Kýbl aneb Rosťovy myší uši
- Slaava
- Moderátor
Pajero
Já měl tu čest jenom s Panďérem někdy z konce osmdesátejch let a byl to zážitek. Při sedmdesáti dejchavičnost, černý kamuflovací oblak z dehtovýho agregátu, listovými péry podpořená stabilita jak pogotyči (kromě řidiče blili všichni už po pár kilometrech). Navíc na tom měl ten mameluk malý gumy, takže jsme ho pak v noci ručně tahali v lese z jámy po traktoru. Ale dynamiku betonovýho bloku to fakt mělo. Ale tohle byl hodně starej a unavenej kus (na tacháči tuším 350.000 km a to byl určitě už přetočenej), tenkrát to kupil tuším za 80.000,- Kč. A to bylo cca před šesti lety. Zvíře k nevíře.
-
Rosta
-
Rosta
Re: Mech?!
...jo, a pestuju na nem hribkySlaava píše:Tobě tam roste mech?!Rosta píše:...obe predni sedadla na mechach...
- Slaava
- Moderátor
Patrol s korbou
To řešíte tu verzi s korbou?Rosta píše:...a co ty zamyslys s tim Trolemvojtech.kloud píše:Zér šén štyk :D![]()
-
Rosta
- Slaava
- Moderátor
Palice na Trola
Když sem sháněl palici na 2,3TD, tak sem natrefil na firmu, která dělá repliky hlav. S chlapíkem jsem chvíli pokecal a mimochodem zmíňil právě Trolí palice, že je to pro ně největší rito. Zákazníky maj jistý. Palice stojí asi dvacet nebo dvacetpět litrů, což mi příde jako dobrá cena.Rosta píše:...pán má zaječí úmysly, nebo jen chces cvicne vymenit prdlou hlavu na RD28? .. a pak to se ztratou prodatvojtech.kloud píše:Neéééé, verzi krátkou bez korby s označením GR
Osobně bych taky šel do Patrola s motorem 2,8, s renovací motoru počítám. Třílitru se bojím (písty vyměníš ale za dva roky je máš vejfukem zase venku) a na novej "košer" třílitr nemám vatu. Ale teď to není aktuální - vzhledem k tomu, co jsem nacpal do Froncka bych ho asi sotva prodal za odpovídající cenu. Takže ho budu ještě pár let luftovat. Nejspíš si ho ale nechám na furt - prodej se nevyplatí a vždy pro mě bude zajímavější ho tunit... třeba i do extrému (budka pryč, vepředu tuhá, rám zkrácenej o půl metru s ořezanejma převisama atd) - no uvidíme, co z toho vznikne za deset, patnáct let.
- farmář
- Moderátor
- farmář
- Moderátor
apropo, jasně,když mrknu na trola co má Mimouch, pěkný,ale nej auto co jsem v terénu jel byl krom vejtry
Landrover defender 76tej rok.Dlouhej a hliník plechy, čistá ocel rám.Zdravej rám!!!! vše super jinak uvnitř omšelej.Trol se na něj nechytal ani v závěsu...jo a o kilech závěsu nemluvě.Ne pánové, já bych tohle.I když na silnici u nás pan Mopači je asi nejméně obvyklé vozidlo.A nežral, 2.3 benzín!!!!
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra