Pocet ulovku aneb koho uz jsme tahali :-)

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Rosta

Re: Pocet ulovku aneb koho uz jsme tahali :-)

Příspěvek od Rosta »

patas píše:to modrasek>
to chce kliid to vis nas to vzdycky potesi a kdyz je pekna tak proc ji nepomoct.Ja sem loni tahal stejnej model co ma Rosta borcovi to ustrelilo a zustal prdeli v bazine ktera je u cesty.Ani odtahovka s tim na tom snehu nehla.Takze ono se to stava i chlapum.A hlavne nerikam ze se to nemuze stat treba i me ale snazim se jezdit tak aby se to nestalo.
To rescuer>
No ja mam par znamejch taky z Brna a docela v poho ale vetsina sou lojzove.Na letnich se da jezdit i v zime.Pravda do hlubsiho snehu to neni ale sou i taci co maj zimaky na kterejch je vzorek 2mm a to uz nejsou zimaky.No a kdyz nejakej lojza jede jak prase a reze si zatacky jak kdyby se nechumelilo tak at se pak nedivi :roll: 8)
... mam ted taky pucenyho hustooffroada: opel astra na sjetejch letnakach. Jak v nedeli nasnezilo, tak jsem nevyjel ani do mirnyho kopecka a museli me tlacit :mrgreen: ale ja se toho nebojim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... to k tem lojzum z Brna :idea:
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

nojo copak ty Rosto ty musis mit vzdycky nejakou vyjimku.A jak tam u Vas ve statlu je pocasi.V sobotu se tam chystam prolitnout nejakej ten Baumax a podobne tak jestli si mam vzit retezy :P :P :P
Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Tak také přihodím něco k tématu :lol: , tak včera jsem tahal kamaráda z hospody, byl úplně na motyku :lol: :lol: :lol:
Radim Solanský
Začínající diskutér

Příspěvek od Radim Solanský »

Tak přidám něco do placul,
švagr hajnej zapadl s froňo totálně na břicho dnes do bahna a sněhu. Čeká jak ho vytáhne vyvážecí souprava, gumy má nové bfgoudrich alterain. hodilo ho to v závěji do bahna které se sesouvá ve výši 50cm po celém svahu. Tak jsem mu sdělil ať to zvedne na průchodnost vyvážečky :grin:
frontera 2,0 sport
frontera 2,4 klasika
frontera 2,2 sport
frontera 2,0 sport
celekm mám nalítano s auty frontera cca 300 000km já sám
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

vojtech.kloud píše:Tak také přihodím něco k tématu :lol: , tak včera jsem tahal kamaráda z hospody, byl úplně na motyku :lol: :lol: :lol:
....Vojto, tak ten tvůj úlovek, co jsi už tahal, řekla bych, je ze všech nejlepší.... :grin: :grin: , ale všechna čest, není nad dobrého kamaráda, který tě
vytáhne i z hospody :grin: , myslím to vážně...... :grin: :grin: :grin:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

modrasek píše:
vojtech.kloud píše:Tak také přihodím něco k tématu :lol: , tak včera jsem tahal kamaráda z hospody, byl úplně na motyku :lol: :lol: :lol:
....Vojto, tak ten tvůj úlovek, co jsi už tahal, řekla bych, je ze všech nejlepší.... :grin: :grin: , ale všechna čest, není nad dobrého kamaráda, který tě
vytáhne i z hospody :grin: , myslím to vážně...... :grin: :grin: :grin:
No bacha. U Klouďáka bych se trochu bál, že kámoše přivázal za nohu k tažnýmu u jeho novýho Patrola a "povozil" ho po Budějicích. :grin:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

No já jak znám Vojtu, tak je schopnej toho kámoša z krčmy vytáhnout navijákem a pak na kurtě 3x nastavený dovléct až před barák. Vzhledem k velikosti Budějic to asi nebyl problém. Naviják i kurty vydržely. No ten kámoš ....
.... :roll: Kdo ví :?:
Naposledy upravil(a) Milda dne 18 lis 2007 23:52, celkem upraveno 1 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

Milda píše:No já jak znám Vojtu, tak je schopnej toho kámoša z krčmy vytáhnout navijákem a pak na kurtě 3x nastavený dovléct až před barák. Vzhledem k velikosti Budějic to asi nebyl problém. Naviják i kurty vydržely. No ten kámoš ........ :roll: Kdo ví :?:
..jojo, před časem jsem v Budějicích byla, ale nechat se tam vláčet na navijáku, nooo nevím?????? :roll: asi by to docela bolelo, náměstíčko je docela malý!!!!! I mladej Hrušínský měl problém ho přeběhnout nahatý... a což já chudáček malej na tažňáku???? To raději nebudu pít to skvělý pivčo!!! :cry: a nenecám se tahat Vojtou z hospody..... prstě dilema...pivčo nebo tažný lano???? :roll: :roll: :roll: :roll: :grin: :grin: :grin: :grin:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

modrasek píše:...náměstíčko je docela malý...
...a dlážděný!!!
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Rosta

Příspěvek od Rosta »

modrasek píše:
Milda píše:No já jak znám Vojtu, tak je schopnej toho kámoša z krčmy vytáhnout navijákem a pak na kurtě 3x nastavený dovléct až před barák. Vzhledem k velikosti Budějic to asi nebyl problém. Naviják i kurty vydržely. No ten kámoš ........ :roll: Kdo ví :?:
..jojo, před časem jsem v Budějicích byla, ale nechat se tam vláčet na navijáku, nooo nevím?????? :roll: asi by to docela bolelo, náměstíčko je docela malý!!!!! I mladej Hrušínský měl problém ho přeběhnout nahatý... a což já chudáček malej na tažňáku???? To raději nebudu pít to skvělý pivčo!!! :cry: a nenecám se tahat Vojtou z hospody..... prstě dilema...pivčo nebo tažný lano???? :roll: :roll: :roll: :roll: :grin: :grin: :grin: :grin:
PIFČO :!:
Brytt cz
Začínající diskutér

Může za to Honzík II.

Příspěvek od Brytt cz »

V sobobotu jsme byli domluveni, že se spolu zúčastníme vyhlášení MČR v trialech. Po telefonickém rozhovoru jsem vyjel Honzíkovi naproti. Jelokož bylo dost sněhu tak jsem si cestu docela užíval. Na místě kde jsem chtěl na Honzíka počkat byla pouze silnice s docela slušným provozem a tak jsem se rozhodl, po dalším telefonátu s Honzíkem, který se schválně coural!!!!!!!!!!!,že raději počkám se svým vozem v zahradě jednoho známého. A to nebylo správné rozhodnutí. Ano jak správně tušíte zapadl jsem tam. Musel mě po té ten opozdilec, který za to vlastně mohl vytáhnout. Tímto mu ještě jednou díky. Brytt
pb170019zg0.jpg
pb170021cy1.jpg
A to je ten co za to může! Honzík!!!! Ta slečna s ním je jeho ta hezčí polovička!!!!!!
pb170024ng7.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
honzík
Pokročilý diskutér

Příspěvek od honzík »

Jo je to tak jak rekl/napsal Robert :P :P
Takový štěstí mě potkalo - sotva den starý naviják a už jsem tahal a to dokonce Fronterku.........
Ještě teď si ševelím blahem. Trošinku jsme se zdrželi a ten človíček hned musel svejm známejm zvorat jahody :lol: :lol:
Ale první tahání se povedlo takže křest ohnem je gůůůůt
Jinak ke zmiňované akci - byla to super sešlost a je jen škoda že z klubu jsme tam byli je 4 lidičkové se dvouma autama.
Bylo tam promítání z Eurotrialu a jíné libůstky. Jidla a pití jakbysmet a všem oznamuji, že ještě teď víc šeptám než mluvím ( byla hudba i tanec a trošku jsme to rozjeli ) - ta snad priste - naviják budu mít v pohotovostní poloze :lol: :lol:
Díky Brytte za pozvání a pozdravuj Kačenku !!!!

Janci z Vysočiny :grin:
honzík
Pokročilý diskutér

Příspěvek od honzík »

A ještě jednu vec - k té třetí fotce se neznám protože si nepamatuju, že me nekdo fotil
A přítelkyně je opravdu MOJE :grin: :lol: :grin: :lol:
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Může za to Honzík II.

Příspěvek od Nimrod »

Pánové prosím, připojujte obrázky jako přílohu tématu. Servery typu imageshack.us a jiné nám dělají pak neskutečné problémy co se spamu týče. Z tohoto důvodu byla diskuze upgradována, tak aby jste mohli připojovat přílohy.

Děkuji za pochopení. ADMINISTRATOR
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Nimrod
Revize LPG: servis@offroad-frontera.com
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Kua, kde je tolik sněhu??? Já furt čekám a tady v Budějkách furt jak na jaře, bych do toho kop :cry:
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“