Kdo má zájem
-
Rosta
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Kdo má zájem
Zdravím Mildo. 16,12,06 jsi dal do placu perfektní popis polohy a 18,12,06 píšeš, že nevíš kde to je. Ten Chříč. Tomu nerozumím. S tím termínem: Téma nadhodil Petr a Jitka. Já ho jen podpořím a nabídl jsem své kontakty. Teď je to na něm. Možná, že má něco jinýho, nevím ! Zdravím B53 
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Kdo má zájem
před a kolem hospody louka. Je tam dost místa pro stany a auta. CC. 100m od hospody louka končí a začíná areál.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Kdo má zájem
V čem je tedy problém. Můj názor: nechal bych to po Novém roce. Čekám až se vyjádří Petr a Jitka.
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Kdo má zájem
Můžem se domluvit na oťukávací jizdu. Pak to tady na webu popsat a následně domluvit sraz. Co vy na to?? 
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Kdo má zájem
Mildo. 28,12,2006 v 10,00 tak nějak kolem, plus mínus půl hodiny se sejdem v Chříči na obhlídku. Přijede několik členů klubu. Chceš-li, rád se Ti, a ne jen já, podíváme do očí. Po obhlídce, bude-li kladná, domluvím termín s majitelem a koncem ledna by jsme na to mohli vyrazit. Na to sražení se!!! Pro lepší orientaci to je na rakovnicku.
Spojení:
CB 33 kanál. Telefon najdeš výše.( 608181313) Uváděl jsem ho několikrát i e-mailem.//cb711235@tiscali.cz// Mé Skype je: //sysfos53//. I přes vebkameru.
Jinak všem členům!! Příjemné svátky, bohatého Ježíška, a hodně zdraví v Novém roce přeje B53
PS:A těm co byli včera v Bratronicích ještě navíc, hodně pohody a několik dobrých, skalních přátel navíc.
Spojení:
CB 33 kanál. Telefon najdeš výše.( 608181313) Uváděl jsem ho několikrát i e-mailem.//cb711235@tiscali.cz// Mé Skype je: //sysfos53//. I přes vebkameru.
Jinak všem členům!! Příjemné svátky, bohatého Ježíška, a hodně zdraví v Novém roce přeje B53
PS:A těm co byli včera v Bratronicích ještě navíc, hodně pohody a několik dobrých, skalních přátel navíc.
-
PETR&JITKA
- Začínající diskutér
Re: Kdo má zájem
uděláme fotky a domluvíme se s majitelem. Je tam super terén, ale nevím zda je sjízdnej i na sněhu ( pokud nějakej bude )byl jsem tam jen jednou a nestihal to projít celý.B53 píše: 28,12,2006 v 10,00 se sejdem v Chříči na obhlídku.
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Kdo má zájem
zpráva pro Nimroda:
Zdravím příteli. Nějak nechodí soukromé zprávy. Některé projdou, dojdou a jiné zase ne. Ve schráce nedoručené jich je, taky někdy 5-6- a po nějakém čase samy od sebe zmizí. Nerozumím tomu. Za Tvou racionální a logickou odpověď Předem děkuji. Doufám, že to nebude jen výmluva na systém a techniku.!!!
PS: Příjemné prožití Svátků Vánočních Ti přeje B53
Zdravím příteli. Nějak nechodí soukromé zprávy. Některé projdou, dojdou a jiné zase ne. Ve schráce nedoručené jich je, taky někdy 5-6- a po nějakém čase samy od sebe zmizí. Nerozumím tomu. Za Tvou racionální a logickou odpověď Předem děkuji. Doufám, že to nebude jen výmluva na systém a techniku.!!!
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo má zájem
Prozkoumám. Jseš první co se ozval. Na techniku se to dá hodit vždycky, ale najdeme nějákou solidnější výmluvu.B53 píše:zpráva pro Nimroda: