Lubomír - okr. Litoměřice

Lubomir_1
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Lubomír - okr. Litoměřice

Příspěvek od Lubomir_1 »

Samozřejmě že to není jenom o lidském faktoru. Především to je jenom stroj dimenzovaný na něco a to je třeba stále respektovat. A když je už nějaký ten díl unavený, tak odejde tak jako tak. Hlavně že nám to jezdí a dělá nám to všem radost :grin: Patrola jsem vysloveně zbožňoval a jeho šest hrnců tepalo v souladu s mým srdíčkem. Fronteru mám zatím krátce, takže jediné co mohu o ní napsat je, že po 20 tisících si za dobrou službu vysloužila účast na tomto fóru, zařazení do vaší komunity příznivců Fronter a mojí důvěru v její schopnost obstát i na expedicích. Na druhou stranu ji určitě ušetřím zbytečným blátivým koupelím na offroad akcích v ČR a zdolávání překážek příznačných spíše pro trial. Rád přijedu, když mi to čas dovolí, ale klidně si odpustím vlítnout do všeho, co tam bude k mání. Přeci jenom mi offroady slouží i pro mojí práci fotografa a zachování jejich spolehlivosti je pro mne tudíž důležité.
Frontera B 2.2 DTI 2002 85 kW dlouhá, manuál, tlumiče dusíkové Pro-Comp +5 cm, zadní péra +5 cm, CB vozidlová Albrecht AE 6890 + ruční Alan 42 Multi. Je mi pomocníkem při mé práci dokumentárního fotografa i pro výlety do térenu.
qwap-Nitra
Začínající diskutér

Příspěvek od qwap-Nitra »

Vitaj!
hmmm offroad a fotenie su mojimi hlavnymi konickami, nebolo by odveci to spojit! :) tie tvoje fotoexpedice sa mi velmi pacia, aky bude termin? ak penazenka dovoli rad by som siel. :) pls posli blizsie info. vdaka a vela stastnych kilometrov.
Opel Frontera B 2.2dTi RS '99, cca 170.000km, volnobezky AVM, zdvihnuta o 5cm, pneu Vraník Truck 2000 235/70 R16
maxik.t
Pokročilý diskutér

Příspěvek od maxik.t »

Vítej a užívej :mrgreen:
NO road ? NO stress ◄OFFROAD►
2.5 TDS long , 1997, 31x13,5 R15 Maxxis Mudzila, naviják 5,4t , lift 6cm + bodylift 5cm ,CB,nějaký ty světýlka na střeše, šnorchl , přední a zadní pevnosťák , expediční zahrádka ,pergola...
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Na druhou stranu ji určitě ušetřím zbytečným blátivým koupelím na offroad akcích v ČR a zdolávání překážek příznačných spíše pro trial. Rád přijedu, když mi to čas dovolí, ale klidně si odpustím vlítnout do všeho, co tam bude k mání. Přeci jenom mi offroady slouží i pro mojí práci

Mě neslouží k práci ale pro myslivost a cítím to úplně stejně.
Tankan
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tankan »

Taky zdravím. Neboj takových co si přijedou zajezdit, a né zlikvidovat auto je tady spousta. 8) Já taky nejezdím na srazy, abych od tama musel odjíždět na podvalu. Moje auto bylo do nedávna i moje pracovní, tak muselo vždy přežít aby bylo schopno mě dál vozit i v práci. :? Teď už mám i služební, ale radši vždy pojedu svojím domů. :wink: To neznamená že si nezajezdím ale vždy s klidem a rozvahou. :wink:
Mazda B 2,5D ,udělá spoustu práce, a terénu se nebojíme. Neustálou údržbou k dalším kilometrům. Motorová pila a další udělátka. (fšecko enem na prácu)"Pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale zato horší cesta!"
Vokoun
Ultra diskutér

Příspěvek od Vokoun »

Zdravím a smekám, krásný fotky a spousta dobrých názorů :!: :!:
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
robert.kvita
Super diskutér

Příspěvek od robert.kvita »

Rumunsko a foťák mám taky rád.
Díky za úvadní fotku, už ji mám na ploše :)

Trasee Happy în munţi, lumina buna si vant cald în părul ei.
Robert,Val.Meziříčí,Tel:737190632,
Fr.B 2,2DTi,automat,r.99,Chip107kW,péra Maxík+10cm,př.uzávěrka"AUSSIE",rozš.3+3cm,
Procomp+5cm,VraníkTruck2000MT,HiLift,kamera,tempomat Lasky
Lubomir_1
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubomir_1 »

Když se fotky tolik líbí, přidám tedy ještě nějakou :grin:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Někdy to na vrcholcích není zrovna vlídné pohostinství hor.
Obrázek

