Dárek

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Dárek

Příspěvek od modrasek »

Tak jsem si nadělila dárek k vánocům a do nového roku... :cry: , to jen abych těch starostí neměla málo...
6.12. jsem na D1 z Prahy na Brno chytla na rozbředlém sněhu smyk a klouzala se s Yariskem od levých svodidel do pravých. 2x hodiny a zastavila jsem se právě až o svodidla.
Včera bylo auti na diagnostice: prasklý pravý přední disk, ohnutá tyč řízení, vyhlý homokinetický kloub - výměna, zadní silendbloky zničený, vyhlá zadní náprava, výměna zadního blatníku, výměna nového předního nárazníku a nějaké kosmetické úpravy. Předběžná cena 35-40 tis.

Ale já žiju! Blbě, ale žiju. Měla jsem obrovský štěstí, že zrovna za mnou nejelo žádný auto nebo kamion. Nebyl to příjemný pocit sedět v autě na krajnici v protisměru a dívat se na řítící se auta....

Mám teď o zábavu postaráno.
Jezděte opatrně!
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
farmář
Moderátor

Re: Dárek

Příspěvek od farmář »

tak aspoň že tak, když to jsou jenom plechy. I když to naštve,ale ty jsi celá a to se cení! Ahoj a zlom vaz!
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Tankan
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tankan »

Když to odnese jenom auto tak je to nepříjemné ale jde to. Hlavně že jsi celá a v pořádku. Přeju ať brzo jezdíš
Mazda B 2,5D ,udělá spoustu práce, a terénu se nebojíme. Neustálou údržbou k dalším kilometrům. Motorová pila a další udělátka. (fšecko enem na prácu)"Pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale zato horší cesta!"
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sherpa »

fuh.......tak este ze to tak dobre dopadlo. snowplaning je neprijemna vec :? .
a teraz na veselsiu notu: ze si zabudla do yariska dat vrece cementu aby bol tazsi :P
a teraz druha tema: ten hore sa ti snazi vsemozne naznacit aby si si kupila tu fronteru 4x4, hlavne na sneh....tak uz sa nevykrucaj.... :lol:
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

sherpa píše:fuh.......tak este ze to tak dobre dopadlo. snowplaning je neprijemna vec :? .
a teraz na veselsiu notu: ze si zabudla do yariska dat vrece cementu aby bol tazsi :P
a teraz druha tema: ten hore sa ti snazi vsemozne naznacit aby si si kupila tu fronteru 4x4, hlavne na sneh....tak uz sa nevykrucaj.... :lol:
cement jsem si fakt zapomněla :lol: , ale kupodivu jsem vezla v kufru dva pytle brambor a cibule :lol: . Yarisek byl o kousek těžší.
Fronterka je má srdeční záležitost, to je fakt, ale teď musím dát do kupy toyotku
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Jak píšou kluci, hlavě že ty seš v cajku.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sherpa »

modrasek píše: ale kupodivu jsem vezla v kufru dva pytle brambor a cibule :lol: . Yarisek byl o kousek těžší.
to jako ty z Tesca, 2kilovy? :P :?:
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
kout.jk
Super diskutér

Příspěvek od kout.jk »

jééé, modrásku děkuji za dárek, tos nemusela- my doma jsme jehovisti, ale i tak

prosím neposílat PPL ale českou poštou, ať si pro to můžu skočit, až budu mít čas a ne honit PPL po Lounech :)
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
tirlin
Začínající diskutér

Příspěvek od tirlin »

Jo, super, že žijěš a jsi v pohodě. Teď je možná ta chvíle - oprava 40 tis??? Vyplatí se to, příští nehoda může dopadnout v takovém autíčku hůř, nebude lepší za ty peníze a trošku přidání koupit fronteru? Bezpečnější na nehodu a na jízdu 4x4.
Frontera Béčková dlouhá 2.2 litrová nafová 2001 vyrobená černá =Nový Jičín=
kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta »

zdraví je jen jedno :grin: a plechy se vyklepaj :lol:
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

souhlasím s kolegou, než dát za opravu toho kotrmelce 40 tisíc, to radši koupím za čtyřicet fronteru a za to, co za yarise dostaneš ještě ve sběru, máš do frontery dobře na dvě plné nádrže a ještě ti zbyde na voňavej stromeček
Tankan
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tankan »

Krásný večer pánové a Modrásku tak v tom nejsi sama. Me dnes cestou z práce pravděpodobně praskl rozvodový řemen :cry: (doufám že se to nepotkalo) , tak mám o Vánoce taky postaráno. :cry: Poprvé mě moje Campo nechalo ve štychu. :oops: Jen jsem na tom trochu líp mám doma motor, ktery prý běhal dobře tak ho skusím vyměnit. Mám o volno mezi svátkama postaráno. :evil: Přejte mi hodně úspěchů.
P.S. Souhlasím s Petrem možná by bylo lepší vyměnit Yaríska za Fronteru. Je to skoro za stejné peníze jako oprava a je to bezpečnější.Ale ber to jenom jako názor.
Mazda B 2,5D ,udělá spoustu práce, a terénu se nebojíme. Neustálou údržbou k dalším kilometrům. Motorová pila a další udělátka. (fšecko enem na prácu)"Pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale zato horší cesta!"
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

modrásku, už jsme na tebe tří, to už stojí za zamyšlení, ne ? :grin:
kout.jk
Super diskutér

Příspěvek od kout.jk »

chtěl jsem to napsat už odpoledne a jsem čtvrtý toho názoru. ( ZBYTEK ZCENZUROVÁNO (bylo tam, že už jsi měla mít Mildovu fronteru a tak :lol: ) 8)
Naposledy upravil(a) kout.jk dne 22 pro 2010 21:59, celkem upraveno 1 x.
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
tomaszela
Diskuzní Nováček

Příspěvek od tomaszela »

Taky se přidám, yaríska do šrotu a pořídit fronteru :mrgreen: