Sraz ve Chříči AKCE ZRUŠENA

Sekce týkající se pouze plánování, příprav, realizace a ohlasů na srazy Offroad-frontera.
Odpovědět
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Přihlášení na sraz Chříč II-2007

Příspěvek od Milda »

upraveno/přesunuto*M*
Naposledy upravil(a) Milda dne 31 led 2007 10:19, celkem upraveno 3 x.
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Mildo,ač si vše vedeš s pečlivostí sobě jistě vlastní,maličká chybička se ti vloudila :( ,u mě máš psanou SO,ale já budu až do NE a to už možná dorazím v PÁ tak i pro mě a přítulkyni dvakrát nocleh :D ......prosím opravu,a ještě něco,už od včerejšího návratu tu všude marně slintám a hledám nějaké fotéčky nebo video ze včera,bude něco????.....nějaká další inspiration pro ostatní,na co se můžou v Chříči těšit :D
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

vojtech.kloud píše: Petře,piš si u mě 1 Frontera, 2 člověk, 1 pes :D
Tak sorráč pekáč, ale z tohoto jsem to nepoznal, že budeš do neděle. Možná jsi to považoval za samozřejmost, ale já tu podchytím jen to co psané jest. Jestli si to psal někde jinde, tak promiň. A pátek na sobotu se rušil z důvodu obecného nezájmu. Tak jedině individuálka v Kralovicích. Už jsem to opravil. *M*[/color]
Naposledy upravil(a) Milda dne 17 lis 2007 17:44, celkem upraveno 1 x.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Ty voe,počkám do uzávěrky co z toho bude,to je rej...
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Vpohodě,Díkes,to já se asi blbě vyjádřil,vina je na mě,piš mi další puntík :D ,takže v So+Ne,ok?! A co nějaká ta fotéčka či dokumentace ze včera,bude něco??? Co jste natočili ty s chotí a Petr s chotí??? :D
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

farmář píše:Ty voe,počkám do uzávěrky co z toho bude,to je rej...
Hlavně mi napiš, jestli taky přijedeš. Dík
Naposledy upravil(a) Milda dne 17 lis 2007 17:45, celkem upraveno 1 x.
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

:D :shock: co by asi z uzávěrky bylo???? No uzávěrka,na který nárpravě myslíš,nebo mezináprava??? 8)
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Asi Vás zklamu, ale TADY žádnou uzávěrku nečekejte neb nebude. Pouze se aktualizuje seznam na 2.listě. Konečný počet zájemců a vozů bude znám až 10.2. na place ve Chříči. Ale je potřeba alespoň orientačně vědět, s jakým davem se může počítat. Je nutné zajistit ubytování, vytápění, teplou večeři a v Kralovicích místo pro celou tlupu na oběd. Ono to není sranda. Kdo to nikdy nedělal, tak si to asi představuje jako zábavu. Ale tohle není sraz na pivko v hospodě Na růžku a podobně. A úpně nejraděi mám ty, co na sraz nechtějí přijet a jen do toho rejou :twisted: *M*[/color]
Naposledy upravil(a) Milda dne 17 lis 2007 17:45, celkem upraveno 1 x.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

máš Mildo recht.Představ si ale,že já nezavřu book,krám a neřeknu padla,zboží a tak nic nežere.Mám tady hafo hladovejch krků,co denně zblajznou dva metráky senáže rozděleno do 4 krmení,vyserou 4 kolečka prííma hnoje (hovno plus sláma co se musí 2-3x denně dostýlat ) porody jehňat kdy třeba 4 hodiny v noci rodíš protože jde o defektní polohu plodu při porodu(obrázené,kozelce...) a hlavně ti ovce nezaškrtne v dotazníku kdy a jaké to bude. Tak si ze mne neutahuj prosím že ti neřeknu na 100 procent co bude za 3 týdny.Musím si někoho zajistit,vše nachystat a modlit se aby se nic nepo..a do poslední chvíle vím sám prd.Jinak nejsem malej jíst se dá leckde,lecos,to je to nejmenší, spaní v případě nějakého alkoholu večer,ale sál či tělocvična stačí.. jak to popisuješ-pivko večer nebude? jo a farmář není přezdívka,ale povolání...:wink:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Já dofám,že piFko večer bude,po kefíru mám větry :D
PETR&JITKA
Začínající diskutér

Příspěvek od PETR&JITKA »

Pro upřesnění, za pronájem areálu na víkend je potřeba zaplatit, taktéž nám nikdo neuvaří a nezatopí zadarmo. Proto scháníme počty zúčastněných a podle toho tvoříme cenu.
PETR&JITKA
Začínající diskutér

Příspěvek od PETR&JITKA »

Něco pro oko
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

PETR&JITKA píše:Pro upřesnění, za pronájem areálu na víkend je potřeba zaplatit, taktéž nám nikdo neuvaří a nezatopí zadarmo. Proto scháníme počty zúčastněných a podle toho tvoříme cenu.
logické v době naší,ne? když se nic nepo zajedu v sobotu..ahoj
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

PETR&JITKA píše:Pro upřesnění, za pronájem areálu na víkend je potřeba zaplatit, taktéž nám nikdo neuvaří a nezatopí zadarmo. Proto scháníme počty zúčastněných a podle toho tvoříme cenu.
Tvořte,tvořte .Myslím že pravidla tvorby ceny jsou Vám známa takže v podstatě můžete toto zveřejnit,změna o pár kaček nehraje roli a počet lidí a Fronter se dramaticky nezmění.Můžete to vyklopit chlapi.Pavel Mirtl. :lol:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

tak ted uz konecne vim o cem sme se vcera bavili na skype.To bude maso.Sem zvedavej kde tam zustanu viset.Kdyz vidim ty fotky :-) Milda mi rikal ze to video este neni to pravy ze tam budou lepsi veci :-) Uz se na to tesim.Doufam ze nezustanu viset v prvni dire :-)
Odpovědět

Zpět na „Srazy Fronter“