rozšiřující podložky a lemy blatníků
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
-
merlin
proč ne
Hmmm,no proč ne
čirou náhodou jsem jeden čas dělal i zbrojíře takže ve zbraních se (trochu
)vyznám,táááákže bych to viděl na pár AK-74,příp Bizony,jeden m75 a pár beden min no a jako třešinku tak dvě(nebo radši tři)bedničky F-1,příp WP.Stím bychom dojeli asi dooost daleko a nemuseli bychom se zdržovat ani s hraničníma kontrolama
Teda alespoň do té doby,než by na nás poslali bitevní Hindy,pak bych uvítal pár stingerů

-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
- Slaava
- Moderátor
Re: proč ne
Na jídlo a oblečení nezbyde místo...merlin píše:Hmmm,no proč nečirou náhodou jsem jeden čas dělal i zbrojíře takže ve zbraních se (trochu
)vyznám,táááákže bych to viděl na pár AK-74,příp Bizony,jeden m75 a pár beden min no a jako třešinku tak dvě(nebo radši tři)bedničky F-1,příp WP.Stím bychom dojeli asi dooost daleko a nemuseli bychom se zdržovat ani s hraničníma kontrolama
Teda alespoň do té doby,než by na nás poslali bitevní Hindy,pak bych uvítal pár stingerů
![]()
![]()
-
merlin
-
merlin
- Slaava
- Moderátor
A KURVA DOPRDELE :?
A KURVA DOPRDELE 
-
merlin
- Slaava
- Moderátor
Já s cibulí
To mám docela bobky jít v pátek s tebou do tý putiky... abych po třech pivech nepřišel na řadu "já s cibulí"merlin píše:Tak tak,hošánku, Já ti dám do sklepaA za divokého křepčení na vrcholu kotle si zanotujem:
Šup s ním ,už je tam,vkotlíku se voda vaří,šup s ním už je tam,to si pochutnám:D
![]()
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já žasnu
No já nestíhám žasnou. Tady už se kšftuje aj se zbreně i žrádlem. Nevycházím z údivu. Jen bych si pořádně rozmyslel že sežerete toho nejtlustšího. To by nemuselo dopadnou nejlíp bo se budu bránit. 
-
merlin
- Slaava
- Moderátor
Lemy
Zpět k původnímu tématu. Napadla mě následující divočina:marthyn píše:MAM PODLOŽKY NA FRONTEŘE 2,0 SPORT A I PŘI MALÉM BLÁTÍČKU MAM IHNED ZASR....ZAŠPINĚNÉ CELÉ BOKY.NEŘEŠIL JSTE TO NEKDO TŘEBA PLASTOVEJMA LEMAMA?NEMŮŽU JE NAVÍC NIKDE SEHNAT,NĚJAKÝ ODKAZ BY SE HODIL.PŘEDEM DÍK
Aby gumy měly větší vůli v blatníkách, co tak tyto ořezat (hlavně mám na mysli zadní a zadek předního) a původní plastový lemy, který by už tvarově moc neodpovídaly výsledku po plastické operaci rozbrusem, nahradit "tuningovejma", který by byly i širší a bránili tak rozstřiku bahna. Máte někdo zkušenosti s takovejma těma plastíkama na břichoplazkách, který rozhodně nejsou z fabriky? Co je to za materiály (chtělo by o něco tužšího a odolnějšího - montážní pěna ani kreace z laminátovací sady asi nebude to pravé po pár fakcách od větví)? Na kolik to tak vyjde, když si to člověk nechá udělat od tuning-sochaře?
-
Rosta
Slaaavo na to se vyprdni. Ty tuningovy kravinky nic nevydrzej. Sotva se samy udrzi na aute
... to uz muzes rovnou vsechno nepotrebne odriznout a nechat si ty zbytky blatniku nejak vystuzit a udelat novy (jakoze vytahly) plechovy lemy. Ale platit bych takovou akci nechtel
Jo a proc to vlastne resime, kdyz s 33kama se do toho auta da + / - vlezt s bodyliftem a zakladnim nazvedanim (a lemama z ohnuty plastikovy folie / placky). Budes davat 37
Jo a proc to vlastne resime, kdyz s 33kama se do toho auta da + / - vlezt s bodyliftem a zakladnim nazvedanim (a lemama z ohnuty plastikovy folie / placky). Budes davat 37
- Slaava
- Moderátor
33" + místo na řetězy
No chtěl bych 33" + místo na řetězy.