Farmář způsobil dopravní kolaps, na kombajnu jel navšívit ka

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
václav
Pokročilý diskutér

Farmář způsobil dopravní kolaps, na kombajnu jel navšívit ka

Příspěvek od václav »

Farmář způsobil dopravní kolaps, na kombajnu jel navšívit kamaráda

Německý farmář se rozhodl, že pojede navštívit svého známého. Nelenil tedy, sednul do kabiny svého kombajnu a vydal se na bezmála 300 kilometrů dlouhou cestu. Na silnicích však způsobil neuvěřitelný chaos, který ukončila až policie.

26. 9. 2008 12:57
Osmadvacetiletý Arnold Gerber z Altenkirchenu se vydal večer na celonoční cestu. Doufal, že když pojede v noci, tak se vyhne zácpám, ale nedošlo mu, že jeho kombajn by je mohl způsobit.

Na svůj dlouhý výlet sice vyjel v noci, ale i tak se za ním postupně vytvořila osm kilometrů dlouhá kolona. Řidiče neobvyklého účastníka dopravního provozu policisté na jeho cestě zastavili a udělili mu pokutu za pomalou jízdu. Maximální rychlost, kterou dokázal řidič z kombajnu dostat, byla přibližně 24km/h.

"Jel jsem kombajnem, jelikož jsem nikdy neměl řidičský průkaz na auto, mám ho jen na traktor a další zemědělské stroje. Netušil jsem, že dělám něco špatně. Mám kamaráda, který bydlí daleko. Když se mě zeptal, jestli nechci přijet, tak jsem vzal kombajn a jel jsem. Po silnici s ním jezdím už léta, vím, že je to pomalé vozidlo, ale říkal jsem si, že v noci se vyhnu většímu počtu aut. Mýlil jsem se," uvedl Gerber.

PS: Pakto Slávo smaž. Díky
Tento příspěvek není mířen proti našemu Farmáři !!! :mrgreen:
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
farmář
Moderátor

Re: Farmář způsobil dopravní kolaps, na kombajnu jel navšívit ka

Příspěvek od farmář »

nevím, dám to svému právníkovi a uvidím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Slaavo,máš to? co ty na to??
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

To vidím na další sraz... tentokrát u krajskýho soudu :lol:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

to by bylo, soudek z nich asi nevyrazíme,ale basičku Plzně bychom mohli :wink:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Potom na tu basičku prídem aj ja.Paťo-Divoch
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Pokud se tek kombajn jmenoval Campo tak není pochyb :mrgreen:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

ááá další donor chlastu!!! Slávo piš si ho :lol: :lol: :lol: já teď jel akorát s bramborovým kombajnkem :lol: mě by sežrali za stav traktoru :roll:
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

farmář píše:ááá další donor chlastu!!! Slávo piš si ho :lol: :lol: :lol: já teď jel akorát s bramborovým kombajnkem :lol: mě by sežrali za stav traktoru :roll:
jéjej :grin:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

farmář píše:ááá další donor chlastu!!! Slávo piš si ho :lol: :lol: :lol: já teď jel akorát s bramborovým kombajnkem :lol: mě by sežrali za stav traktoru :roll:
:shock: ty jsi s tím kartoffelschleuderem způsobil v němcích kolaps ?
farmář
Moderátor

Re: Farmář�půs�il dopravní k�aps, na kombajnu jel navšívi��

Příspěvek od farmář »

celej já...se mi stá� �žně �o�: další pív��le�ebe beru jak rodinu, uvidíme :wink� Slávo ale na�š si ho. Ra�i. :mrgreen�
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“