Demontáž stabilizátoru přední nápravy a vliv jeho absence
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Demontáž stabilizátoru přední nápravy a vliv jeho absence
Viděl jsem několik off roadů,např GRko ale i Hnuj Galopr atd, že měli sundanej a jezdí bez stabilizátorů, auto má pak v terénu o něco lepší křížení nápraF, ale co na silnici, japa by se to chovalo??? Co vy na to??? To jen tak koumám :D :D :D
-
Pavel M
- Začínající diskutér
Re: DEMONTÁŽ STABILIZÁTORU
Blbě... se to chová.vojtech.kloud píše:Viděl jsem několik off roadů,např GRko ale i Hnuj Galopr atd, že měli sundanej a jezdí bez stabilizátorů, auto má pak v terénu o něco lepší křížení nápraF, ale co na silnici, japa by se to chovalo??? Co vy na to??? To jen tak koumám :D :D :D
Naklání se to jako kr...á a v každý větší díře necháš kolo
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
jj,mam tam nové prý z oktávky upravené- říkaliPavel M píše:Blbě... se to chová.vojtech.kloud píše:Viděl jsem několik off roadů,např GRko ale i Hnuj Galopr atd, že měli sundanej a jezdí bez stabilizátorů, auto má pak v terénu o něco lepší křížení nápraF, ale co na silnici, japa by se to chovalo??? Co vy na to??? To jen tak koumám :D :D :D
Naklání se to jako kr...á a v každý větší díře necháš kolo![]()
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
- Slaava
- Moderátor
Stabilizátor
Něco málo je řečeno na viewtopic.php?t=597
- Slaava
- Moderátor
Mimochodem, Klouďák měl celou dobu urezlej úchyt stabilizátoru, takže vlastně jezdil bez stabilizace a ani mu to nepřišlo. Takže to tak žhavý nebude.vojtech.kloud píše:Viděl jsem několik off roadů,např GRko ale i Hnuj Galopr atd, že měli sundanej a jezdí bez stabilizátorů, auto má pak v terénu o něco lepší křížení nápraF, ale co na silnici, japa by se to chovalo??? Co vy na to??? To jen tak koumám :D :D :D
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Joooooooo, tak top je fakt,takže to na silnici nic nedělá 
- Hugo
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
ked som mal fronteru, tak sa mi vytrepali puzdra na zadnom stabiku a nedali sa zvlast kupit, len cely stabik tak som ho dal do riti a nic prevratne sa nedialo
akurat to lepsie krizilo v terene
teraz na LC som ho tiez vyhodil a na kratkom aute to citi viac... hlavne v serpentinkach pri zjazde a pribrzdovani to plave
ale ked dokoncim podvozok tak vyhodim aj predny...
akurat to lepsie krizilo v terene
teraz na LC som ho tiez vyhodil a na kratkom aute to citi viac... hlavne v serpentinkach pri zjazde a pribrzdovani to plave
ale ked dokoncim podvozok tak vyhodim aj predny...
Toyota land cruiser 90, 3.0 D-4D, 33"x12.5 SuperSwamper Booger, Superwinch EP9, Safari Snorkel, ... atd atd...
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
Jo, jo, na Trolu to také asi bude jedna z věcí se kterou se brzo rozloučím :D , kámoš měl Galopéro a měl je taky pryč :D
- Žanek
- Super diskutér
Re: Demontáž stabilizátoru přední nápravy a vliv jeho absence
U některých nových Offroudů se dokonce dá stabilizátor v terénu odpojit. Nedávno sem na to čučel v bedně. 
- Slaava
- Moderátor
Daj se sehnat i odpojitelný úchyty.Jan Sekanina píše:U některých nových Offroudů se dokonce dá stabilizátor v terénu odpojit. Nedávno sem na to čučel v bedně.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
Slaava píše:Daj se sehnat i odpojitelný úchyty.Jan Sekanina píše:U některých nových Offroudů se dokonce dá stabilizátor v terénu odpojit. Nedávno sem na to čučel v bedně.
2 x plochá třináctka a jsou odpojitelný všechny
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
nojo, Vojto, ale pochopil jsem, že na tom trolovi se dá sundat bez náhrady úplně v poho bez jakéhokoliv vlivu na funkci auta. Takže až ho zkur..m, tak ho sundám a hotovo.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- Žanek
- Super diskutér
No mě šlo spíš vo to , že v terénu je lepší stabilizátor nemít a ne chválit nebo hanět auto co ho má odpojitelnej. 
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
nechá se sundat na každým, nejen na Trolu, na Fronteře jsem ho taky neměl (von se mi někde urval
), a na Trolu to byla první věc co jsem sundal a znám X lidí co je maj taky pryč, z těch lidí co přijedou na Svat a jsou tady z těch okolních for, je na autě nemá snad nikdo
, ale maličko víc to plave, na silničních gumách zanedbatelné, na vetších M/T trošku znatelné ve vyjetejch kolejích po náklaďákách, ale jízdy schopný bez problému, prvních 50 km pocítíš rozdíl, pak si zvykneš a úplně zapomeneš, že je tam nemáš 
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
Naprostej souhlas, v terénu je stabilizátor překážkou při vykřížění náprav, takovej nechtěnej doraz, já jsem to pouze rozvedl, v tom smyslu, že v současnosti montované elektronicky odpojitelné stabíky, jsou dalším možným zdrojem poruch při průjezdu terénem, což na jednu stranu zvyšuje průchodnost terénem - při jeho odpojení a na druhou stranu, může dojít k poškození dalšího ústrojí na autě tímto vybavenémJan Sekanina píše:No mě šlo spíš vo to , že v terénu je lepší stabilizátor nemít a ne chválit nebo hanět auto co ho má odpojitelnej.