Výfukové sběrné potrubí, výměna za jiné
-
Rosta
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
-
Luboš K.
Slaavo jednou jsem za mlada asistoval starýmu pánovi při výrobě svodů na závodního žigulíka.Bylo to jednoduché potrubí,ale stejně to byl voj...
GRILOVÁNÍ bych asi nechal na jaro a když budu na živu tak bych to tu u Prahy zorganizoval.
Pokud bude zájem,tak bych nějaký jednodenní výlet s odpolední grilovačkou zmáknul.
PS.Doufám,že máš vlastní gril.
GRILOVÁNÍ bych asi nechal na jaro a když budu na živu tak bych to tu u Prahy zorganizoval.
Pokud bude zájem,tak bych nějaký jednodenní výlet s odpolední grilovačkou zmáknul.
PS.Doufám,že máš vlastní gril.
-
Rosta
- Slaava
- Moderátor
Re: re
Z karcinogenních věcí bych ocenil vejfukový potrubí. Zpět k tématu, gurmáni! Nikdo nezná firmu, která by to dělala na klíč? Nechce se mi se s tím srát, tak sem si představoval, že někomu dám dvě měsíční výplaty a za půl roku i od něj odnesu v županu zabalený paroží. Nikdo neví, kdo by mě v tomhle směru uspokojil?honzík píše:ha gurmanske speciality
a pak ze to je autoforum.......¨
ale neco karcinogeniho by bodlo!!!!
h.
- Slaava
- Moderátor
Vysrat
Do tohodle se mi fakt nechce ale asi mi nic jinýho nezbyde... nebo se na to vysrat.farmář píše:Nebo si koupit ohejbačku na trubky,nerez roury bezešvé s pěknou sílou stěny,vyhrát se s nimi,vyleštit venku i uvnitř... a nejlépe celý výfuk,to by se na T-srazu posrali.
-
Žanek
- Slaava
- Moderátor
Plech
Známej s tím dělá. Moc nadšenej by z toho asi ale nebyl, už tak na něj chci hodit pevnostní nárazníky. Co se teploty týče, tak by to byla asi dost kalba.Jan Sekanina píše:Jestli máš po ruce nějakou pasířskou firmu tak ti by to mohli zvládnout ale nechcu vidět tu cenu.Práce s nerezí je jejich radost.Taky si ale myslím že by to potrubí teplotou zmodralo.
-
Rosta
treba tito: http://zapa-autovyfuky.wz.cz/index.php?action=home maji ve fotogalerii vyfoceny jedny svody, tak to asi umi, ale zakolik uz nepisou