mřížky zadních světel
- DJ.Tom
- Pokročilý diskutér
Docela mě štve jak málo věcí na Fronteru se tady dá sehnat (doplňky) asi před měsícem jsem viděl fronteru, a že já debyl jsem se mu nepostavil do cesty. Měl tam světla s dvojitou optikou a xenonama (né ty byxenonový H4ky sračky) vypadalo to naprosto luxusně, ale nikde jsme je nesehnal, hledal jsem náhražku i podle katalogovýho čísla BOSCHE ale nic čekal jsme že ty světla budou shodný s nějakým i jiným autem (přeci nebude bosch dělat jen světla pro fronteru, to by se moc nevyplatilo) ale dlá no neshoduje se to sničím. Je to děs běs bebebe
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
-
Luboš K.
Pro Slaavu:
-----------
Tyď já to jen zkoušel,ale leden je volnější tak já se s klukama na dílně domluvím.Třeba to klapne.
Pro DjToma:
------------
Že je na Fronterky ho... jsem zjistil,až když jsem si ji koupil.S těma předníma světlama bych ti mohl pomoci.Znám kluka kterej je předělává.Rozebere,vybrousí sklo,usadí tam čočku a xenony a dá to celé dohromady.Nevím přesně cenu,ale mam pocit,že to stojí cca 8 000,- (vč.těch xenonů).
Tu plastovou mřížku zadních světel bych možná mohl nechat udělat z laminátu.Skusím zjistit cenu.
Čau Luboš K.
-----------
Tyď já to jen zkoušel,ale leden je volnější tak já se s klukama na dílně domluvím.Třeba to klapne.
Pro DjToma:
------------
Že je na Fronterky ho... jsem zjistil,až když jsem si ji koupil.S těma předníma světlama bych ti mohl pomoci.Znám kluka kterej je předělává.Rozebere,vybrousí sklo,usadí tam čočku a xenony a dá to celé dohromady.Nevím přesně cenu,ale mam pocit,že to stojí cca 8 000,- (vč.těch xenonů).
Tu plastovou mřížku zadních světel bych možná mohl nechat udělat z laminátu.Skusím zjistit cenu.
Čau Luboš K.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD