Sraz ve Chříči AKCE ZRUŠENA
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Přihlášení na sraz Chříč II-2007
upraveno/přesunuto*M*
Naposledy upravil(a) Milda dne 31 led 2007 10:19, celkem upraveno 3 x.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Mildo,ač si vše vedeš s pečlivostí sobě jistě vlastní,maličká chybička se ti vloudila
,u mě máš psanou SO,ale já budu až do NE a to už možná dorazím v PÁ tak i pro mě a přítulkyni dvakrát nocleh :D ......prosím opravu,a ještě něco,už od včerejšího návratu tu všude marně slintám a hledám nějaké fotéčky nebo video ze včera,bude něco????.....nějaká další inspiration pro ostatní,na co se můžou v Chříči těšit :D
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Tak sorráč pekáč, ale z tohoto jsem to nepoznal, že budeš do neděle. Možná jsi to považoval za samozřejmost, ale já tu podchytím jen to co psané jest. Jestli si to psal někde jinde, tak promiň. A pátek na sobotu se rušil z důvodu obecného nezájmu. Tak jedině individuálka v Kralovicích. Už jsem to opravil. *M*[/color]vojtech.kloud píše: Petře,piš si u mě 1 Frontera, 2 člověk, 1 pes :D
Naposledy upravil(a) Milda dne 17 lis 2007 17:44, celkem upraveno 1 x.
- farmář
- Moderátor
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně mi napiš, jestli taky přijedeš. Díkfarmář píše:Ty voe,počkám do uzávěrky co z toho bude,to je rej...
Naposledy upravil(a) Milda dne 17 lis 2007 17:45, celkem upraveno 1 x.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Asi Vás zklamu, ale TADY žádnou uzávěrku nečekejte neb nebude. Pouze se aktualizuje seznam na 2.listě. Konečný počet zájemců a vozů bude znám až 10.2. na place ve Chříči. Ale je potřeba alespoň orientačně vědět, s jakým davem se může počítat. Je nutné zajistit ubytování, vytápění, teplou večeři a v Kralovicích místo pro celou tlupu na oběd. Ono to není sranda. Kdo to nikdy nedělal, tak si to asi představuje jako zábavu. Ale tohle není sraz na pivko v hospodě Na růžku a podobně. A úpně nejraděi mám ty, co na sraz nechtějí přijet a jen do toho rejou
*M*[/color]
Naposledy upravil(a) Milda dne 17 lis 2007 17:45, celkem upraveno 1 x.
- farmář
- Moderátor
máš Mildo recht.Představ si ale,že já nezavřu book,krám a neřeknu padla,zboží a tak nic nežere.Mám tady hafo hladovejch krků,co denně zblajznou dva metráky senáže rozděleno do 4 krmení,vyserou 4 kolečka prííma hnoje (hovno plus sláma co se musí 2-3x denně dostýlat ) porody jehňat kdy třeba 4 hodiny v noci rodíš protože jde o defektní polohu plodu při porodu(obrázené,kozelce...) a hlavně ti ovce nezaškrtne v dotazníku kdy a jaké to bude. Tak si ze mne neutahuj prosím že ti neřeknu na 100 procent co bude za 3 týdny.Musím si někoho zajistit,vše nachystat a modlit se aby se nic nepo..a do poslední chvíle vím sám prd.Jinak nejsem malej jíst se dá leckde,lecos,to je to nejmenší, spaní v případě nějakého alkoholu večer,ale sál či tělocvična stačí.. jak to popisuješ-pivko večer nebude? jo a farmář není přezdívka,ale povolání...
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
PETR&JITKA
- Začínající diskutér
- farmář
- Moderátor
logické v době naší,ne? když se nic nepo zajedu v sobotu..ahojPETR&JITKA píše:Pro upřesnění, za pronájem areálu na víkend je potřeba zaplatit, taktéž nám nikdo neuvaří a nezatopí zadarmo. Proto scháníme počty zúčastněných a podle toho tvoříme cenu.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Tvořte,tvořte .Myslím že pravidla tvorby ceny jsou Vám známa takže v podstatě můžete toto zveřejnit,změna o pár kaček nehraje roli a počet lidí a Fronter se dramaticky nezmění.Můžete to vyklopit chlapi.Pavel Mirtl.PETR&JITKA píše:Pro upřesnění, za pronájem areálu na víkend je potřeba zaplatit, taktéž nám nikdo neuvaří a nezatopí zadarmo. Proto scháníme počty zúčastněných a podle toho tvoříme cenu.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele: