Žhavicí okruh u motoru 2,3TD
-
DobrotaCZ
Žhavicí okruh u motoru 2,3TD
Dobrota CZ
Chci se zeptat, zda se někdo setkal s problémem, že po nažhavení stále svítí kontrolka žhavení. To že je nažhaveno zjistím, když se zvýší napětí na voltmetru a na tom, že to cvakne. Po nažhavení do žhavících svíček už proud nejde, to jsem si změřil měřákem.Kontrolka stále svítí. Díky za pomoc
Chci se zeptat, zda se někdo setkal s problémem, že po nažhavení stále svítí kontrolka žhavení. To že je nažhaveno zjistím, když se zvýší napětí na voltmetru a na tom, že to cvakne. Po nažhavení do žhavících svíček už proud nejde, to jsem si změřil měřákem.Kontrolka stále svítí. Díky za pomoc
-
PETR&JITKA
- Začínající diskutér
-
Návštěvník
- Slaava
- Moderátor
Home made shit
Spojený maj bejt první a druhá žhavička (a k nim drátek) a třetí a řtvrtá (a k nim zase další drátek). Oba okruhy nemej bejt propojený. To je nějaká domácí prasečina. Myslím, že tím byla odhalena závada.Anonymous píše:Motor mám 2,3TD a všechny žhavící svíčky jsou propojený měděným páskem. Je pravda, že tam vedou dva kabely, ale ta prostřední propojovací klema, mezi 2 a 3 je nějaká samodělka. Má tam být nebo ne? Už aby mi přišla ta kniha. Jsem ze všeho zmatenej. Dík za odpověď.
-
DobrotaCZ
Žhavení
zkoušel jsem to rozpojit, kontrolka po nažhavení svítí stejně, akorát to teď nemohu nastartovat. Tak problém bych viděl v tom, že jde jenom jeden okruh žhavení a proto ten dotyčnej to propojil. Z toho vyplývá, že ten jeden okruh nestačí nato aby nažhavil řádně všechny svíčky. Je tak? můj názor. Potřebuji ho potvrdit nebo vyvrátit.Dík
-
PETR&JITKA
- Začínající diskutér
-
DobrotaCZ
-
PETR&JITKA
- Začínající diskutér