výběr vozu
-
Rosta
- Slaava
- Moderátor
Motör
Jo, v tom máš asi pravdu. I když na druhou stranu sem zatím nikoho neslyšel si stěžovat, že by mu unikal tlak krz hlavu (i když sou všechny asi popraskaný). Když máš v poho mazání a pravidelně měníš olej, tak tě nebude zlobit ani turbo. Místo něj má benzín zase jiný specialitky.Rosta píše:...ale u ty TD je potencialni problem jak cerpadlo, tak turbo a ruzny praskani hlavy a podobne, takze 2,4 je jistota. Ale nikoho nenutim
-
Rosta
Re: Motör
...no tak joSlaava píše:Jo, v tom máš asi pravdu. I když na druhou stranu sem zatím nikoho neslyšel si stěžovat, že by mu unikal tlak krz hlavu (i když sou všechny asi popraskaný). Když máš v poho mazání a pravidelně měníš olej, tak tě nebude zlobit ani turbo. Místo něj má benzín zase jiný specialitky.Rosta píše:...ale u ty TD je potencialni problem jak cerpadlo, tak turbo a ruzny praskani hlavy a podobne, takze 2,4 je jistota. Ale nikoho nenutim
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
Zdarec, tak jsem z venku dovezl hajnýmu nakonec fronteru 2,4 benzín. Je to r.v.1995 najeto 106000km, v elektrice, černá barva, nerez orámovaná včetně stupaček.Kryt rezervy je pochromovanej plast. Litá krásná kola, gumy asi 5 až 6 mm.interiér je čistý a nepoškozený.Má servisku a je po prvním majiteli.Stk je do 11.2008 Vyšla nás na 3150 eur včetně měsíčních převozek. Jakmile bude sluníčko tak ji nafotím a pošlu nimrodovi aby ji dal na net.Nejlepší je na ní že majitel měnil olej v únoru 2005. jezdil na polosyntetiku. Včera jsme vyměnili náplně a už ji projeli v terénu a je zatím ok. Možná s ní dojedem do chříče.
Je to taková leštěnka.
Je to taková leštěnka.
- farmář
- Moderátor
Blahopřeji,nejspíš jste koupili za ehm směšné peníze super vozidlo s nikoliv falešným předpokladem,že sakra dlouho ještě vydrží!Tohle by nejspíše mělo. 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Slaava
- Moderátor
Rajská hudba
To zní jako rajská hudba.Radim Solanský píše:Zdarec, tak jsem z venku dovezl hajnýmu nakonec fronteru 2,4 benzín. Je to r.v.1995 najeto 106000km, v elektrice, černá barva, nerez orámovaná včetně stupaček.Kryt rezervy je pochromovanej plast. Litá krásná kola, gumy asi 5 až 6 mm.interiér je čistý a nepoškozený.Má servisku a je po prvním majiteli.Stk je do 11.2008 Vyšla nás na 3150 eur včetně měsíčních převozek. Jakmile bude sluníčko tak ji nafotím a pošlu nimrodovi aby ji dal na net.Nejlepší je na ní že majitel měnil olej v únoru 2005. jezdil na polosyntetiku. Včera jsme vyměnili náplně a už ji projeli v terénu a je zatím ok. Možná s ní dojedem do chříče.
Je to taková leštěnka.
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
Jinak mám venku tip na froncka 2,2 poničenou po orkánu je to 12 měsíc roku 1996 vyvolávačka je za nějakých 2500eur. je třeba vyměnit zadní a boční sklo plus šibr. jinak je to plná palba včetně klimy ale bez kůže. Je orámovaná, ale musí se střiknout celá střecha a kapota, je to jako tablo na vejce :D . Kdo by měl zájem ať se přihlásí
Já na ni jinak zatím seru. Nebude mít moc nalítáno, je to od chlapíka co odněj berem auta.
Já na ni jinak zatím seru. Nebude mít moc nalítáno, je to od chlapíka co odněj berem auta.