auto jako auto.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“