Manualní zubové spojky předních kol (volnoběžky)
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- farmář
- Moderátor
určo mysleli že je chybka že sis to rovnou nezkusil,fakt lepší :-) hlavně: tomu říkáš závislost? vyzvednout auto ze servisu,namontovat manuály a strčit si ho před barák??hybaj do terénu!!

Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no tak to sem asi fakt blbe pochopil :-) Nejak na to nemam cas porat nekde litam za praci a o svatkach sem akorat lezel na gauci.Aspon 2 dny sem mel klid :-) Ale odzkousim to to se vubec nebojim jeste musim doladit navijak nelibi se mi nejake detaily ale na to je taky cas.Ted uz se zase museji vydelavat chechtaky dokud je pekny pocasi :-)
-
PETR&JITKA
- Začínající diskutér
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
ted sem tahal ze skarpy pajero sport 5dver kurna ani sem na to nepotreboval navijak :-) rafl sem ho na lano zavrel manualy dal redukci a jelo ven jak na masle.Akorat mel plnej kufr blata jak to tam zapichnul.A prej ma hnutou i kastli :-( To u takovyho auta nasere :-) Ten s tou odtahovkou s nim ani nehnul :-) :-) Zkaladam rubriku "Ulovky aneb koho ste letos tahali :-)"
- farmář
- Moderátor
jo je to znát když máš pak předek defacto natvrdo,zoubky neskáčou,necuká...:-) letos ještě nikoho,minulé zimy snad každého:-) taky jedno auto z dvoumetrové škarpy,odtahovka se jak ho tahala do ní málem dostala též.Vykládali mi něco o traktoru....nemusel jsem pro něj,samozřejmě:-)
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
PETR&JITKA
- Začínající diskutér
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
drabik
Re: AVM
mam Tam AVM uz taky asi rok a jsem zcela spokojenej. daval mi je tam borec co je dava na patroly a rika ze to je nej. co muže byt a mimo to s něma jezdí i závody (offroad samozřejmně)Nimrod píše:Jednoznačně doporučuji AVM manuální. Ztratí se sice konfort automatického odpojování, ale zase na čtyři krtá čtyři je to k nezaplacení. Já už jen čekám až se mě ty moje opravené rozsypou a půjdu do automatů. Jenže jak na potvoru se ty potvory už skoro tři roky nechtěj po opravě rozpadnout. KAždopádně AVM jsme snad schopni dodat s cenou do 6.000 VČETNĚ dph. Byla by sice asi měsíc čekací doba ,ale šlo by to. Zatím jsme to nezkoušeli dodat.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD