Dálkové ovládání centrálu
- Martin Dudík
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Dálkové ovládání centrálu
Neměli jste někdo problém s nefunkčním DO? Případně nevíte kde je umístěný přijímač a anténa přijímače DO? Funkce dálkového ovládání se postupně zhoršovala, trvalo to tak dva, tři dny, až to přestalo jít úplně. Výměna baterie v DO nepomohla. Centrální zamykání funguje bez problémů, jen to DO prostě nejede. Pokud vím tak v autě imobiliser nemám (auto normálně jezdí).
Důďa
Frontera A 1998, 2,2i 16v.
... hledáš cíl a směr svý ztracený cesty bude to krutej boj, čekaj tě hromy a blesky
Ref: na konci motor přestane vít a duše najde svůj klid...
... hledáš cíl a směr svý ztracený cesty bude to krutej boj, čekaj tě hromy a blesky
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Centrální zamykání
Nazdar pane,
pokud to nikdo neupravoval a zamykání je original, tak chyba je buďto v motorku na řidičově straně a nebo v přívodu napájení tohoto motorku. Frontera má zamykání zvláštně řešeno. Pokud má centrál tak klíčem od řidiče jsou zamikány troje dveře přes mikrospinač impulsem do řídící jednotky zamikání. To znamená že pomud je centrální zamykání dodáno dodatečně tak je u řidiče přidán motorek, který ovládá to táhýlko které vyjíždí nahoru dolů a přes mikro spinač se zamikají ostatní dveře. Jak jsem psal výše, většinou je motorek v háji a nebo přívod napájení. Snad jsem to posal srozumitelně.
pokud to nikdo neupravoval a zamykání je original, tak chyba je buďto v motorku na řidičově straně a nebo v přívodu napájení tohoto motorku. Frontera má zamykání zvláštně řešeno. Pokud má centrál tak klíčem od řidiče jsou zamikány troje dveře přes mikrospinač impulsem do řídící jednotky zamikání. To znamená že pomud je centrální zamykání dodáno dodatečně tak je u řidiče přidán motorek, který ovládá to táhýlko které vyjíždí nahoru dolů a přes mikro spinač se zamikají ostatní dveře. Jak jsem psal výše, většinou je motorek v háji a nebo přívod napájení. Snad jsem to posal srozumitelně.
-
frontik
- Martin Dudík
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
Návštěvník
-
frontik
- Martin Dudík
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Jóo, pochopil jsem že mám kouknout na Opel renbau.
Ne, každopádně se mi sešli podobné odpovědi ze všech směrů, kde jsem otravoval, takže zítra dám vědět zda jsem uspěl. To jaKO AŽ vystřízlivím.
Ne, každopádně se mi sešli podobné odpovědi ze všech směrů, kde jsem otravoval, takže zítra dám vědět zda jsem uspěl. To jaKO AŽ vystřízlivím.
Důďa
- Martin Dudík
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
FUNGUJE!!!
Takže je to tak.
1) Sedl jsem si do auta a zabouchl dveře.
2) Klíčky strčil do zapalování a otočil do polohy, kdy svítí kontrolky.
3) Pak jsem na DO zmáčkl tlačítko zamykání. Centrál zamkl a hned zase odemkl všechny dveře a to t ty dá dy dá dá...
... to je vše přátelé.
1) Sedl jsem si do auta a zabouchl dveře.
2) Klíčky strčil do zapalování a otočil do polohy, kdy svítí kontrolky.
3) Pak jsem na DO zmáčkl tlačítko zamykání. Centrál zamkl a hned zase odemkl všechny dveře a to t ty dá dy dá dá...
... to je vše přátelé.
Důďa
- Jan Fried
- Začínající diskutér
Zamykání a alarm
Mě zase velmi zajímá tlačítko alarmu na palubce Béčka. Mám pouze německý manuál a toto zařízení je popsáno nad moje síly. Kdo má český manuál, prosím poraďte.
Čaudy-krátké béčko 99/2.2 dTi 85 kW/X22DTH/automat
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
Re: Zamykání a alarm
ak myslis to s tou utekajucou postavickou, tak to sluzi na vypnutie cidla alarmu vnutorneho priestoru, napr. ked chces v aute na chvilu nechat zamknuteho psa , aby sa nespustil alarmJan Fried píše:Mě zase velmi zajímá tlačítko alarmu na palubce Béčka. Mám pouze německý manuál a toto zařízení je popsáno nad moje síly. Kdo má český manuál, prosím poraďte.
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zamykání a alarm
Mám český návod,tak ti to opíšu z něj.Tlačíto slouží k zapnutí alarmu bez monitorování vnitřního prostoru.(bez pohybového čodla).Při odchodu zmáčkneš toto tlačítko a ledka bliká po dobu max. 10 sekund.Zavřeš dveře a zamkneš auto dalkačem (jedno zmáčknutí).Dokud je alarm zapnutý ledka bliká.Já to zapínám,když mám v autě psa a funguje to.Jan Fried píše:Mě zase velmi zajímá tlačítko alarmu na palubce Béčka. Mám pouze německý manuál a toto zařízení je popsáno nad moje síly. Kdo má český manuál, prosím poraďte.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dálkové ovládání centrálu
Prosím, prosím, mám problém
Vím, že jste tady odborníci na Froterky, ale určitě
se tohle může týkat i jiných autíček Yarisků . Mám čerstvě namontované příčné nosiče, jako přípravu pro střešní box, a od té chvíle mi blbne centrál. Při zamykání se občas nezamknou boční dveře, ne vždy, jen občas, ale víte jak to je: jednou si to člověk nezkontroluje a malér je na světě. Může to být špatně namontovaným nosičem
třeba dobře nedovírají dveře
Poradíte mi než začnu obtěžovat toyotí servis? Jsem technický antiiiiiitalent, omlouvám se

se tohle může týkat i jiných autíček Yarisků . Mám čerstvě namontované příčné nosiče, jako přípravu pro střešní box, a od té chvíle mi blbne centrál. Při zamykání se občas nezamknou boční dveře, ne vždy, jen občas, ale víte jak to je: jednou si to člověk nezkontroluje a malér je na světě. Může to být špatně namontovaným nosičem
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
offroadík zatím nee
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No jo no, pokud pominu samotnou závadu v těch dveřích, která se úplně náhodou projevila po montáži nosiče, pak máš pravdu, že se centrály chovají tak, že pokud nejsou dveře dobře zavřeny, tak se nezamknou. To by se ale montáží musela pokroutit kastle, což je asi málo pravděpodobné. Spíš to bude náhoda a blbne to v těch dveřích.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
premek_k píše:No jo no, pokud pominu samotnou závadu v těch dveřích, která se úplně náhodou projevila po montáži nosiče, pak máš pravdu, že se centrály chovají tak, že pokud nejsou dveře dobře zavřeny, tak se nezamknou. To by se ale montáží musela pokroutit kastle, což je asi málo pravděpodobné. Spíš to bude náhoda a blbne to v těch dveřích.
v poho
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
offroadík zatím nee
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tady bych to spíš viděl na souhru okolností. Montáž střešního nosiče by neměla mít vliv na zamikání dveří vůbec žádný.