Lubomír - okr. Litoměřice
-
Lubomir_1
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lubomír - okr. Litoměřice
Samozřejmě že to není jenom o lidském faktoru. Především to je jenom stroj dimenzovaný na něco a to je třeba stále respektovat. A když je už nějaký ten díl unavený, tak odejde tak jako tak. Hlavně že nám to jezdí a dělá nám to všem radost
Patrola jsem vysloveně zbožňoval a jeho šest hrnců tepalo v souladu s mým srdíčkem. Fronteru mám zatím krátce, takže jediné co mohu o ní napsat je, že po 20 tisících si za dobrou službu vysloužila účast na tomto fóru, zařazení do vaší komunity příznivců Fronter a mojí důvěru v její schopnost obstát i na expedicích. Na druhou stranu ji určitě ušetřím zbytečným blátivým koupelím na offroad akcích v ČR a zdolávání překážek příznačných spíše pro trial. Rád přijedu, když mi to čas dovolí, ale klidně si odpustím vlítnout do všeho, co tam bude k mání. Přeci jenom mi offroady slouží i pro mojí práci fotografa a zachování jejich spolehlivosti je pro mne tudíž důležité.
Frontera B 2.2 DTI 2002 85 kW dlouhá, manuál, tlumiče dusíkové Pro-Comp +5 cm, zadní péra +5 cm, CB vozidlová Albrecht AE 6890 + ruční Alan 42 Multi. Je mi pomocníkem při mé práci dokumentárního fotografa i pro výlety do térenu.
- qwap-Nitra
- Začínající diskutér
Vitaj!
hmmm offroad a fotenie su mojimi hlavnymi konickami, nebolo by odveci to spojit!
tie tvoje fotoexpedice sa mi velmi pacia, aky bude termin? ak penazenka dovoli rad by som siel.
pls posli blizsie info. vdaka a vela stastnych kilometrov.
hmmm offroad a fotenie su mojimi hlavnymi konickami, nebolo by odveci to spojit!
Opel Frontera B 2.2dTi RS '99, cca 170.000km, volnobezky AVM, zdvihnuta o 5cm, pneu Vraník Truck 2000 235/70 R16
- maxik.t
- Pokročilý diskutér
Vítej a užívej 
NO road ? NO stress ◄OFFROAD►
2.5 TDS long , 1997, 31x13,5 R15 Maxxis Mudzila, naviják 5,4t , lift 6cm + bodylift 5cm ,CB,nějaký ty světýlka na střeše, šnorchl , přední a zadní pevnosťák , expediční zahrádka ,pergola...
2.5 TDS long , 1997, 31x13,5 R15 Maxxis Mudzila, naviják 5,4t , lift 6cm + bodylift 5cm ,CB,nějaký ty světýlka na střeše, šnorchl , přední a zadní pevnosťák , expediční zahrádka ,pergola...
- Žanek
- Super diskutér
Na druhou stranu ji určitě ušetřím zbytečným blátivým koupelím na offroad akcích v ČR a zdolávání překážek příznačných spíše pro trial. Rád přijedu, když mi to čas dovolí, ale klidně si odpustím vlítnout do všeho, co tam bude k mání. Přeci jenom mi offroady slouží i pro mojí práci
Mě neslouží k práci ale pro myslivost a cítím to úplně stejně.
Mě neslouží k práci ale pro myslivost a cítím to úplně stejně.
- Tankan
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Taky zdravím. Neboj takových co si přijedou zajezdit, a né zlikvidovat auto je tady spousta.
Já taky nejezdím na srazy, abych od tama musel odjíždět na podvalu. Moje auto bylo do nedávna i moje pracovní, tak muselo vždy přežít aby bylo schopno mě dál vozit i v práci.
Teď už mám i služební, ale radši vždy pojedu svojím domů.
To neznamená že si nezajezdím ale vždy s klidem a rozvahou. 
Mazda B 2,5D ,udělá spoustu práce, a terénu se nebojíme. Neustálou údržbou k dalším kilometrům. Motorová pila a další udělátka. (fšecko enem na prácu)"Pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale zato horší cesta!"
- Vokoun
- Ultra diskutér
Zdravím a smekám, krásný fotky a spousta dobrých názorů

Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
- robert.kvita
- Super diskutér
Rumunsko a foťák mám taky rád.
Díky za úvadní fotku, už ji mám na ploše
Trasee Happy în munţi, lumina buna si vant cald în părul ei.
Díky za úvadní fotku, už ji mám na ploše
Trasee Happy în munţi, lumina buna si vant cald în părul ei.
Robert,Val.Meziříčí,Tel:737190632,
Fr.B 2,2DTi,automat,r.99,Chip107kW,péra Maxík+10cm,př.uzávěrka"AUSSIE",rozš.3+3cm,
Procomp+5cm,VraníkTruck2000MT,HiLift,kamera,tempomat Lasky
Fr.B 2,2DTi,automat,r.99,Chip107kW,péra Maxík+10cm,př.uzávěrka"AUSSIE",rozš.3+3cm,
Procomp+5cm,VraníkTruck2000MT,HiLift,kamera,tempomat Lasky
-
Lubomir_1
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Když se fotky tolik líbí, přidám tedy ještě nějakou

Někdy to na vrcholcích není zrovna vlídné pohostinství hor.

Medvědí napajedlo ve 2 tis. metrech. Když tam na okamžik vykouklo z mraků sluníčko, byl to neskutečný zážitek.

Mám raději trasy v polohách nad 1.800 m kde už nejsou stromy. Neskutečně krásné výhledy za to rozhodně stojí. Permanentní bahnění na cestách v hlubokých lesích ze kterých není vidět nic než stromy a zase stromy není zrovna můj šálek kávy. Tam nahoře na každého začne dýchat mohutnost rumunských hor v plné síle. Nemáte se kam schovat před nepřízní počasí, není tam moc vody a k civilizaci opravdu hodně daleko, přesto vás obklopují svojí úžasnou vlídností. Také tam nikoho nepřekvapí kočovní cikáni, před kterými jsou medvědi vysoko v horách rozhodně vítanějším společníkem - alespoň je tedy já preferuji více. Medvědi se lidem totiž snaží vyhnout, kdežto pro kočovné cikány (migrující zpravidla kolem 1.600 m kde mají dostatek dřeva, vody i kořisti) jsou zakempovaní turisti vítaným zdrojem všecho, co by se jim mohlo hodit.

Někdy to na vrcholcích není zrovna vlídné pohostinství hor.

Medvědí napajedlo ve 2 tis. metrech. Když tam na okamžik vykouklo z mraků sluníčko, byl to neskutečný zážitek.

Mám raději trasy v polohách nad 1.800 m kde už nejsou stromy. Neskutečně krásné výhledy za to rozhodně stojí. Permanentní bahnění na cestách v hlubokých lesích ze kterých není vidět nic než stromy a zase stromy není zrovna můj šálek kávy. Tam nahoře na každého začne dýchat mohutnost rumunských hor v plné síle. Nemáte se kam schovat před nepřízní počasí, není tam moc vody a k civilizaci opravdu hodně daleko, přesto vás obklopují svojí úžasnou vlídností. Také tam nikoho nepřekvapí kočovní cikáni, před kterými jsou medvědi vysoko v horách rozhodně vítanějším společníkem - alespoň je tedy já preferuji více. Medvědi se lidem totiž snaží vyhnout, kdežto pro kočovné cikány (migrující zpravidla kolem 1.600 m kde mají dostatek dřeva, vody i kořisti) jsou zakempovaní turisti vítaným zdrojem všecho, co by se jim mohlo hodit.
Naposledy upravil(a) Lubomir_1 dne 24 úno 2011 18:12, celkem upraveno 1 x.
Frontera B 2.2 DTI 2002 85 kW dlouhá, manuál, tlumiče dusíkové Pro-Comp +5 cm, zadní péra +5 cm, CB vozidlová Albrecht AE 6890 + ruční Alan 42 Multi. Je mi pomocníkem při mé práci dokumentárního fotografa i pro výlety do térenu.
- kresta
- Ultra diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Nazdár
to chce vodvahu z trola do frontery 
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
-
Lubomir_1
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Znáš to. Změna znamená život
Viděl jsem. Koupil jsem. Ošetřím bolístky. Prověřím v praxi. A potom, .... potom ji posoudím. Buď projde, nebo neprojde a bude nahrazena. A samozřejmě o všech poznatcích se s vámi všemi rád podělím, slovem i obrázkem.
- maxik.t
- Pokročilý diskutér
Mluvíš rozumně ,ovšem froňa je opravdu srdcovka. Dost tě potrápí,ale díky foru a lidem tady to dáš v klidu dohromady,........většinou
,ale pokud jí příjdeš na chuť a začne tě bavit bořit míty o fronterách , máš před sebou zajímavej autovztah 
NO road ? NO stress ◄OFFROAD►
-
Lubomir_1
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Já se moc trápit nenechám. Buď bude sloužit dobře nebo nikoliv. Auta mi tak nějak vždycky musela hlavně sloužit s minimální mojí pozorností směrem k nim. Nejsem automechanik a tak si sám na autě mohu udělat jenom takovou jednodušší údržbu. Jakmile je třeba něco složitějšího, raději to přenechávám kompetentnějším. Sice mne to i nekdy štve, ale člověk holt nemůže umět všechno a k tomu ještě dobře. Takže si hledím své fotografie a poradenství ve firemních image a do ostatního raději moc nefušuji.
Naštěstí mám velmi dobrého přítele, který je ještě ze staré poctivé řemeslné školy a co se týká mých aut, tak mají u něj všechny zastání. Někdy stačí nápověda po telefonu
jindy jeho šikovní kluci na dílně či jeho zlaté ručičky osobně
Sice jeho kluci čas od času trochu reptaj, protože se specializují na tahače a cisterny a pro osobáky nemají vždycky ty správný udělátka, navíc mají práce až nad hlavu, protože jsou prostě dobří. Ale to k nim už zkrátka patří.
Rád mu tady za to udělám menší reklamu. Takže pokud někdo z vás potřebuje opravdu spolehlivý, poctivý a kvalitní servis na kamiony nebo cisterny, nebo shání dodavatele bezproblémových kompresorů a dmychadel pro přečerpávání obsahů cisteren, nebo spolehlivého autodopravce pro tuzemskou i mezinárodní přepravu, pak mrkněte na http://www.autorehak.cz/ a jednejte s Řehákem juniorem.

To je on se svým Lanďákem.

Naštěstí mám velmi dobrého přítele, který je ještě ze staré poctivé řemeslné školy a co se týká mých aut, tak mají u něj všechny zastání. Někdy stačí nápověda po telefonu
Rád mu tady za to udělám menší reklamu. Takže pokud někdo z vás potřebuje opravdu spolehlivý, poctivý a kvalitní servis na kamiony nebo cisterny, nebo shání dodavatele bezproblémových kompresorů a dmychadel pro přečerpávání obsahů cisteren, nebo spolehlivého autodopravce pro tuzemskou i mezinárodní přepravu, pak mrkněte na http://www.autorehak.cz/ a jednejte s Řehákem juniorem.

To je on se svým Lanďákem.