Zarosene okna

Vše co se týká interiéru vozidla
farmář
Moderátor

Re: Zarosene okna

Příspěvek od farmář »

a máš recht, dyť tou nemrzkou se jen trávěj kuny, když to dáš do vejce, stačí málo, rozkládá to játra. :evil: to neřeš 8)
Mě teče v Audině. V zeleným taky teklo. V černým taky. V podstatě pozítří bude po mně :) nejdéle!
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Tak to nás bude víc. :mrgreen: By mě zajímalo komu ve Fronteře vůbec neubývá nemrzka. A nehlaste se všichni. :P
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

no, asi se hrdě přihlásím. z expanzky se ztratí tak 2dcl na 10000 km, víc ne. občas se mi ale ztratí fridex i s flaškou, co vozím pro jistotu pohozenej vedle baterky
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Peťo i to se mě zdá dost. U Mišáka za 8 let není potřeba dolít ani kapku.
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

to záleží na tom, jak ti všechno těsní, nebo netěsní. já mám ,,zasolené,, hadicové spoje od topení, u termostatové komory, takže je jasné, že nějaký unik bude tam no a zbytek se odpaří přes víčko expanze
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sherpa »

Žanek píše:Tak to nás bude víc. :mrgreen: By mě zajímalo komu ve Fronteře vůbec neubývá nemrzka. A nehlaste se všichni. :P
mne uz nemizne......ale stalo to celkom dost nervov.....preplavat ten bazen :lol:
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
George 3D
Začínající diskutér

Příspěvek od George 3D »

Mě se snad podařilo úspěšně vyřešit všechny úniky chladící kapaliny. Po tom co jsem auto koupil s uvařeným motorem, tak voda chcala na všechny strany, ale postupným dotažením spon nebo výměnou hadic se to vyřešilo. Jo a samozřejmě hlavně pomohla výměna všech čtyř hlav.
Frontera B long, 2000, 3,2i, dříve Frontera A long, 1996, 2,5 TDS
Tankan
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tankan »

Tak to vypadá že patřím mezi ty šťastlivce co jim nemrzka nemizí :wink: (už) Co jsem vyměnil motor i s vodní pumpou tak tyto problémy nemam. :lol: Jen to ještě musím trochu doladit.(ovládání plynu atd.) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak co se týče tématu myslím že bude prosakovat někde radiátor. :( Od mokrých koberců, by to po zahřátí motoru a topení muselo zmizet. nebo si sebou vozí bazén. :wink:
Mazda B 2,5D ,udělá spoustu práce, a terénu se nebojíme. Neustálou údržbou k dalším kilometrům. Motorová pila a další udělátka. (fšecko enem na prácu)"Pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale zato horší cesta!"
D@ve
Pokročilý diskutér

Příspěvek od D@ve »

kapalina me neubiva... ale vlhko sem mel v aute diky tomuto... viewtopic.php?f=1&t=3976
A 2,2 long
Peter1982

Příspěvek od Peter1982 »

Slaava píše:Buď moc funíš nebo vezeš na oslavu vařící polívku v bandasce... ne, teď vážně: jak ti to topí a seš si jistej, že ti funguje klapka přepínání "venkovní vzuch - cirkulace"?
Borci tak nakonec to predsa len bude ovladac ventilacie. Po prezreti celeho vozu (utesnenie) som sa zameral na tu posahanu klapku a zistil, ze prepinanie nefunguje uplne na doraz. Pocitam, ze klapka zostavala kdesi v medzipolohe, co branilo plnemu prisunu vonkajsieho vzduchu. Kapanek som sa s tym pohral, teraz uz klapka funguje v plnom rozsahu problem s rosenim sa zasadne pohol k lepsiemu, dokonca aj ked to necham stat 4-5 hodin vonku tak sa konecne nemusim vracat k zafunenej kare. Toz hura :lol: Snad je to tymto vyriesene, dakujem za poradenstvo 8)
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Peter1982 píše:
Slaava píše:Buď moc funíš nebo vezeš na oslavu vařící polívku v bandasce... ne, teď vážně: jak ti to topí a seš si jistej, že ti funguje klapka přepínání "venkovní vzuch - cirkulace"?
...dakujem za poradenstvo 8)
Fakturu ti dávám do SZ. :mrgreen:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Odpovědět

Zpět na „INTERIÉR“