Farmář způsobil dopravní kolaps, na kombajnu jel navšívit ka
- václav
- Pokročilý diskutér
Farmář způsobil dopravní kolaps, na kombajnu jel navšívit ka
Farmář způsobil dopravní kolaps, na kombajnu jel navšívit kamaráda
Německý farmář se rozhodl, že pojede navštívit svého známého. Nelenil tedy, sednul do kabiny svého kombajnu a vydal se na bezmála 300 kilometrů dlouhou cestu. Na silnicích však způsobil neuvěřitelný chaos, který ukončila až policie.
26. 9. 2008 12:57
Osmadvacetiletý Arnold Gerber z Altenkirchenu se vydal večer na celonoční cestu. Doufal, že když pojede v noci, tak se vyhne zácpám, ale nedošlo mu, že jeho kombajn by je mohl způsobit.
Na svůj dlouhý výlet sice vyjel v noci, ale i tak se za ním postupně vytvořila osm kilometrů dlouhá kolona. Řidiče neobvyklého účastníka dopravního provozu policisté na jeho cestě zastavili a udělili mu pokutu za pomalou jízdu. Maximální rychlost, kterou dokázal řidič z kombajnu dostat, byla přibližně 24km/h.
"Jel jsem kombajnem, jelikož jsem nikdy neměl řidičský průkaz na auto, mám ho jen na traktor a další zemědělské stroje. Netušil jsem, že dělám něco špatně. Mám kamaráda, který bydlí daleko. Když se mě zeptal, jestli nechci přijet, tak jsem vzal kombajn a jel jsem. Po silnici s ním jezdím už léta, vím, že je to pomalé vozidlo, ale říkal jsem si, že v noci se vyhnu většímu počtu aut. Mýlil jsem se," uvedl Gerber.
PS: Pakto Slávo smaž. Díky
Tento příspěvek není mířen proti našemu Farmáři !!!
Německý farmář se rozhodl, že pojede navštívit svého známého. Nelenil tedy, sednul do kabiny svého kombajnu a vydal se na bezmála 300 kilometrů dlouhou cestu. Na silnicích však způsobil neuvěřitelný chaos, který ukončila až policie.
26. 9. 2008 12:57
Osmadvacetiletý Arnold Gerber z Altenkirchenu se vydal večer na celonoční cestu. Doufal, že když pojede v noci, tak se vyhne zácpám, ale nedošlo mu, že jeho kombajn by je mohl způsobit.
Na svůj dlouhý výlet sice vyjel v noci, ale i tak se za ním postupně vytvořila osm kilometrů dlouhá kolona. Řidiče neobvyklého účastníka dopravního provozu policisté na jeho cestě zastavili a udělili mu pokutu za pomalou jízdu. Maximální rychlost, kterou dokázal řidič z kombajnu dostat, byla přibližně 24km/h.
"Jel jsem kombajnem, jelikož jsem nikdy neměl řidičský průkaz na auto, mám ho jen na traktor a další zemědělské stroje. Netušil jsem, že dělám něco špatně. Mám kamaráda, který bydlí daleko. Když se mě zeptal, jestli nechci přijet, tak jsem vzal kombajn a jel jsem. Po silnici s ním jezdím už léta, vím, že je to pomalé vozidlo, ale říkal jsem si, že v noci se vyhnu většímu počtu aut. Mýlil jsem se," uvedl Gerber.
PS: Pakto Slávo smaž. Díky
Tento příspěvek není mířen proti našemu Farmáři !!!
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
- farmář
- Moderátor
Re: Farmář způsobil dopravní kolaps, na kombajnu jel navšívit ka
nevím, dám to svému právníkovi a uvidím
Slaavo,máš to? co ty na to??
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Slaava
- Moderátor
To vidím na další sraz... tentokrát u krajskýho soudu 
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- farmář
- Moderátor
to by bylo, soudek z nich asi nevyrazíme,ale basičku Plzně bychom mohli 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- pato
- Pokročilý diskutér
Potom na tu basičku prídem aj ja.Paťo-Divoch
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Pokud se tek kombajn jmenoval Campo tak není pochyb 
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
- farmář
- Moderátor
ááá další donor chlastu!!! Slávo piš si ho
já teď jel akorát s bramborovým kombajnkem
mě by sežrali za stav traktoru 
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
jéjejfarmář píše:ááá další donor chlastu!!! Slávo piš si ho![]()
![]()
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
- Janeš Petr
- Moderátor
farmář píše:ááá další donor chlastu!!! Slávo piš si ho![]()
![]()
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- farmář
- Moderátor
Re: Farmář�půs�il dopravní k�aps, na kombajnu jel navšívi��
celej já...se mi stá� �žně �o�: další pív��le�ebe beru jak rodinu, uvidíme :wink� Slávo ale na�š si ho. Ra�i. :mrgreen