Smuteční oznámení-může za to Honzík

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Smuteční oznámení-může za to Honzík

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Oznamuji všem blízkým,vzdáleným,známým,neznámým i těm ostatním, že za to může Honzík!!! Někdy asi před 14 dny se tu pídil po vozíku na koninu, tak já v dobré víře,že se poptám jsem skočil do své Fronterky a upaloval za kámošem co se koňma zabývá, esli by o něčem nevěděl, no, přijedu tam, a skutečně o ničem nevěděl :cry: , jen potřeboval sám něčím ty svý koníky tahat, to co měl, tak vytunil o strom takovým způsobem, že mu zbylo jen rádio a pár desítek štychů f ksichtě :roll: , no a jak jsem si tam tak přifrčel, nastěhoval se mi do Fronterky takovým způsobem, že už jsem ho odtud nedostal ven, a musel mu jí prodat :cry: :( , bylo to jediné možné řešení, tak jsem s těžkým, hodně těžkým srdcem Fronterku prodal, a poohlédnul se po nějaké medicíně na mé bolavé srdéčko :lol: , najít správný lék nebylo jednoduché, v naší zemi se tento lék v odpovídající kvalitě hledá jen těžko, nezbylo mi tedy nic jiného, než se vypravit k lékaři do zahraničí, konkrétně do naštěstí nikdy nevybudované "tisícileté říše", a to až do míst kde vládl tvrdou rukou zákona Šimanský, Duisburk,Dusseldorf,Dortmund, kde se tento lék nalézal, dnes po návratu je již mé bolavé srdíčko naprosto vyléčené :D , lék se jmenuje: Nissan Patrol GR, 2.8 TD, 6 hrnců, krátkej, červenej, po nějakým šedesátiletým doktorovi, v životě to nevidělo terén :roll: :lol: 8) , a né jako ty volítaný mrdky co se prodávaj u nás :roll: , takže jsem maloučko odbočil od Fronterky, ale 4x4 je to také, a doufám, že to tady na těhlech stránkách nebude vadit, malá změna značky :oops: , konec konců Brňák má taky žaponce :P
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Smuteční oznámení-může za to Honzík

Příspěvek od patas »

nu coz se da delat ale asi to vadit nebude.Alespon me ne :D
Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
honzík
Pokročilý diskutér

Příspěvek od honzík »

je to tak !!!!!!!!!!!!!

vedel jsem ,že jsem mrcha - ale ze by az taková?????
z celého srdce se omlouvám všem přítomným a zejména vojtovi za to že má GR-ko
hrozně mě to mrzí a pokusím se s tím něco udělat
Prijeď k nám a já se tomu podivám na játro :-))

Jinak blahopřeju a ať ti to dobře slouží a nikde nezůstaneš !!!!!!!!

h.

ps. potvoro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Klouďáku, ty to umíš tak poeticky podat, že ti to snad možná i odpustím, vole! :lol: Připojuji fotku Klouďákova Trola:
kloudak.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Kloude, tys to dopracoval.Dobře ti tak a ať ti jezdí :D co naplat.Mimochodem mi nabídli Defendera 110TDI dlouhej příští rok pod 400 tis. 98 rok,ale seru na ně je to drahé a musel bych moc lízat.Zase je to tady...nene, nemá korbu a tu já rád, tuhle jsem vezl tunu prosejvky!!!! dej to do trola,že.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

No teda Wojto :twisted: Nevím, nevím. Abys nedopad jako ten Petrol v Rumunsku :

(převzato z příspěvku Hugo).................
.............................tolko nas offroad dennik
Ta LC90 je moja a neboli s nou ziadne problemy

:arrow: Na Nissane Patrol najprv zlobila spojka, potom odpadol vyfuk, po vyfuku nasledoval zadny naraznik, potom defekta (pozical som mu moju rezervu), aj svetla mu vypadli zozadu.
ale inac pohodicka

PS.: Ale jinak vypadá fakt pěkně. Doufám, že se s ním přijedeš vytasit na nějaké poježděníčko a nebudeš si ho jen leštit před barákem. :D Jen nevím, co ti udělá Šimi za to, až zjistí, že mu v Duisburgu před barákem zbylo po něm jen prázdné místo.... :D
Naposledy upravil(a) Milda dne 01 lis 2007 15:05, celkem upraveno 3 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Ty, hele, Klouďáku. Mám tu pro tebe ten olej do difu. Máš o něj furt zájem nebo je to se změnou trakaře pasé a olej si mám nechat? Každopádně bych ocenil tu pumpičku na mazání kardanů a jinejch cajků.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

For mesie Slaava:Olej beru, nevěděl jsem že už ho máš, was kostet korun?, a tu pumpičku ti hodím zítra, jsem v práci, dnes v noci jsem s Trolem přiletěl z říše,a jel jsem tam už v Pondělí, byl to fofr, aby mi ho někdo nevyfouk, tak soráč, byl jsem mimo ČR, zítra ti brnknu

Jinak k Trolu, je na něm práce jak na kostele, přezout, zvýšit, pevnosťáky,světlná rampa, CB stanice,nový rámy atd atd, Mildo, se neboj, že když to teď je voňavá leštěnka, že to tak i zůstane :lol: , teď teprve pozná k čemu byl původně určenej :lol: 8) :roll:
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Olej je za dvě kila. Kdy se zejtra stavíš?

Trol takhle vypadá hrozně. Velká bouda na malejch kolech. Mimochodem, kolik si za něj vyplazil? V porovnání s tímhle stavem vypadala tvoje ex-Frontera obludněji, hlavě s tím nápisem na zadním skle:
kloudak01.jpg
kloudak02.jpg
kloudak03.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Rosta

Příspěvek od Rosta »

vojtech.kloud píše:... a doufám, že to tady na těhlech stránkách nebude vadit, malá změna značky :oops: , konec konců Brňák má taky žaponce :P
...to bylo reci o sikmejch ocich a uz je to tu zase :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takze gratulace k vozejku, at ti hlava vydrzi aspon pul roku :roll: :roll: :roll: a vitej do žaponska
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

nestraš s kebulí :shock: , když to nějak brutálně neuvaříš, tak se nic neděje, zase tolik ty palice nerupaj 8)
Rosta

Příspěvek od Rosta »

vojtech.kloud píše:nestraš s kebulí :shock: , když to nějak brutálně neuvaříš, tak se nic neděje, zase tolik ty palice nerupaj 8)
....kdyztak si pujcis ze Slaaaavoj motoru. Ten jeste nekolik let stejne do auta nepujde :lol:
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

by ses možná divil, jsem byl nedávno u Slaavy a už mu tam zbejvá jen pár drobností :shock:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

NEVĚŘÍM!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:NEVĚŘÍM!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Se ti nedivím.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“