rozšiřující podložky a lemy blatníků

Vše o karoserii vozidla
Radim Solanský
Začínající diskutér

Příspěvek od Radim Solanský »

Jo seženeš tam munici a výstroj jakoukoliv, termín dodání zhruba do 24hodin a není to DHL-kem
merlin

proč ne

Příspěvek od merlin »

Hmmm,no proč ne :twisted: čirou náhodou jsem jeden čas dělal i zbrojíře takže ve zbraních se (trochu :wink: )vyznám,táááákže bych to viděl na pár AK-74,příp Bizony,jeden m75 a pár beden min no a jako třešinku tak dvě(nebo radši tři)bedničky F-1,příp WP.Stím bychom dojeli asi dooost daleko a nemuseli bychom se zdržovat ani s hraničníma kontrolama :lol: Teda alespoň do té doby,než by na nás poslali bitevní Hindy,pak bych uvítal pár stingerů :twisted: :twisted: :twisted:
Radim Solanský
Začínající diskutér

Příspěvek od Radim Solanský »

no vvidíš, jakej šikovnej seznam jsi na začátek vytvořil :twisted:
Slaava
Moderátor

Re: proč ne

Příspěvek od Slaava »

merlin píše:Hmmm,no proč ne :twisted: čirou náhodou jsem jeden čas dělal i zbrojíře takže ve zbraních se (trochu :wink: )vyznám,táááákže bych to viděl na pár AK-74,příp Bizony,jeden m75 a pár beden min no a jako třešinku tak dvě(nebo radši tři)bedničky F-1,příp WP.Stím bychom dojeli asi dooost daleko a nemuseli bychom se zdržovat ani s hraničníma kontrolama :lol: Teda alespoň do té doby,než by na nás poslali bitevní Hindy,pak bych uvítal pár stingerů :twisted: :twisted: :twisted:
Na jídlo a oblečení nezbyde místo... :cry:
merlin

Příspěvek od merlin »

Jéžišmarjá Slávo ten tvůj pesimismus :lol: Dyk vod toho budem ozbrojený ergo nebezpeční a jídlo si ulovíme :P lhostejno jestli to bude mít dvě nebo čtyři nohy a peří nebo chlupy když je hlad :twisted: :twisted:
merlin

Příspěvek od merlin »

Apropo,ještě k tomu hladu,když vypukne hlad ,tak se sežere nejtlustší aby se ostatní zasytily :twisted: A mám dojem,že tu Sláva říkal něco o luxování lednice :twisted: HEHEHEWHEHE dáme si ho se šípkovou omáčkou nebo se zelím :lol: :lol:
Slaava
Moderátor

A KURVA DOPRDELE :?

Příspěvek od Slaava »

A KURVA DOPRDELE :?
merlin

Příspěvek od merlin »

Tak tak,hošánku, Já ti dám do sklepa :twisted: A za divokého křepčení na vrcholu kotle si zanotujem:
Šup s ním ,už je tam,vkotlíku se voda vaří,šup s ním už je tam,to si pochutnám :) :D :lol: :twisted:
Slaava
Moderátor

Já s cibulí

Příspěvek od Slaava »

merlin píše:Tak tak,hošánku, Já ti dám do sklepa :twisted: A za divokého křepčení na vrcholu kotle si zanotujem:
Šup s ním ,už je tam,vkotlíku se voda vaří,šup s ním už je tam,to si pochutnám :) :D :lol: :twisted:
To mám docela bobky jít v pátek s tebou do tý putiky... abych po třech pivech nepřišel na řadu "já s cibulí" :cry:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

:cry: tak jsem si tady chtěl něco počíst o lemech,abych načerpal nějakou inspiraci,no a po přečtení několika málo posledních příspěvcích o lemech nevím nic,ale zato jsem docela slušně ozbrojenej a pěkně přežranej :P :P :P ,V
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Já žasnu

Příspěvek od Nimrod »

No já nestíhám žasnou. Tady už se kšftuje aj se zbreně i žrádlem. Nevycházím z údivu. Jen bych si pořádně rozmyslel že sežerete toho nejtlustšího. To by nemuselo dopadnou nejlíp bo se budu bránit. :lol:
merlin

Příspěvek od merlin »

No Nimrode tak nevím,Slávu už jsem v pátek viděl na tom pifku v budějkách a musím teda všem oznámit ,že ho rozhodně za tlustého nelze považovat,takže kdo bude další na seznamu živých konzerv??? :D
A bránit se můžeš jak chceš vona taková pecka na férovku zezadu udělá taky svý :twisted:
Slaava
Moderátor

Lemy

Příspěvek od Slaava »

marthyn píše:MAM PODLOŽKY NA FRONTEŘE 2,0 SPORT A I PŘI MALÉM BLÁTÍČKU MAM IHNED ZASR....ZAŠPINĚNÉ CELÉ BOKY.NEŘEŠIL JSTE TO NEKDO TŘEBA PLASTOVEJMA LEMAMA?NEMŮŽU JE NAVÍC NIKDE SEHNAT,NĚJAKÝ ODKAZ BY SE HODIL.PŘEDEM DÍK
Zpět k původnímu tématu. Napadla mě následující divočina:

Aby gumy měly větší vůli v blatníkách, co tak tyto ořezat (hlavně mám na mysli zadní a zadek předního) a původní plastový lemy, který by už tvarově moc neodpovídaly výsledku po plastické operaci rozbrusem, nahradit "tuningovejma", který by byly i širší a bránili tak rozstřiku bahna. Máte někdo zkušenosti s takovejma těma plastíkama na břichoplazkách, který rozhodně nejsou z fabriky? Co je to za materiály (chtělo by o něco tužšího a odolnějšího - montážní pěna ani kreace z laminátovací sady asi nebude to pravé po pár fakcách od větví)? Na kolik to tak vyjde, když si to člověk nechá udělat od tuning-sochaře?
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Slaaavo na to se vyprdni. Ty tuningovy kravinky nic nevydrzej. Sotva se samy udrzi na aute :? ... to uz muzes rovnou vsechno nepotrebne odriznout a nechat si ty zbytky blatniku nejak vystuzit a udelat novy (jakoze vytahly) plechovy lemy. Ale platit bych takovou akci nechtel :roll:

Jo a proc to vlastne resime, kdyz s 33kama se do toho auta da + / - vlezt s bodyliftem a zakladnim nazvedanim (a lemama z ohnuty plastikovy folie / placky). Budes davat 37 :?:
Slaava
Moderátor

33" + místo na řetězy

Příspěvek od Slaava »

No chtěl bych 33" + místo na řetězy.
Odpovědět

Zpět na „KAROSÉRIE“