Nízký tlak oleje u 2,3TD + výměna čidla a následky přidření

Vše o dieslových motorech (2.2, 2.3, 2.5, 2.8)
kachna

Příspěvek od kachna »

Šponování nervů probíhá dobře, dnes ještě nic neví, mám zavolat zítra. Ještě den a asi se scvoknu. Každopádně díky moc za kontakt, pořád v koutku duše doufám, že ho nebudu potřebovat :wink: . Takže zítra v 19:30 se ukáže ... Držte mi palce :!: :!: :!:
Slaava
Moderátor

Nervy

Příspěvek od Slaava »

Neboj, nenervuj se. Maj to tam dlouho, protože jsou to pečlivky... nebo ti tam právě za horší mění převodovku, převodku řízení, palivový čerpadlo, servo, klimošku, brzdy, zadní nápravu, přední diferák... :twisted:
kachna

Příspěvek od kachna »

Tak to neni určitě pravda, protože klimošku nemám :lol: :lol: :lol:
Slaava
Moderátor

Klimo

Příspěvek od Slaava »

...no dyk to říkám - odpoledne si ji ještě měl. Zejtra z toho bude Sportka a plátěnou střechou. :wink:
kachna

Příspěvek od kachna »

Tak stále nic, ale zítra dopoledne určitě ... Zatím nejdelší týden v mém životě ... :cry:
Slaava
Moderátor

Traboš

Příspěvek od Slaava »

Zejtra to už bude Trabant.
kachna.net

Příspěvek od kachna.net »

Výsledek pozdě, ale přece. Již před silvestrem jsem si vyzvedl opravené auto ... Takže : nové šály na klice,přeleštěná klika,nové čidlo,nové olejové čerpadlo,víčko na čerpadlo z vrakáče a to celé již od 15000 kč + 2000 za víčko. Měl jsem jezdit cca 1000 km opatrně, což jsem dodrzel. Teď mám najeto cca 4000 km a je to stále f pohodě ...
Slaava
Moderátor

Re: Nízký tlak oleje u 2,3TD + výměna čidla a následky přidření

Příspěvek od Slaava »

Evil píše:cau chlapi, koupil jsem fronteru 2,3TD A r.v.95, je tam novej motor ma najeto cca 3700km (dolozeno), ale pri ohratem motoru mi pri volnobehu problikava, nekdy i sviti kontrolka mazani, je mozne ze ja v haji cidlo tlaku oleje koukal jsem ze je tzo v jedne skrince (jak kontrolka mazani tak i mereni tlaku mazani) ??? kdyz otevru vicko oleje tak i na volnobeh kdyz sviti mazani stejne tam lita hafo oleje a motor tedy asi maze
Von má panáček novej motor!!! A navíc má 2,3TD z pětadevadesátýho!!! Kolik máš nalítáno teď, amigo?
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
EVIL
Začínající diskutér

Příspěvek od EVIL »

No tenhle prispevek jsem psal pred dvemi lety, tehdy to bylo opradu jen cidlo tlaku, jinak motor ma ted najetu cca 35000km a stale OK, on ten motor byl stene novej jako je ten tvuj proste vlozky,pisty,klika,krouzky,ventily,vacka,retez+kola+napinak, jen vstrikovaci cerpadlo a vstrikovace origo...
Frontera A 2,3TD int. r.v. 95.......má bývalá laska
Chrysler Grand Voyager 3,8i LE AWD r.v.00
Audi A4 1,8T 20V 132kW r.v.96
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

EVIL píše:No tenhle prispevek jsem psal pred dvemi lety, tehdy to bylo opradu jen cidlo tlaku, jinak motor ma ted najetu cca 35000km a stale OK, on ten motor byl stene novej jako je ten tvuj proste vlozky,pisty,klika,krouzky,ventily,vacka,retez+kola+napinak, jen vstrikovaci cerpadlo a vstrikovace origo...
Narazil jsem na to, když jsem tu třídil starý příspěvky a zaujalo mě to. Díky za odpověď.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Odpovědět

Zpět na „Dieselové motory“