Smuteční oznámení-může za to Honzík
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Smuteční oznámení-může za to Honzík
Oznamuji všem blízkým,vzdáleným,známým,neznámým i těm ostatním, že za to může Honzík!!! Někdy asi před 14 dny se tu pídil po vozíku na koninu, tak já v dobré víře,že se poptám jsem skočil do své Fronterky a upaloval za kámošem co se koňma zabývá, esli by o něčem nevěděl, no, přijedu tam, a skutečně o ničem nevěděl
, jen potřeboval sám něčím ty svý koníky tahat, to co měl, tak vytunil o strom takovým způsobem, že mu zbylo jen rádio a pár desítek štychů f ksichtě
, no a jak jsem si tam tak přifrčel, nastěhoval se mi do Fronterky takovým způsobem, že už jsem ho odtud nedostal ven, a musel mu jí prodat
, bylo to jediné možné řešení, tak jsem s těžkým, hodně těžkým srdcem Fronterku prodal, a poohlédnul se po nějaké medicíně na mé bolavé srdéčko
, najít správný lék nebylo jednoduché, v naší zemi se tento lék v odpovídající kvalitě hledá jen těžko, nezbylo mi tedy nic jiného, než se vypravit k lékaři do zahraničí, konkrétně do naštěstí nikdy nevybudované "tisícileté říše", a to až do míst kde vládl tvrdou rukou zákona Šimanský, Duisburk,Dusseldorf,Dortmund, kde se tento lék nalézal, dnes po návratu je již mé bolavé srdíčko naprosto vyléčené :D , lék se jmenuje: Nissan Patrol GR, 2.8 TD, 6 hrnců, krátkej, červenej, po nějakým šedesátiletým doktorovi, v životě to nevidělo terén
, a né jako ty volítaný mrdky co se prodávaj u nás
, takže jsem maloučko odbočil od Fronterky, ale 4x4 je to také, a doufám, že to tady na těhlech stránkách nebude vadit, malá změna značky
, konec konců Brňák má taky žaponce 
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Smuteční oznámení-může za to Honzík
nu coz se da delat ale asi to vadit nebude.Alespon me ne :D
Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
-
honzík
- Pokročilý diskutér
je to tak !!!!!!!!!!!!!
vedel jsem ,že jsem mrcha - ale ze by az taková?????
z celého srdce se omlouvám všem přítomným a zejména vojtovi za to že má GR-ko
hrozně mě to mrzí a pokusím se s tím něco udělat
Prijeď k nám a já se tomu podivám na játro :-))
Jinak blahopřeju a ať ti to dobře slouží a nikde nezůstaneš !!!!!!!!
h.
ps. potvoro

