Diskuze
- Slaava
- Moderátor
Re: Diskuze
Máš zavirovanej počítač, zahoď ho do škarpy a do 45 sekund po přečtení tohoto příspěvku opusť prostor, dojde k výbuchu.Jan Sekanina píše:Chlapci a děvčata mám problém se dostat normální cestou do diskuze vždycky se tam objeví phpBB : Critical Error
Could not connect to the database a musím se sem dostat třeba přes inzeráty pomoooooooc!!!!!!!!!!!!
- farmář
- Moderátor
divné Honzo, používám Mozillu a normálně,bez problémů.Nejsi vášnivý hráč?těm pak nejde lecos, mají z toho ... bednu plechu. Nemám rád hry, ještě že mi book neumožňuje náročnou grafiku ve stylu her a jejich potřeb výkonejch graf.karet.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
Žanek
- Slaava
- Moderátor
IE i FireFox
Prubni jinej prohlížeč. Co používáš? Mám poslední IE i FireFox a frčí mi to OK.Jan Sekanina píše:Právě že jede všechno bez problémů jen diskuze na tomto foru ne.Hry nehraju.Viry znova prověřím.![]()
![]()
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diskuze
Problém by mohl být v ukládání přihlašovacího hesla. Zkus se odhlásit. Vymazat temporary a cookies a pak se zkus přihlásit. Mohlo by být po problému. A zkus sem přistopit z hlavní stránky http://www.offroad-frontera.com v levém sloupci záložka diskuze.Jan Sekanina píše:Chlapci a děvčata mám problém se dostat normální cestou do diskuze vždycky se tam objeví phpBB : Critical Error
Could not connect to the database a musím se sem dostat třeba přes inzeráty pomoooooooc!!!!!!!!!!!!
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Z chybové hlášky celkem nic nezjistíš, je to hlášení na úrovni fóra a jeho motoru - teda pokud nejsi kovaný v programování právě takovéhoto fóra a nemáš možnost odtrasovat loginy a podobně.
Souhlasím s nimrodem, problém je s největší pravděpodobností způsoben visícími kukinami s kombinací volby automaticky přihlašovat (není podmínkou). Přočištění dočasných souborů IE by mělo pomoct.
Souhlasím s nimrodem, problém je s největší pravděpodobností způsoben visícími kukinami s kombinací volby automaticky přihlašovat (není podmínkou). Přočištění dočasných souborů IE by mělo pomoct.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- farmář
- Moderátor
no jo, ale řekl jsem si že kvůli tomu do linuxu asi nepůjdu-abych se ho musel celej našrotit a pak to nevyužil...sice dělám IT debila celé vesnici ale už na ně dlabu,...s každou ptákovinou mi sem lezou, teď si soused půjčil na zkoušku T-mobile GPRS připojení a že mu nejde a že asi Firewall.Houbeles, signál.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
Žanek
-
campo12
- Slaava
- Moderátor
V jiném stavu na Korsiku
Záleží v jakým to máš stavu. Podle mě to kravina není. Auto jako auto.