Kýbl aneb Rosťovy myší uši
- Hugo
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
Rosta
- lolin
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
Rosta
...ten ramecek tam je, ale uz neni co zamlada. A jeste ten napis autovrakovistelolin píše:Díval jsem se dobře, že máš vzadu pod tou atypickou SPZ rámeček??Já objel snad celou Opavu, když jsem měnil značky, a nesehnal jsem, všude mi tvrdili, že se to ani nevyrábí, tak jsem musel vrtat![]()
Jinak krasavec, ale na mě je to moc dlouhá kára
![]()
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
-
Pavel M
- Začínající diskutér
-
Rosta
....je to jeste horsi. Na okresce si me davaj rozzureny kamionaci. Ono tech 99 koni fakt neni zadny zazrakPavel M píše:Rosťo, jak to jede s tou 2,5kou ?![]()
Já jezdil 2,8čkou a na tu váhu se mi to zdálo proti Fronteře líný![]()
Teda vlastne neni problem v samotnem motoru jako spis prevodovce. Je to vsechno posazeny hodne dole, takze maximalni pohodlna rychlost je 100kmh, pak uz je to trapeni stroje
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
- Slaava
- Moderátor
100 zvířat
Pro krista, kolik to váží? 2,3TD má taky sto koní ale zase tak kritiš mi to nepříde.Rosta píše:....je to jeste horsi. Na okresce si me davaj rozzureny kamionaci. Ono tech 99 koni fakt neni zadny zazrakPavel M píše:Rosťo, jak to jede s tou 2,5kou ?![]()
... ale ja nikam nespecham
![]()
Teda vlastne neni problem v samotnem motoru jako spis prevodovce. Je to vsechno posazeny hodne dole, takze maximalni pohodlna rychlost je 100kmh, pak uz je to trapeni stroje
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
-
Pavel M
- Začínající diskutér
Re: 100 zvířat
S Fronterou to nemůžeš srovnávat. Mišák je proti Fronteře betonovej kvádr. Myslím, že mu do 2,5t moc chybět nebudeSlaava píše:Pro krista, kolik to váží? 2,3TD má taky sto koní ale zase tak kritiš mi to nepříde.Rosta píše:....je to jeste horsi. Na okresce si me davaj rozzureny kamionaci. Ono tech 99 koni fakt neni zadny zazrakPavel M píše:Rosťo, jak to jede s tou 2,5kou ?![]()
... ale ja nikam nespecham
![]()
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed