Zaseklé přední brzdy, porucha vývěvy a HLAVNĚ HRUBO HLÁŠEK!
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- Slaava
- Moderátor
SMS
Po těch tvejch SMS z Německa sem i já tady v Čechách podvědomě mačkal pedál brzdy.vojtech.kloud píše:Já jel s pokurvenou vývěvou-tedy bez posilovače domů přes půlku Německa s 2 tunama na závěsu,kurva to bylo žrádlo :D :D :D
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
- Slaava
- Moderátor
Bereš roha!
Pavel Mirtl píše:Jo a s brzdami souvisí brzd.pedál,na něm bota,v botě ponožka,v ponožce noha,beru radši roha.
-
Mira
Tak jo. Já tedy tu vývěvu zkusím vymontovat a aspoň uvidím jak to vypadá vevnitř. Před dvěma měsíci ( když začala občas blbnout ), tak jsem to dal do jedné autodílny a tam se to opravit pokoušeli, ale místo toho přestala fungovat úplně a navíc dalších několik týdnů stále pištěla. No a od té doby jezdím stále úplně bez posilovače. 
- pato
- Pokročilý diskutér
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
-
Mira
Moje slova. Já si už taky zvykl a celkem mi to nevadilo, ale koupil jsem si teď Fronterku druhou "B" a tuhle chci prodat, tak ji dávám dohromady. Tedy už má novou technickou a chybí dodělat jen ta vývěva.vojtech.kloud píše:Když to víš,že je posilovač v piči,tak podle toho musíš jezdit,já vím o čem mluvím,dal jsem si takhle s naloženým autem 800 km:D ,ale nechá se to ubrzdit! Pokud ti nejde vývěva,odpoj si ji op posilovače :D
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
Ano,o něco málo !!! Resp. o něco málo líp to půjde sešlápnout, protože budeš pedálem přetlačovat jen posilovač a né ještě k tomu vývěvu, nahoď nejaké info o té co chceš střelit,možná bych na ní měl ženicha
, ale nevím kam,zkus někam do "prodám", ať tu zas nejsme popotahovaný za nějaký úhybný tématický mimoooozy :D

-
Mira
vojtech.kloud píše:Ano,o něco málo !!! Resp. o něco málo líp to půjde sešlápnout, protože budeš pedálem přetlačovat jen posilovač a né ještě k tomu vývěvu, nahoď nejaké info o té co chceš střelit,možná bych na ní měl ženicha, ale nevím kam,zkus někam do "prodám", ať tu zas nejsme popotahovaný za nějaký úhybný tématický mimoooozy :D
![]()
Zdarec.Nějaké fotky jsou v sekci "Čím jezdíme". Mirova Frontera 2,3 DT 22.3.2005. Podrobnosti napíšu do bazaru.
-
Roman
Něco k brzdám
Něco bych měl k propadání pedálu a dlouhému kroku, stalo se mi něco podobného a byly to volné ložiska v přední nápravě. Taky jsem zjistil, že mi vypadla destička z třmenu a šprajcla se mezi třmen a kotouč, najezdil jsem s tím pěkných pár kilometrů aniž by se to nějak projevilo. Auto netahalo, pak mně to stálo nové zadní brzdy, protože to byl šmelc.
Ale potřeboval bych poradit, nemáte nějakou zkušenost s omezovačem brzného tlaku na zadní nápravě, totálně mi přestal brzdit zadek a vypadá to na vadný omezovač. Za nový chtěli takovou palbu, že jsem přemýšlel nad tím, že tuto součast na svém autě oželím i za cenu ztráty komfortu. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost ?
Ale potřeboval bych poradit, nemáte nějakou zkušenost s omezovačem brzného tlaku na zadní nápravě, totálně mi přestal brzdit zadek a vypadá to na vadný omezovač. Za nový chtěli takovou palbu, že jsem přemýšlel nad tím, že tuto součast na svém autě oželím i za cenu ztráty komfortu. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost ?
- farmář
- Moderátor
Vždy když něco stálo tak zatvrdl a nechtěl makat, nastříkal jsem to jak to šlo WDčkem, jako že to moc nejde a rozjezdil to....ale ty jízdy bokem ldyž jsem brzdil na úzkých silnicích aby mě nesmetla škodovka s kloboukářem, to byl vždy zážiteček!Ale každej se nakonec rozchodil! Myslím že bez něj by to ale bylo docela zlý, přeci jen to není fáčko....
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Slaava
- Moderátor
Re: Něco k brzdám
Koukni sem: http://www.offroad-frontera.com/html/te ... zadek.htmlRoman píše:Něco bych měl k propadání pedálu a dlouhému kroku, stalo se mi něco podobného a byly to volné ložiska v přední nápravě. Taky jsem zjistil, že mi vypadla destička z třmenu a šprajcla se mezi třmen a kotouč, najezdil jsem s tím pěkných pár kilometrů aniž by se to nějak projevilo. Auto netahalo, pak mně to stálo nové zadní brzdy, protože to byl šmelc.
-
Roman
Re: Něco k brzdám
Slaavo, díky já se snažil něco najít, ať zbytečně neotravuju, ptát se na něco co už bylo zodpovězeno. Tak ještě jednou dík. Budu se do toho muset pustit i když nevím jestli soudruzi u Opla něco nezměnili. Mám "B" 99 a s Opláckým servisem zkušenost stejnou jako všichni ostatní a to tam mám známé.
Dopadl jsem tak, že v Oplu objednávám některé díly a zbytek řeším se značkovým servisem Škodovky, kde to mají za raritu a podle toho se taky chovají. Co se dá se snažím udělat doma, ale né všechno doma vyřeším, spíše z časových důvodů. Když mi Frontera nejede, tak jsem z toho nesvůj. Ještě jednou dík Roman
Dopadl jsem tak, že v Oplu objednávám některé díly a zbytek řeším se značkovým servisem Škodovky, kde to mají za raritu a podle toho se taky chovají. Co se dá se snažím udělat doma, ale né všechno doma vyřeším, spíše z časových důvodů. Když mi Frontera nejede, tak jsem z toho nesvůj. Ještě jednou dík Roman