Pevnostní nárazníky

Vše o karoserii vozidla
Odpovědět
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

da se vubec zabudovat navijak do original oplackyho narazniku?Ja uz sem to s tim koupil byl jsem na technickej nic mi na to kluci nerekli.Nerekli nic ani na naslapy a to si myslim ze zadnou homologaci nema.Aspon ja od toho nemam zadny papiry.Podle meho pokud to neni nejakej brutal pevnostak tak to na STK tolerujou.Patri to vetsinou k image auta a kdyz to dobre drzi a nema to ostre hrany tak nad tim privrou oci.To by me zajimalo jak projdou na STK tunningari s tema jejich kridylkama a podobnejma hovadinama.
Slaava
Moderátor

Montážní pěna

Příspěvek od Slaava »

patas píše:To by me zajimalo jak projdou na STK tunningari s tema jejich kridylkama a podobnejma hovadinama.
No, vono ty jejich křidýlka a spojlery jsou častokrát z polystyrénu nebo montážní pěny. Ne z trojky plechu jako pevnostňák.
Rosta

Příspěvek od Rosta »

myslim, ze jde navijak schovat i do normalniho navijaku. Vcera jsem potkal v Brne froncka Rescueinfo.net (podezrivam Nimroda, ze je to ten, co s Kondorem upravovali) a navijak mel a mam pocit, ze i origo naraznik. Ale mozna sem mel nejakou haluz. Co ty na svouobhajobu, Nimrode?
Slaava
Moderátor

Navyjaaque

Příspěvek od Slaava »

patas píše:da se vubec zabudovat navijak do original oplackyho narazniku?Ja uz sem to s tim koupil byl jsem na technickej nic mi na to kluci nerekli.Nerekli nic ani na naslapy a to si myslim ze zadnou homologaci nema.Aspon ja od toho nemam zadny papiry.Podle meho pokud to neni nejakej brutal pevnostak tak to na STK tolerujou.Patri to vetsinou k image auta a kdyz to dobre drzi a nema to ostre hrany tak nad tim privrou oci.To by me zajimalo jak projdou na STK tunningari s tema jejich kridylkama a podobnejma hovadinama.
Hugo to má na svým Béčku (viz. foto a http://www.offroad-frontera.com/html/ra ... index.html ), na Áčko to taky není problém.
Hugo
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo »

Rosta píše:myslim, ze jde navijak schovat i do normalniho navijaku. ....
nieje to tazke schovat navijak do navijaku ? :D

sllava ... ono to v tom linku je namontovane na tah, na styroch srubach...
ja ho mam namontovany na strih v 4 pevnostnych srubach.

neviem ci som to napisal zrozumitelne

proste to mam polozene na platni, ktora je privarena k ramu
Slaava
Moderátor

Totók?

Příspěvek od Slaava »

Hugo píše:
Rosta píše:myslim, ze jde navijak schovat i do normalniho navijaku. ....
nieje to tazke schovat navijak do navijaku ? :D
Matrjoška?
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

Rosta píše:myslim, ze jde navijak schovat i do normalniho navijaku. Vcera jsem potkal v Brne froncka Rescueinfo.net (podezrivam Nimroda, ze je to ten, co s Kondorem upravovali) a navijak mel a mam pocit, ze i origo naraznik. Ale mozna sem mel nejakou haluz. Co ty na svouobhajobu, Nimrode?
Na svou obhajubu mohu pouze říci ano je to naše práce. Celé to auto. Líbilo se aspoň?
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Nimrod píše:
Rosta píše:myslim, ze jde navijak schovat i do normalniho navijaku. Vcera jsem potkal v Brne froncka Rescueinfo.net (podezrivam Nimroda, ze je to ten, co s Kondorem upravovali) a navijak mel a mam pocit, ze i origo naraznik. Ale mozna sem mel nejakou haluz. Co ty na svouobhajobu, Nimrode?
Na svou obhajubu mohu pouze říci ano je to naše práce. Celé to auto. Líbilo se aspoň?
...jo a moc. Sem se na ulici zastavil a cucel :shock: jak puk, co se z toho da udelat. Jste jednicky 8)
Slaava
Moderátor

http://www.offroad-frontera.com/phpBB3/viewtopic.php?t=697&a

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:
Nimrod píše:
...jo a moc. Sem se na ulici zastavil a cucel :shock: jak puk, co se z toho da udelat. Jste jednicky 8)
viewtopic.php?t=697&start=0
Slaava
Moderátor

CarDomain

Příspěvek od Slaava »

Na CarDomain sem na http://www.cardomain.com/ride/2462507 vyhrabal tuhle krasavici:

Obrázek

Obrázek

Je to sice Rodeo, ale kdo nemá ve svým autě alesoň kus japonce ať hodí kamenem! Oba nárazníky má pevnostní, zadní převis je uříznutej :shock: Sakra, asi sem se udělal :(
merlin

Příspěvek od merlin »

Ty VOLE :shock: :shock: :shock:
Slaava
Moderátor

Rodinný vůz

Příspěvek od Slaava »

merlin píše:Ty VOLE :shock: :shock: :shock:
Typický Béčko - jak tady někdo napsal (myslím, že D.J.Tom), "auto, který kupujou hlavně ženský pro rodinný ježdění". :lol:
merlin

Příspěvek od merlin »

Jojo,naprosto BĚŽNÝ rodinný auto :P ale ten zadní pevnosťák je fakt zajímavej,už jsem si to pro inspiraci vytiskl 8)
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Jo je to ok a na ty voka vzadu věší igelitky s kvasnicema.Ta moje by řekla "sítěnky" :lol:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

a mají na to ne řidičák,ale zbroják,ne? :lol: :lol:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Odpovědět

Zpět na „KAROSÉRIE“