Zubové spojky nábojů předních kol (volnoběžky)
- Slaava
- Moderátor
Odpověď viz.:
Odpověď najdeš v sekci "Převodovka" na viewtopic.php?t=211
Samočinné volnoběžky na Fronteře A jsou mechanické, spínají/rozepínají se na základě otáčení/neotáčení poloos.
Samočinné volnoběžky na Fronteře A jsou mechanické, spínají/rozepínají se na základě otáčení/neotáčení poloos.
-
Tom77
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Cvaknutí
To cvaknutí může být velmi neznatelné a pokud jsou náboje dobře namazané tak není skoro slyšet. Dobře by mělo jít slyšet na tvrdém rovném bezeštěrkovém podkladu, když pomaličku po jízdeě dopředu s náhonem 4x4 budeš couvat dozadu a z okénka poslouchat cvaknutí.
-
Bublina
Potřeboval bych poradit. Volnoběžky se mi zamikaj a odemikaj naprosto v pohodě, ale když se snažim vyjet ňákej prudkej kopec, tak místo toho aby zacaly hrabat přední kola mi zacnou přezkakovat volnoběžky. Sou to spíš takový větší rány než rachtání nebo bzučení. Příde mi že přezkakujou takový ty větší zuby co sou pod vlastním zámkem, ty malý co sou na koši si myslim že to nedělaj. Pomůže oprava co popisujete tady? - Oprava předního náboje potřetí 11.4.2004
-
Bublina
Prosim prosim - Potřeboval bych poradit. Volnoběžky se mi zamikaj a odemikaj naprosto v pohodě, ale když se snažim vyjet ňákej prudkej kopec, tak místo toho aby zacaly hrabat přední kola mi zacnou přezkakovat volnoběžky. Sou to spíš takový větší rány než rachtání nebo bzučení. Příde mi že přezkakujou takový ty větší zuby co sou pod vlastním zámkem, ty malý co sou na koši si myslim že to nedělaj. Pomůže oprava co popisujete tady? - Oprava předního náboje potřetí 11.4.2004
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Ahoj, oprava je na chvilku (tak pokud bys uvažoval auto prodat,nebo máš silniční leštěnku, která v životě neviděla terén
), jinak doporučuji zainvestovat 7 000 Kč a u firmy AVM koupit manuály, už je tu toho o tom popsáno hafo :D
,takže pokud si hodláš auto ponechat a zároveň ho využíváš v terénu, tak bych doporučoval manuály (jinak náhradní automaty koupíš starší cca od 1000 do 4000 Kč), ale kup manuály a určitě nebudu jedinej,kdo ti to tu doporučí 
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
kluci nevite jestli se daj nekde sehnat samostatne ty srouby do AVM volnobezek ktere maji vnitrni imbus?Jsou to ty ktere jsou na prisroubovani toho hlinikoveho krytu v kterem je zamek volnobezek.Sem to chtel sundat a imbusy sou v prd......Nevim kterej blb to vymejslel dat tam imbusy tak malinky.Aspon tam mohli dat hvezdicky ty by se podle me tak neotrhali. 
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
-
Žanek