Pocet ulovku aneb koho uz jsme tahali :-)
-
Rosta
Re: Pocet ulovku aneb koho uz jsme tahali :-)
... mam ted taky pucenyho hustooffroada: opel astra na sjetejch letnakach. Jak v nedeli nasnezilo, tak jsem nevyjel ani do mirnyho kopecka a museli me tlacitpatas píše:to modrasek>
to chce kliid to vis nas to vzdycky potesi a kdyz je pekna tak proc ji nepomoct.Ja sem loni tahal stejnej model co ma Rosta borcovi to ustrelilo a zustal prdeli v bazine ktera je u cesty.Ani odtahovka s tim na tom snehu nehla.Takze ono se to stava i chlapum.A hlavne nerikam ze se to nemuze stat treba i me ale snazim se jezdit tak aby se to nestalo.
To rescuer>
No ja mam par znamejch taky z Brna a docela v poho ale vetsina sou lojzove.Na letnich se da jezdit i v zime.Pravda do hlubsiho snehu to neni ale sou i taci co maj zimaky na kterejch je vzorek 2mm a to uz nejsou zimaky.No a kdyz nejakej lojza jede jak prase a reze si zatacky jak kdyby se nechumelilo tak at se pak nedivi![]()
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
nojo copak ty Rosto ty musis mit vzdycky nejakou vyjimku.A jak tam u Vas ve statlu je pocasi.V sobotu se tam chystam prolitnout nejakej ten Baumax a podobne tak jestli si mam vzit retezy

Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Tak také přihodím něco k tématu
, tak včera jsem tahal kamaráda z hospody, byl úplně na motyku

-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
Tak přidám něco do placul,
švagr hajnej zapadl s froňo totálně na břicho dnes do bahna a sněhu. Čeká jak ho vytáhne vyvážecí souprava, gumy má nové bfgoudrich alterain. hodilo ho to v závěji do bahna které se sesouvá ve výši 50cm po celém svahu. Tak jsem mu sdělil ať to zvedne na průchodnost vyvážečky
švagr hajnej zapadl s froňo totálně na břicho dnes do bahna a sněhu. Čeká jak ho vytáhne vyvážecí souprava, gumy má nové bfgoudrich alterain. hodilo ho to v závěji do bahna které se sesouvá ve výši 50cm po celém svahu. Tak jsem mu sdělil ať to zvedne na průchodnost vyvážečky
frontera 2,0 sport
frontera 2,4 klasika
frontera 2,2 sport
frontera 2,0 sport
celekm mám nalítano s auty frontera cca 300 000km já sám
frontera 2,4 klasika
frontera 2,2 sport
frontera 2,0 sport
celekm mám nalítano s auty frontera cca 300 000km já sám
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
....Vojto, tak ten tvůj úlovek, co jsi už tahal, řekla bych, je ze všech nejlepší....vojtech.kloud píše:Tak také přihodím něco k tématu, tak včera jsem tahal kamaráda z hospody, byl úplně na motyku
![]()
![]()
vytáhne i z hospody
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
offroadík zatím nee
- Slaava
- Moderátor
No bacha. U Klouďáka bych se trochu bál, že kámoše přivázal za nohu k tažnýmu u jeho novýho Patrola a "povozil" ho po Budějicích.modrasek píše:....Vojto, tak ten tvůj úlovek, co jsi už tahal, řekla bych, je ze všech nejlepší....vojtech.kloud píše:Tak také přihodím něco k tématu, tak včera jsem tahal kamaráda z hospody, byl úplně na motyku
![]()
![]()
![]()
, ale všechna čest, není nad dobrého kamaráda, který tě
vytáhne i z hospody, myslím to vážně......
![]()
![]()
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
No já jak znám Vojtu, tak je schopnej toho kámoša z krčmy vytáhnout navijákem a pak na kurtě 3x nastavený dovléct až před barák. Vzhledem k velikosti Budějic to asi nebyl problém. Naviják i kurty vydržely. No ten kámoš ....
....
Kdo ví 
....
Naposledy upravil(a) Milda dne 18 lis 2007 23:52, celkem upraveno 1 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
..jojo, před časem jsem v Budějicích byla, ale nechat se tam vláčet na navijáku, nooo nevím??????Milda píše:No já jak znám Vojtu, tak je schopnej toho kámoša z krčmy vytáhnout navijákem a pak na kurtě 3x nastavený dovléct až před barák. Vzhledem k velikosti Budějic to asi nebyl problém. Naviják i kurty vydržely. No ten kámoš ........Kdo ví
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
offroadík zatím nee
- Slaava
- Moderátor
...a dlážděný!!!modrasek píše:...náměstíčko je docela malý...
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
Rosta
PIFČOmodrasek píše:..jojo, před časem jsem v Budějicích byla, ale nechat se tam vláčet na navijáku, nooo nevím??????Milda píše:No já jak znám Vojtu, tak je schopnej toho kámoša z krčmy vytáhnout navijákem a pak na kurtě 3x nastavený dovléct až před barák. Vzhledem k velikosti Budějic to asi nebyl problém. Naviják i kurty vydržely. No ten kámoš ........Kdo ví
asi by to docela bolelo, náměstíčko je docela malý!!!!! I mladej Hrušínský měl problém ho přeběhnout nahatý... a což já chudáček malej na tažňáku???? To raději nebudu pít to skvělý pivčo!!!
a nenecám se tahat Vojtou z hospody..... prstě dilema...pivčo nebo tažný lano????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Brytt cz
- Začínající diskutér
Může za to Honzík II.
V sobobotu jsme byli domluveni, že se spolu zúčastníme vyhlášení MČR v trialech. Po telefonickém rozhovoru jsem vyjel Honzíkovi naproti. Jelokož bylo dost sněhu tak jsem si cestu docela užíval. Na místě kde jsem chtěl na Honzíka počkat byla pouze silnice s docela slušným provozem a tak jsem se rozhodl, po dalším telefonátu s Honzíkem, který se schválně coural!!!!!!!!!!!,že raději počkám se svým vozem v zahradě jednoho známého. A to nebylo správné rozhodnutí. Ano jak správně tušíte zapadl jsem tam. Musel mě po té ten opozdilec, který za to vlastně mohl vytáhnout. Tímto mu ještě jednou díky. Brytt
A to je ten co za to může! Honzík!!!! Ta slečna s ním je jeho ta hezčí polovička!!!!!!
A to je ten co za to může! Honzík!!!! Ta slečna s ním je jeho ta hezčí polovička!!!!!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
honzík
- Pokročilý diskutér
Jo je to tak jak rekl/napsal Robert
Takový štěstí mě potkalo - sotva den starý naviják a už jsem tahal a to dokonce Fronterku.........
Ještě teď si ševelím blahem. Trošinku jsme se zdrželi a ten človíček hned musel svejm známejm zvorat jahody
Ale první tahání se povedlo takže křest ohnem je gůůůůt
Jinak ke zmiňované akci - byla to super sešlost a je jen škoda že z klubu jsme tam byli je 4 lidičkové se dvouma autama.
Bylo tam promítání z Eurotrialu a jíné libůstky. Jidla a pití jakbysmet a všem oznamuji, že ještě teď víc šeptám než mluvím ( byla hudba i tanec a trošku jsme to rozjeli ) - ta snad priste - naviják budu mít v pohotovostní poloze
Díky Brytte za pozvání a pozdravuj Kačenku !!!!
Janci z Vysočiny
Takový štěstí mě potkalo - sotva den starý naviják a už jsem tahal a to dokonce Fronterku.........
Ještě teď si ševelím blahem. Trošinku jsme se zdrželi a ten človíček hned musel svejm známejm zvorat jahody
Ale první tahání se povedlo takže křest ohnem je gůůůůt
Jinak ke zmiňované akci - byla to super sešlost a je jen škoda že z klubu jsme tam byli je 4 lidičkové se dvouma autama.
Bylo tam promítání z Eurotrialu a jíné libůstky. Jidla a pití jakbysmet a všem oznamuji, že ještě teď víc šeptám než mluvím ( byla hudba i tanec a trošku jsme to rozjeli ) - ta snad priste - naviják budu mít v pohotovostní poloze
Díky Brytte za pozvání a pozdravuj Kačenku !!!!
Janci z Vysočiny
-
honzík
- Pokročilý diskutér
A ještě jednu vec - k té třetí fotce se neznám protože si nepamatuju, že me nekdo fotil
A přítelkyně je opravdu MOJE

A přítelkyně je opravdu MOJE
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Může za to Honzík II.
Pánové prosím, připojujte obrázky jako přílohu tématu. Servery typu imageshack.us a jiné nám dělají pak neskutečné problémy co se spamu týče. Z tohoto důvodu byla diskuze upgradována, tak aby jste mohli připojovat přílohy.
Děkuji za pochopení. ADMINISTRATOR
Děkuji za pochopení. ADMINISTRATOR
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Kua, kde je tolik sněhu??? Já furt čekám a tady v Budějkách furt jak na jaře, bych do toho kop