vedel jsem ,že jsem mrcha - ale ze by az taková?????
z celého srdce se omlouvám všem přítomným a zejména vojtovi za to že má GR-ko
hrozně mě to mrzí a pokusím se s tím něco udělat
Prijeď k nám a já se tomu podivám na játro :-))
Jinak blahopřeju a ať ti to dobře slouží a nikde nezůstaneš !!!!!!!!
h.
ps. potvoro
- Slaava
- Moderátor
Klouďáku, ty to umíš tak poeticky podat, že ti to snad možná i odpustím, vole!
Připojuji fotku Klouďákova Trola:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- farmář
- Moderátor
Kloude, tys to dopracoval.Dobře ti tak a ať ti jezdí :D co naplat.Mimochodem mi nabídli Defendera 110TDI dlouhej příští rok pod 400 tis. 98 rok,ale seru na ně je to drahé a musel bych moc lízat.Zase je to tady...nene, nemá korbu a tu já rád, tuhle jsem vezl tunu prosejvky!!!! dej to do trola,že.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
No teda Wojto
Nevím, nevím. Abys nedopad jako ten Petrol v Rumunsku :
(převzato z příspěvku Hugo).................
.............................tolko nas offroad dennik
Ta LC90 je moja a neboli s nou ziadne problemy
Na Nissane Patrol najprv zlobila spojka, potom odpadol vyfuk, po vyfuku nasledoval zadny naraznik, potom defekta (pozical som mu moju rezervu), aj svetla mu vypadli zozadu.
ale inac pohodicka
PS.: Ale jinak vypadá fakt pěkně. Doufám, že se s ním přijedeš vytasit na nějaké poježděníčko a nebudeš si ho jen leštit před barákem. :D Jen nevím, co ti udělá Šimi za to, až zjistí, že mu v Duisburgu před barákem zbylo po něm jen prázdné místo.... :D
(převzato z příspěvku Hugo).................
.............................tolko nas offroad dennik
Ta LC90 je moja a neboli s nou ziadne problemy
ale inac pohodicka
PS.: Ale jinak vypadá fakt pěkně. Doufám, že se s ním přijedeš vytasit na nějaké poježděníčko a nebudeš si ho jen leštit před barákem. :D Jen nevím, co ti udělá Šimi za to, až zjistí, že mu v Duisburgu před barákem zbylo po něm jen prázdné místo.... :D
Naposledy upravil(a) Milda dne 01 lis 2007 15:05, celkem upraveno 3 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- Slaava
- Moderátor
Ty, hele, Klouďáku. Mám tu pro tebe ten olej do difu. Máš o něj furt zájem nebo je to se změnou trakaře pasé a olej si mám nechat? Každopádně bych ocenil tu pumpičku na mazání kardanů a jinejch cajků.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
For mesie Slaava:Olej beru, nevěděl jsem že už ho máš, was kostet korun?, a tu pumpičku ti hodím zítra, jsem v práci, dnes v noci jsem s Trolem přiletěl z říše,a jel jsem tam už v Pondělí, byl to fofr, aby mi ho někdo nevyfouk, tak soráč, byl jsem mimo ČR, zítra ti brnknu
Jinak k Trolu, je na něm práce jak na kostele, přezout, zvýšit, pevnosťáky,světlná rampa, CB stanice,nový rámy atd atd, Mildo, se neboj, že když to teď je voňavá leštěnka, že to tak i zůstane
, teď teprve pozná k čemu byl původně určenej

Jinak k Trolu, je na něm práce jak na kostele, přezout, zvýšit, pevnosťáky,světlná rampa, CB stanice,nový rámy atd atd, Mildo, se neboj, že když to teď je voňavá leštěnka, že to tak i zůstane
- Slaava
- Moderátor
Olej je za dvě kila. Kdy se zejtra stavíš?
Trol takhle vypadá hrozně. Velká bouda na malejch kolech. Mimochodem, kolik si za něj vyplazil? V porovnání s tímhle stavem vypadala tvoje ex-Frontera obludněji, hlavě s tím nápisem na zadním skle:
Trol takhle vypadá hrozně. Velká bouda na malejch kolech. Mimochodem, kolik si za něj vyplazil? V porovnání s tímhle stavem vypadala tvoje ex-Frontera obludněji, hlavě s tím nápisem na zadním skle:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Rosta
...to bylo reci o sikmejch ocich a uz je to tu zasevojtech.kloud píše:... a doufám, že to tady na těhlech stránkách nebude vadit, malá změna značky, konec konců Brňák má taky žaponce
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
nestraš s kebulí
, když to nějak brutálně neuvaříš, tak se nic neděje, zase tolik ty palice nerupaj 
-
Rosta
....kdyztak si pujcis ze Slaaaavoj motoru. Ten jeste nekolik let stejne do auta nepujdevojtech.kloud píše:nestraš s kebulí, když to nějak brutálně neuvaříš, tak se nic neděje, zase tolik ty palice nerupaj
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
by ses možná divil, jsem byl nedávno u Slaavy a už mu tam zbejvá jen pár drobností 
- farmář
- Moderátor
NEVĚŘÍM!!!!!

Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Slaava
- Moderátor
Se ti nedivím.farmář píše:NEVĚŘÍM!!!!!![]()
![]()