Bodylift A
- Slaava
- Moderátor
Re: Růžička a puky
To není mimo téma - někdo dělá bodylift hokejovýma pukama!!!honzík píše:tyyyy vole, aje nechtel s hokejem zacinat
milda vam da puntik - ale ja ho vynuluju a mate i velky plus!!!!
Ružička to fakt tezce vydejchaval ...
Ale stejne - Tesla je Tesla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Rosta
Re: Taky rada....
- puky jsem myslel obrazneSlaava píše: - Puky jsou na hovno, jsou měkký - je potřeba distance, o který se bude moci zapřít vnitřní trubička silenbloků. Takže silon nebo kov.
- U 50mm bodyliftu je tyč řízení někdy krátká (záleží na konktrétním kusu auta a na tom jak bylo smontováno ve fabrice) - je to na hraně!
- Zadní brzdová hadice a dorazy jsou problém u zvedání podovozku, ne při bodyliftu.
- Při bodyliftu dělá problém chladič (kulisa viskospojky a překrucování vodních hadic).
- Krátké jsou hadice od zásobní nádobky serva a palivové hadice, problémy můžou dělat i sací hadice.
- U dlouhýho vozu není problém v prvních třech předních párech silentbloků, maj totiž průchozí šrouby s maticí a tak je lze nahradit šroubama s normálním stoupáním. Ulomení hrozí u zadních třech párů silentbloků, který maj jemný stoupání a závit je v kastli.
- Zvednout budku není zas takovej problém. Musí se to dělat po stranách na jednou a stačí na to panenka.
Ostatní věci jsou popsaný na výše uvedeným odkazu.
- ty brzdovy hadicky atd. jsem mel dojem, ze jsou vedeny po budce, ale byl jsem linej se ohnout pod auto, takze taky dobre
- na visko spojku jsem zapomnel (asi to bude tim, ze ji tam nemam
- vsechny mozny hadice se daj koupit v metrazi a mozna je lepsi je po tech letech rovnou vymenit a usetri se dost starosti do budoucna
- Slaava
- Moderátor
Od pantáty vedou... hadice
S těma pukama jsem to nepochopil, asi jsem zblblej z toho Motoru... ehm, teda Mountfieldu
Hadice je vhodný vyměnit, i když v případě oleje posilovače a paliva je to krapet španavej džob. V případě nádobky posilovače je snazší upravit její úchyt a spustit ji krapet dolů, podle možností stávajících hadic. Hadice a trubice brzd běží po rámu a po nápravách, jenom v místech za pravým předním podběhem některý přebíhaj na budku aby dovedly k palivovýmu čerpadlu, resp. hlavnímu brzdovýmu válci.
-
Rosta
Re: Od pantáty vedou... hadice
no vzhledem k tomu, ze jsem snad jeste nevidel auto, kterymu by kolem nadobky posilovace hadice neprotikaly, tak je mozna lepsi pri prilezitosti zmen udelat rovnou novy hadice a ziskat tim mimo vetsi delky i tesnost do systemu, ale uznavam, ze se kazdymu nechce....taky jsem se na to vzdycky vyprdlSlaava píše:S těma pukama jsem to nepochopil, asi jsem zblblej z toho Motoru... ehm, teda MountfielduHadice je vhodný vyměnit, i když v případě oleje posilovače a paliva je to krapet španavej džob. V případě nádobky posilovače je snazší upravit její úchyt a spustit ji krapet dolů, podle možností stávajících hadic. Hadice a trubice brzd běží po rámu a po nápravách, jenom v místech za pravým předním podběhem některý přebíhaj na budku aby dovedly k palivovýmu čerpadlu, resp. hlavnímu brzdovýmu válci.
- Slaava
- Moderátor
Re: Od pantáty vedou... hadice
Mě to nechčijeRosta píše:...no vzhledem k tomu, ze jsem snad jeste nevidel auto, kterymu by kolem nadobky posilovace hadice neprotikaly...
-
Kuniksicht
- Slaava
- Moderátor
Nádrž z Béčka?
Jo, ta je tam fest blbě. Vona má rezervu i při normálním usazení budky ale ten bodylift k tomu vysloveně láká. Dá se taky krapet šoupnout dopředu. Zkrátka každej cenťák dobrej.Kuniksicht píše:K temu bodyliftu ještě ...... krom předního a zadního nárazníku je dobrý zvednout pak ještě nádrž, jinak čučí dost dole. Asi už to je s křížkem po funuse, ale nedalo mi to :-)
Mimochodem, co tak tam hodit nádrž z Béčka?!
-
Kuniksicht
Re: Nádrž z Béčka?
Tož to nevím, ale já měl nádrž i nárazníky šoupnutý taky nahoru a ty nájezdový úhly se prasecky zlepšily - s nádrží z Béčka jsem to nezkoušel. Jo a bodylift jsem měl na pucích a no problem teda.Slaava píše:Jo, ta je tam fest blbě. Vona má rezervu i při normálním usazení budky ale ten bodylift k tomu vysloveně láká. Dá se taky krapet šoupnout dopředu. Zkrátka každej cenťák dobrej.Kuniksicht píše:K temu bodyliftu ještě ...... krom předního a zadního nárazníku je dobrý zvednout pak ještě nádrž, jinak čučí dost dole. Asi už to je s křížkem po funuse, ale nedalo mi to :-)
Mimochodem, co tak tam hodit nádrž z Béčka?!