mřížky zadních světel

Vše o karoserii vozidla
Slaava
Moderátor

Cha, cha

Příspěvek od Slaava »

Luboš K. píše:Tak jo,Slaavo já to budu ještě chvilku obkličovat a třeba se do toho mezitím pustíš.
Cha, cha... na mě nevsázej! :lol:
DJ.Tom
Pokročilý diskutér

Příspěvek od DJ.Tom »

Docela mě štve jak málo věcí na Fronteru se tady dá sehnat (doplňky) asi před měsícem jsem viděl fronteru, a že já debyl jsem se mu nepostavil do cesty. Měl tam světla s dvojitou optikou a xenonama (né ty byxenonový H4ky sračky) vypadalo to naprosto luxusně, ale nikde jsme je nesehnal, hledal jsem náhražku i podle katalogovýho čísla BOSCHE ale nic čekal jsme že ty světla budou shodný s nějakým i jiným autem (přeci nebude bosch dělat jen světla pro fronteru, to by se moc nevyplatilo) ale dlá no neshoduje se to sničím. Je to děs běs bebebe
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21

Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
Luboš K.

Příspěvek od Luboš K. »

Pro Slaavu:
-----------
Tyď já to jen zkoušel,ale leden je volnější tak já se s klukama na dílně domluvím.Třeba to klapne.

Pro DjToma:
------------
Že je na Fronterky ho... jsem zjistil,až když jsem si ji koupil.S těma předníma světlama bych ti mohl pomoci.Znám kluka kterej je předělává.Rozebere,vybrousí sklo,usadí tam čočku a xenony a dá to celé dohromady.Nevím přesně cenu,ale mam pocit,že to stojí cca 8 000,- (vč.těch xenonů).
Tu plastovou mřížku zadních světel bych možná mohl nechat udělat z laminátu.Skusím zjistit cenu.
Čau Luboš K.
merlin

laminát

Příspěvek od merlin »

Pokud by se ti to poštěstilo a ta cena by tomu odpovídala,tak bys byl veleben.Myslím ,že po mřížkách je celkem hlad :P Dej pak echo.Merlin-Petr
Luboš K.

Příspěvek od Luboš K. »

Jo,určitě se pochlubím,až je budu mít,tak je nafotím a vymyslíme nějakou cenu.
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Vie mi niekto poradiť kde zohnať ochranné mriežky zadných svetiel.Díky Pato-Divoch
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Paťo,na jednu mřížku 60 cm nerez drátu prům 4 mm, 4 platle plechu 2x4 cm,síle 0.5 až 0.8 mm,průměrně inteligentního karosáře a za hodinku máš kryty IA kvalita za láhev levného destilátu :D :D :D
Odpovědět

Zpět na „KAROSÉRIE“