Medvědí napajedlo ve 2 tis. metrech. Když tam na okamžik vykouklo z mraků sluníčko, byl to neskutečný zážitek.
Obrázek

Mám raději trasy v polohách nad 1.800 m kde už nejsou stromy. Neskutečně krásné výhledy za to rozhodně stojí. Permanentní bahnění na cestách v hlubokých lesích ze kterých není vidět nic než stromy a zase stromy není zrovna můj šálek kávy. Tam nahoře na každého začne dýchat mohutnost rumunských hor v plné síle. Nemáte se kam schovat před nepřízní počasí, není tam moc vody a k civilizaci opravdu hodně daleko, přesto vás obklopují svojí úžasnou vlídností. Také tam nikoho nepřekvapí kočovní cikáni, před kterými jsou medvědi vysoko v horách rozhodně vítanějším společníkem - alespoň je tedy já preferuji více. Medvědi se lidem totiž snaží vyhnout, kdežto pro kočovné cikány (migrující zpravidla kolem 1.600 m kde mají dostatek dřeva, vody i kořisti) jsou zakempovaní turisti vítaným zdrojem všecho, co by se jim mohlo hodit.
Naposledy upravil(a) Lubomir_1 dne 24 úno 2011 18:12, celkem upraveno 1 x.
Frontera B 2.2 DTI 2002 85 kW dlouhá, manuál, tlumiče dusíkové Pro-Comp +5 cm, zadní péra +5 cm, CB vozidlová Albrecht AE 6890 + ruční Alan 42 Multi. Je mi pomocníkem při mé práci dokumentárního fotografa i pro výlety do térenu.
kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta »

Nazdár :grin: to chce vodvahu z trola do frontery :mrgreen:
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
Lubomir_1
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubomir_1 »

Znáš to. Změna znamená život :mrgreen: Viděl jsem. Koupil jsem. Ošetřím bolístky. Prověřím v praxi. A potom, .... potom ji posoudím. Buď projde, nebo neprojde a bude nahrazena. A samozřejmě o všech poznatcích se s vámi všemi rád podělím, slovem i obrázkem.
maxik.t
Pokročilý diskutér

Příspěvek od maxik.t »

Mluvíš rozumně ,ovšem froňa je opravdu srdcovka. Dost tě potrápí,ale díky foru a lidem tady to dáš v klidu dohromady,........většinou :grin: ,ale pokud jí příjdeš na chuť a začne tě bavit bořit míty o fronterách , máš před sebou zajímavej autovztah :mrgreen:
NO road ? NO stress ◄OFFROAD►
2.5 TDS long , 1997, 31x13,5 R15 Maxxis Mudzila, naviják 5,4t , lift 6cm + bodylift 5cm ,CB,nějaký ty světýlka na střeše, šnorchl , přední a zadní pevnosťák , expediční zahrádka ,pergola...
Lubomir_1
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubomir_1 »

Já se moc trápit nenechám. Buď bude sloužit dobře nebo nikoliv. Auta mi tak nějak vždycky musela hlavně sloužit s minimální mojí pozorností směrem k nim. Nejsem automechanik a tak si sám na autě mohu udělat jenom takovou jednodušší údržbu. Jakmile je třeba něco složitějšího, raději to přenechávám kompetentnějším. Sice mne to i nekdy štve, ale člověk holt nemůže umět všechno a k tomu ještě dobře. Takže si hledím své fotografie a poradenství ve firemních image a do ostatního raději moc nefušuji.

Naštěstí mám velmi dobrého přítele, který je ještě ze staré poctivé řemeslné školy a co se týká mých aut, tak mají u něj všechny zastání. Někdy stačí nápověda po telefonu :wink: jindy jeho šikovní kluci na dílně či jeho zlaté ručičky osobně :mrgreen: Sice jeho kluci čas od času trochu reptaj, protože se specializují na tahače a cisterny a pro osobáky nemají vždycky ty správný udělátka, navíc mají práce až nad hlavu, protože jsou prostě dobří. Ale to k nim už zkrátka patří.

Rád mu tady za to udělám menší reklamu. Takže pokud někdo z vás potřebuje opravdu spolehlivý, poctivý a kvalitní servis na kamiony nebo cisterny, nebo shání dodavatele bezproblémových kompresorů a dmychadel pro přečerpávání obsahů cisteren, nebo spolehlivého autodopravce pro tuzemskou i mezinárodní přepravu, pak mrkněte na http://www.autorehak.cz/ a jednejte s Řehákem juniorem.

Obrázek

To je on se svým Lanďákem.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Představení nováčků“