Pevnostní nárazníky
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
da se vubec zabudovat navijak do original oplackyho narazniku?Ja uz sem to s tim koupil byl jsem na technickej nic mi na to kluci nerekli.Nerekli nic ani na naslapy a to si myslim ze zadnou homologaci nema.Aspon ja od toho nemam zadny papiry.Podle meho pokud to neni nejakej brutal pevnostak tak to na STK tolerujou.Patri to vetsinou k image auta a kdyz to dobre drzi a nema to ostre hrany tak nad tim privrou oci.To by me zajimalo jak projdou na STK tunningari s tema jejich kridylkama a podobnejma hovadinama.
- Slaava
- Moderátor
Montážní pěna
No, vono ty jejich křidýlka a spojlery jsou častokrát z polystyrénu nebo montážní pěny. Ne z trojky plechu jako pevnostňák.patas píše:To by me zajimalo jak projdou na STK tunningari s tema jejich kridylkama a podobnejma hovadinama.
-
Rosta
- Slaava
- Moderátor
Navyjaaque
Hugo to má na svým Béčku (viz. foto a http://www.offroad-frontera.com/html/ra ... index.html ), na Áčko to taky není problém.patas píše:da se vubec zabudovat navijak do original oplackyho narazniku?Ja uz sem to s tim koupil byl jsem na technickej nic mi na to kluci nerekli.Nerekli nic ani na naslapy a to si myslim ze zadnou homologaci nema.Aspon ja od toho nemam zadny papiry.Podle meho pokud to neni nejakej brutal pevnostak tak to na STK tolerujou.Patri to vetsinou k image auta a kdyz to dobre drzi a nema to ostre hrany tak nad tim privrou oci.To by me zajimalo jak projdou na STK tunningari s tema jejich kridylkama a podobnejma hovadinama.
- Hugo
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
nieje to tazke schovat navijak do navijaku ? :DRosta píše:myslim, ze jde navijak schovat i do normalniho navijaku. ....
sllava ... ono to v tom linku je namontovane na tah, na styroch srubach...
ja ho mam namontovany na strih v 4 pevnostnych srubach.
neviem ci som to napisal zrozumitelne
proste to mam polozene na platni, ktora je privarena k ramu
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Na svou obhajubu mohu pouze říci ano je to naše práce. Celé to auto. Líbilo se aspoň?Rosta píše:myslim, ze jde navijak schovat i do normalniho navijaku. Vcera jsem potkal v Brne froncka Rescueinfo.net (podezrivam Nimroda, ze je to ten, co s Kondorem upravovali) a navijak mel a mam pocit, ze i origo naraznik. Ale mozna sem mel nejakou haluz. Co ty na svouobhajobu, Nimrode?
-
Rosta
...jo a moc. Sem se na ulici zastavil a cucelNimrod píše:Na svou obhajubu mohu pouze říci ano je to naše práce. Celé to auto. Líbilo se aspoň?Rosta píše:myslim, ze jde navijak schovat i do normalniho navijaku. Vcera jsem potkal v Brne froncka Rescueinfo.net (podezrivam Nimroda, ze je to ten, co s Kondorem upravovali) a navijak mel a mam pocit, ze i origo naraznik. Ale mozna sem mel nejakou haluz. Co ty na svouobhajobu, Nimrode?
- Slaava
- Moderátor
http://www.offroad-frontera.com/phpBB3/viewtopic.php?t=697&a
viewtopic.php?t=697&start=0Rosta píše:...jo a moc. Sem se na ulici zastavil a cucelNimrod píše:Na svou obhajubu mohu pouze říci ano je to naše práce. Celé to auto. Líbilo se aspoň?Rosta píše:myslim, ze jde navijak schovat i do normalniho navijaku. Vcera jsem potkal v Brne froncka Rescueinfo.net (podezrivam Nimroda, ze je to ten, co s Kondorem upravovali) a navijak mel a mam pocit, ze i origo naraznik. Ale mozna sem mel nejakou haluz. Co ty na svouobhajobu, Nimrode?jak puk, co se z toho da udelat. Jste jednicky
- Slaava
- Moderátor
CarDomain
Na CarDomain sem na http://www.cardomain.com/ride/2462507 vyhrabal tuhle krasavici:

Je to sice Rodeo, ale kdo nemá ve svým autě alesoň kus japonce ať hodí kamenem! Oba nárazníky má pevnostní, zadní převis je uříznutej
Sakra, asi sem se udělal 

Je to sice Rodeo, ale kdo nemá ve svým autě alesoň kus japonce ať hodí kamenem! Oba nárazníky má pevnostní, zadní převis je uříznutej
- Slaava
- Moderátor
Rodinný vůz
Typický Béčko - jak tady někdo napsal (myslím, že D.J.Tom), "auto, který kupujou hlavně ženský pro rodinný ježdění".merlin píše:Ty VOLE![]()
![]()
-
merlin
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér