Dárek

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Re: Dárek

Příspěvek od Milda »

Fronterka je stále k mání, ale s cenou pujdu dolu. Viz jiné vlákno o prodeji vozů. *MV*
viewtopic.php?f=53&t=3831&st=0&sk=t&sd=a&start=30
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Fronterka již zadaná!! Půjde do světa. Srdeční záležitost snad nějak rozdejchám... :cry:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

Jsem si všimla...čím jsem si vysloužila, že jsem pokročilý diskutér ? ..... :lol:
To je asi porvé, co jsem si někde něco vykecala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta »

taky na to koukám :shock: prej extra (nebo exot :lol: ) :shock: -to sem asi navodstřel :mrgreen:
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
Tankan
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tankan »

farmář píše:měl jsi prostě pech,Petře, na červeným jsem rozvoďák přejel o víc jak 60tis. a v pohodě :)))
Tak už jsem zase pojízdný. 8) Mám v autě druhý motor. Jak jsem typoval závadu na rozvoďák tak už to vím jistě.Byl to rozvoďák :? , a potkalo se to. Ohnuté zdvihátka, dva koníky rozlomené a dál jsem to zatím nezkoumal :? Ale už vrčím. :lol: Druhy motor je namontován a běží pekně.jen to bude chtít trochu doštelovat plynové lanko a nějaké drobnosti :| A musím brzo sehnat druhou spojkovou lamelu. :? Ta co je tam teď tak je popraskaná :roll: . trochu jsme ji poléčili C Očkem tak doufám že chvíli vydrží. :roll: No a celkem mě oprava vyšla na 10500;- z toho jen mat. 8000;- :roll: . Tak doufám že to bude na delší dobu poslední investice tohoto kalibru. :?Ale teď vzhůru opět do práce :wink: Co nás nezabije to nás posílí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mazda B 2,5D ,udělá spoustu práce, a terénu se nebojíme. Neustálou údržbou k dalším kilometrům. Motorová pila a další udělátka. (fšecko enem na prácu)"Pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale zato horší cesta!"
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

cos tam bože dal za ty prachy????????????????? A.reaktor ...ty máš jako oprávnění z ponorek nebo co? :shock:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

Tankan píše: Tak už jsem zase pojízdný. 8)
se máš...já eště nee...a v očích strach, když jedu i jen někam kooosek, že mi něco odpadne z auta....ale už snad se blízká na lepší časy
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Tankan
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tankan »

farmář píše:cos tam bože dal za ty prachy????????????????? A.reaktor ...ty máš jako oprávnění z ponorek nebo co? :shock:
nic moc. :? Rozvody- kladky 2300 a 1800, remen 800, těsnění pod hlavu-1300, žhaviče 2400 :twisted: a osmička je hned.Olej výplach a filtr už nepočítám :roll: Hlavně že už to jede. :wink:
Mazda B 2,5D ,udělá spoustu práce, a terénu se nebojíme. Neustálou údržbou k dalším kilometrům. Motorová pila a další udělátka. (fšecko enem na prácu)"Pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale zato horší cesta!"
Tankan
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tankan »

modrasek píše: se máš...já eště nee...a v očích strach, když jedu i jen někam kooosek, že mi něco odpadne z auta....ale už snad se blízká na lepší časy
Tak držím palce ať už se Ti začne dařit. :)
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

njn, já bych tam prdl jinej motor, vůbec bych se s ním nesral, dal mu novej rozvodoš a popřál mu do příštích 90tis. km dobrej kouř. Ale máš pravdu. Masakr.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

Tankan píše:
to je divný..máš stejný přání jako já :roll: ať už se mi konečně začne dařit :lol: :lol: :lol: :lol: děkujíííí
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

tak koukej ať už se kouká :lol:
Tankan
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tankan »

farmář píše:njn, já bych tam prdl jinej motor, vůbec bych se s ním nesral, dal mu novej rozvodoš a popřál mu do příštích 90tis. km dobrej kouř. Ale máš pravdu. Masakr.
Nakonec to tím druhým motorem skončilo ale jenom ty rozvody byli za 5300;- :evil: a vzhledem k tomu že tam byla zalomená svíčka tak musela hlava dolů tím přiskočilo těsnění pod hlavou, no a samozřejmě čerstvé náplně a filtr. A přidej nové žhavící svíčky a je to. :twisted: Jeden se pak nestíhá divit. Ale důležité je že opět jezdíme. :wink:
Tankan
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tankan »

modrasek píše:
Tankan píše:
to je divný..máš stejný přání jako já :roll: ať už se mi konečně začne dařit :lol: :lol: :lol: :lol: děkujíííí
To možná bude tím že, mě to štěstí už nejaký čas obchází taky širokým obloukem, tak ho přeju aspoň jiným, a snad se koukne občas i na mě. :wink: Neboj bude líp. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“