Výfukové sběrné potrubí, výměna za jiné

Slaava
Moderátor

Vojeb

Příspěvek od Slaava »

Voni by se posrali a já bych se při výrobě vojebal. Lákavá představa. :?
Rosta

Příspěvek od Rosta »

...zpet k tomu grilovani na okruhu :twisted: (... puntik ...): pro grilovacku jsem. Nemusi to byt zrovna na okruhu, ale takovy offroado-fronterovy grilovaci vecirek beru. Kdo se toho ujme :?:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Ok Rosťo,sežeň mrtvou svini,já seženu gril a mám spoustu toho dubovýho dříví co si ho mám šetřit na ty zimní starty,tak kousek dřeva věnuju :D
Luboš K.

Příspěvek od Luboš K. »

Slaavo jednou jsem za mlada asistoval starýmu pánovi při výrobě svodů na závodního žigulíka.Bylo to jednoduché potrubí,ale stejně to byl voj...
GRILOVÁNÍ bych asi nechal na jaro a když budu na živu tak bych to tu u Prahy zorganizoval.
Pokud bude zájem,tak bych nějaký jednodenní výlet s odpolední grilovačkou zmáknul.
PS.Doufám,že máš vlastní gril.
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

:D :D :D kdyby bylo masa co je grilů :D
Rosta

Příspěvek od Rosta »

vojtech.kloud píše::D :D :D kdyby bylo masa co je grilů :D

...masa jsou plny obchody, v tom bych problem nevidel.

Treba vcera k veceri jsem pozival exkluzivni nalozeny stejk s houbovou omackou a to si nedokazete predstavit tu rozkos....
Luboš K.

Příspěvek od Luboš K. »

Dovedu.V mém věku je to mnohem větší rozkoš než sex.
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

ha gurmanske speciality

a pak ze to je autoforum.......¨
ale neco karcinogeniho by bodlo!!!!

h.
Slaava
Moderátor

Re: re

Příspěvek od Slaava »

honzík píše:ha gurmanske speciality

a pak ze to je autoforum.......¨
ale neco karcinogeniho by bodlo!!!!

h.
Z karcinogenních věcí bych ocenil vejfukový potrubí. Zpět k tématu, gurmáni! Nikdo nezná firmu, která by to dělala na klíč? Nechce se mi se s tím srát, tak sem si představoval, že někomu dám dvě měsíční výplaty a za půl roku i od něj odnesu v županu zabalený paroží. Nikdo neví, kdo by mě v tomhle směru uspokojil? :?:
Slaava
Moderátor

Vysrat

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:Nebo si koupit ohejbačku na trubky,nerez roury bezešvé s pěknou sílou stěny,vyhrát se s nimi,vyleštit venku i uvnitř... a nejlépe celý výfuk,to by se na T-srazu posrali. :wink:
Do tohodle se mi fakt nechce ale asi mi nic jinýho nezbyde... nebo se na to vysrat.
Žanek

Příspěvek od Žanek »

Jestli máš po ruce nějakou pasířskou firmu tak ti by to mohli zvládnout ale nechcu vidět tu cenu.Práce s nerezí je jejich radost.Taky si ale myslím že by to potrubí teplotou zmodralo. :lol:
Slaava
Moderátor

Plech

Příspěvek od Slaava »

Jan Sekanina píše:Jestli máš po ruce nějakou pasířskou firmu tak ti by to mohli zvládnout ale nechcu vidět tu cenu.Práce s nerezí je jejich radost.Taky si ale myslím že by to potrubí teplotou zmodralo. :lol:
Známej s tím dělá. Moc nadšenej by z toho asi ale nebyl, už tak na něj chci hodit pevnostní nárazníky. Co se teploty týče, tak by to byla asi dost kalba. :?
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

No co,modrá je dobrá,klidně žíhaná,ne?
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

Rudá

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:No co,modrá je dobrá,klidně žíhaná,ne?
No já sem na tu červenou. Ale ta u vejfukovýho paroží taky nebude problém.
Rosta

Příspěvek od Rosta »

treba tito: http://zapa-autovyfuky.wz.cz/index.php?action=home maji ve fotogalerii vyfoceny jedny svody, tak to asi umi, ale zakolik uz nepisou :?
Odpovědět

Zpět na „Motory všeobecně“