Kdo má zájem

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Rosta

Příspěvek od Rosta »

vojtech.kloud píše::D :D :D hoši,daleko je to do Portugalska,nebo do Moskvy,ale u nás???Vždyť máme republiku jak h....,tady to není nikam daleko :twisted: :P ,V
...ja mam daleko z domu do hokny :cry:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

:x a já mám daleko pro Brněnsko-českej slovník :D :D :D ,co je to hokna??? Hospoda???,V
Rosta

Příspěvek od Rosta »

vojtech.kloud píše:co je to hokna??? Hospoda???,V
...voe, práce :idea:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

:P já si myslel,že to nebude nic hezkýho :D ,V
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Kdo má zájem

Příspěvek od B53 »

Zdravím Mildo. 16,12,06 jsi dal do placu perfektní popis polohy a 18,12,06 píšeš, že nevíš kde to je. Ten Chříč. Tomu nerozumím. S tím termínem: Téma nadhodil Petr a Jitka. Já ho jen podpořím a nabídl jsem své kontakty. Teď je to na něm. Možná, že má něco jinýho, nevím ! Zdravím B53 :P
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Vždyť psal,že to našel jen na mapě :P,V
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Kdo má zájem

Příspěvek od B53 »

před a kolem hospody louka. Je tam dost místa pro stany a auta. CC. 100m od hospody louka končí a začíná areál.
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Přesně tak - našel jsem Chříč v atlase- jiná (jiný) tam nebyl. Tak popsat polohu nebyl problém. Ale nikdy jsem tam nebyl!! Ale jel bych někam hned. :D
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Kdo má zájem

Příspěvek od B53 »

V čem je tedy problém. Můj názor: nechal bych to po Novém roce. Čekám až se vyjádří Petr a Jitka.
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Kdo má zájem

Příspěvek od B53 »

Můžem se domluvit na oťukávací jizdu. Pak to tady na webu popsat a následně domluvit sraz. Co vy na to?? :?
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Jasan! Nejdřív se jemně oťukáme a až nebude co oťukávat, tak se pořádně srazíme. To bude parádní sraz Froncek. :D Ty jova, já už mám natankováno a furt žádnej datum, ani souřadnice. Ale fakt se těším, až někdo řekne: "Včíl!"
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Kdo má zájem

Příspěvek od B53 »

Mildo. 28,12,2006 v 10,00 tak nějak kolem, plus mínus půl hodiny se sejdem v Chříči na obhlídku. Přijede několik členů klubu. Chceš-li, rád se Ti, a ne jen já, podíváme do očí. Po obhlídce, bude-li kladná, domluvím termín s majitelem a koncem ledna by jsme na to mohli vyrazit. Na to sražení se!!! Pro lepší orientaci to je na rakovnicku.
Spojení:
CB 33 kanál. Telefon najdeš výše.( 608181313) Uváděl jsem ho několikrát i e-mailem.//cb711235@tiscali.cz// Mé Skype je: //sysfos53//. I přes vebkameru.
Jinak všem členům!! Příjemné svátky, bohatého Ježíška, a hodně zdraví v Novém roce přeje B53

PS:A těm co byli včera v Bratronicích ještě navíc, hodně pohody a několik dobrých, skalních přátel navíc.
PETR&JITKA
Začínající diskutér

Re: Kdo má zájem

Příspěvek od PETR&JITKA »

B53 píše: 28,12,2006 v 10,00 se sejdem v Chříči na obhlídku.
uděláme fotky a domluvíme se s majitelem. Je tam super terén, ale nevím zda je sjízdnej i na sněhu ( pokud nějakej bude )byl jsem tam jen jednou a nestihal to projít celý. :oops:
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Kdo má zájem

Příspěvek od B53 »

zpráva pro Nimroda:
Zdravím příteli. Nějak nechodí soukromé zprávy. Některé projdou, dojdou a jiné zase ne. Ve schráce nedoručené jich je, taky někdy 5-6- a po nějakém čase samy od sebe zmizí. Nerozumím tomu. Za Tvou racionální a logickou odpověď Předem děkuji. Doufám, že to nebude jen výmluva na systém a techniku.!!!

PS: Příjemné prožití Svátků Vánočních Ti přeje B53
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdo má zájem

Příspěvek od Nimrod »

B53 píše:zpráva pro Nimroda:
Zdravím příteli. Nějak nechodí soukromé zprávy. Některé projdou, dojdou a jiné zase ne. Ve schráce nedoručené jich je, taky někdy 5-6- a po nějakém čase samy od sebe zmizí. Nerozumím tomu. Za Tvou racionální a logickou odpověď Předem děkuji. Doufám, že to nebude jen výmluva na systém a techniku.!!!

PS: Příjemné prožití Svátků Vánočních Ti přeje B53
Prozkoumám. Jseš první co se ozval. Na techniku se to dá hodit vždycky, ale najdeme nějákou solidnější výmluvu. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“