Zarosene okna
- farmář
- Moderátor
Re: Zarosene okna
a máš recht, dyť tou nemrzkou se jen trávěj kuny, když to dáš do vejce, stačí málo, rozkládá to játra.
to neřeš
Mě teče v Audině. V zeleným taky teklo. V černým taky. V podstatě pozítří bude po mně
nejdéle!
Mě teče v Audině. V zeleným taky teklo. V černým taky. V podstatě pozítří bude po mně
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Žanek
- Super diskutér
Tak to nás bude víc.
By mě zajímalo komu ve Fronteře vůbec neubývá nemrzka. A nehlaste se všichni. 
- Janeš Petr
- Moderátor
no, asi se hrdě přihlásím. z expanzky se ztratí tak 2dcl na 10000 km, víc ne. občas se mi ale ztratí fridex i s flaškou, co vozím pro jistotu pohozenej vedle baterky
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- Žanek
- Super diskutér
Peťo i to se mě zdá dost. U Mišáka za 8 let není potřeba dolít ani kapku.
- Janeš Petr
- Moderátor
to záleží na tom, jak ti všechno těsní, nebo netěsní. já mám ,,zasolené,, hadicové spoje od topení, u termostatové komory, takže je jasné, že nějaký unik bude tam no a zbytek se odpaří přes víčko expanze
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
mne uz nemizne......ale stalo to celkom dost nervov.....preplavat ten bazenŽanek píše:Tak to nás bude víc.By mě zajímalo komu ve Fronteře vůbec neubývá nemrzka. A nehlaste se všichni.
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
-
George 3D
- Začínající diskutér
Mě se snad podařilo úspěšně vyřešit všechny úniky chladící kapaliny. Po tom co jsem auto koupil s uvařeným motorem, tak voda chcala na všechny strany, ale postupným dotažením spon nebo výměnou hadic se to vyřešilo. Jo a samozřejmě hlavně pomohla výměna všech čtyř hlav.
Frontera B long, 2000, 3,2i, dříve Frontera A long, 1996, 2,5 TDS
- Tankan
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vypadá že patřím mezi ty šťastlivce co jim nemrzka nemizí
(už) Co jsem vyměnil motor i s vodní pumpou tak tyto problémy nemam.
Jen to ještě musím trochu doladit.(ovládání plynu atd.)

Jinak co se týče tématu myslím že bude prosakovat někde radiátor.
Od mokrých koberců, by to po zahřátí motoru a topení muselo zmizet. nebo si sebou vozí bazén. 
Jinak co se týče tématu myslím že bude prosakovat někde radiátor.
Mazda B 2,5D ,udělá spoustu práce, a terénu se nebojíme. Neustálou údržbou k dalším kilometrům. Motorová pila a další udělátka. (fšecko enem na prácu)"Pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale zato horší cesta!"
- D@ve
- Pokročilý diskutér
kapalina me neubiva... ale vlhko sem mel v aute diky tomuto... viewtopic.php?f=1&t=3976
A 2,2 long
-
Peter1982
Borci tak nakonec to predsa len bude ovladac ventilacie. Po prezreti celeho vozu (utesnenie) som sa zameral na tu posahanu klapku a zistil, ze prepinanie nefunguje uplne na doraz. Pocitam, ze klapka zostavala kdesi v medzipolohe, co branilo plnemu prisunu vonkajsieho vzduchu. Kapanek som sa s tym pohral, teraz uz klapka funguje v plnom rozsahu problem s rosenim sa zasadne pohol k lepsiemu, dokonca aj ked to necham stat 4-5 hodin vonku tak sa konecne nemusim vracat k zafunenej kare. Toz huraSlaava píše:Buď moc funíš nebo vezeš na oslavu vařící polívku v bandasce... ne, teď vážně: jak ti to topí a seš si jistej, že ti funguje klapka přepínání "venkovní vzuch - cirkulace"?
- Slaava
- Moderátor
Fakturu ti dávám do SZ.Peter1982 píše:...dakujem za poradenstvoSlaava píše:Buď moc funíš nebo vezeš na oslavu vařící polívku v bandasce... ne, teď vážně: jak ti to topí a seš si jistej, že ti funguje klapka přepínání "venkovní vzuch - cirkulace"?
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra