Mizí chladicí kapalina, v okruhu je moc velký tlak (2,5TDS)
-
venca
Re: Mizí chladicí kapalina, v okruhu je moc velký tlak (2,5TDS)
tak problém zdá se vyřešen pouze povolením uzávěru expanz.nádobky jak říkal slaaava nejspíš to chce nový zatím stačilo ho jen nedorvat ale normálně dotáhnout a najednou je po problému se ztrácením vody 
- Slaava
- Moderátor
No tak to vypadá slibně. Kup novej a uvidíš.venca píše:tak problém zdá se vyřešen pouze povolením uzávěru expanz.nádobky jak říkal slaaava nejspíš to chce nový zatím stačilo ho jen nedorvat ale normálně dotáhnout a najednou je po problému se ztrácením vody
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Janeš Petr
- Moderátor
kamaráde,tak tím bych se moc nechlácholil. pokud ti z toho lítala pára,určitě to nebylo dorvaným víčkem. já bych todle stádium nazval klidem před bouřívenca píše:tak problém zdá se vyřešen pouze povolením uzávěru expanz.nádobky jak říkal slaaava nejspíš to chce nový zatím stačilo ho jen nedorvat ale normálně dotáhnout a najednou je po problému se ztrácením vody
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- Slaava
- Moderátor
Já jsem myslel, že se Venca jenom blbě vyjádřil a že mu to nevařilo.Janeš Petr píše:kamaráde,tak tím bych se moc nechlácholil. pokud ti z toho lítala pára,určitě to nebylo dorvaným víčkem. já bych todle stádium nazval klidem před bouřívenca píše:tak problém zdá se vyřešen pouze povolením uzávěru expanz.nádobky jak říkal slaaava nejspíš to chce nový zatím stačilo ho jen nedorvat ale normálně dotáhnout a najednou je po problému se ztrácením vodyty teď jen umožnuješ tomu tlaku někudy jít ven,navíc jsi si snížil bod varu, dával bych tomu tak 1000 km,než si to vypálí větší díru. no,třeba se mejlím. tu hadičku do expanzky jsi nezkoušel,viď, to je základ a pak pokračovat jak ti radil ,,hypo,,
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Janeš Petr
- Moderátor
já taky nevím,jen jsem usoudil,že když mu to za jízdy přetejká a pak mu chybí litr vody,je to takovej ten prvopočátek. jestli je prasklá hlava,zhoršovat se to spíš nebude,nebo jen pomalu,jestli je to v těsnění,brzo si to díru zvětší .připřah bych za to káru a za chvíli je jasno
- Slaava
- Moderátor
Tak já už nevím. To by fakt člověk musel vidět.Janeš Petr píše:já taky nevím,jen jsem usoudil,že když mu to za jízdy přetejká a pak mu chybí litr vody,je to takovej ten prvopočátek. jestli je prasklá hlava,zhoršovat se to spíš nebude,nebo jen pomalu,jestli je to v těsnění,brzo si to díru zvětší .připřah bych za to káru a za chvíli je jasno
-
venca
no nevařilo to jenom stoupla teplota jo a myslím že by se to projevilo možná aj bez vleku každý den s tím jezdím v lese na redukci pod plným plynem tak by to neco nejspíš dělalo ale nevím no doufám v uzávěr expanzky
,uvažoval jsem kdyby praskla hlava nebo hlavy že bych šel do nových ať je klid myslím že to za to stojí když už to člověk nechce třeba za rok prodat
- Janeš Petr
- Moderátor
tak černě bych to s tou výměnou hlav neviděl
já nevím,na padesát fouklejch těsnění připadne tak jedna prasklá hlava
- václav
- Pokročilý diskutér
Ahoj Véno máš krásný jméno. Až to opravdu hodně ohřeješ, zkus opatrně sundat víčko z expanzky, ale pozor ať tě to neopaří a mrkni jestli to z né nefouká ven, nemusí to být znát, zkus na hrdlo položit třeba list papíru. Jestli to někde fouká měl by si to takhle zjistit. Držím ti palce a ahojda. 
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
- Slaava
- Moderátor
Obsahově je podobný téma na viewtopic.php?f=7&t=825 s pokračováním na viewtopic.php?f=7&t=846&start=0